PDA

View Full Version : Лятна свалка дали си стурва ?

xxxSS
07-31-2008, 21:28
Първо темата незнам дали е правилна но както да е та..
Значи от 1 година сам самичак нали без гадже ии сега както всяко лято съм на морето на Кранево и нали алабала тази вечер се запознахме с едни рускини от Сибир и.. нали опознахме се тва онова те бяха 16--17 та... аз съм на 21 та... и зех че се загледахме с едното момиче и така си поговорихме ... непушачка не пие алкохол много абе което ми каза тя ме наведе на мисалта че е свястно момиче не е както някои други рускини и както ние българите като идем на морето е не всички но повечето казват че рускините били курви и прочие и се чукали на поразия таа както и дае та момичето ми хареса а и имам чувството че я харесах незнам кво еама ми завъртя главата разменихме си мейлите сичко ок утре може да се видим отново ... те били за две седмици тук дошли онзи ден ... ии та се обърнах към тука вас.. да ви споделя ... щотото отдавна небех изпитвал тази тръпка която пробожда вътрешно некво и тн. и дали има смисал да продълължавам с момичето или просто да не излизам с нея .. защото ме е страх че много бързо ще минат тея две седмици и много ще боли
после като си тръгва ...ии неискам да страдам отново както преди година когато ме остави бившата...приятелка но ... пф а и да спомена тея които ще кажат чукаи я голяма работа еми не неискам просто еи така да я изчукам и тн.. щотото според мен е гадно некво пф маи се влюбих .. ама е много сладка >ии тва е .... мерси на тея които изчетаха тазвечершната ми случка..

babity
07-31-2008, 21:33
Защо ни задаваш отговор? Хем знаеш, че за две седмици ще хлътнеш хем питаш...

PeopleAlwaysLeave
07-31-2008, 21:44
ти малоумен ли си бе , това е рускиня , тя ще те изчука не ти нея , свястна рускиня няма те идват с цел да се оплождат , после накрая щели да му се разбият чувствата я се дръж мъжки и си пъхни уя вътре да те еба :-o :x

:lol: :lol: :lol: горкия човечец..

Иначе - ще хлътнеш, после като се разделяте ще ти е много тъпо.. Пък и разстоянието.. Не знам, по-добре не влагай много много..

Sunny_stz
07-31-2008, 21:44
След като знаеш,че ще се влюбиш в нея,не я допускай толкова близо до себе си...Бъди с нея с нагласата, че след 2 седмици ще се разделите..Тя ще си отиде в родната страна и ти в твоя град...Просто една лятна авантюра,като си спомниш за нея просто да се усмихнеш и да продължиш напред.Има и хубави българки все пак...огледай се :) Момичета бол......Горе главата и напред!!

haterkata
07-31-2008, 21:46
ти малоумен ли си бе , това е рускиня , тя ще те изчука не ти нея , свястна рускиня няма те идват с цел да се оплождат , после накрая щели да му се разбият чувствата я се дръж мъжки и си пъхни уя вътре да те еба :-o :x

+1111! :x :x

rai4etyyy
07-31-2008, 21:56
Aми по-добре да няма нищо повече от закачки и някфи такива!По-добре недей ,защото после като си тръгне е много гадно казвам ти го от личен опит :cry: !Ей така на морето се сваляхме с един ... и не се сдържахме и тръгнахме ... той обаче беше от Полша ... и там се целувахме нали тинтири-минтири ... просто беше мой тип и аз бях луда по него!И после като си тръгнах от морето ... язък за тая работа!Недей се захващай!Сега само като се сетя за преди и ми се реве!

Whyniser
07-31-2008, 22:55
Първо темата незнам дали е правилна но както да е та..
Значи от 1 година сам самичак нали без гадже ии сега както всяко лято съм на морето на Кранево и нали алабала тази вечер се запознахме с едни рускини от Сибир и.. нали опознахме се тва онова те бяха 16--17 та... аз съм на 21 та... и зех че се загледахме с едното момиче и така си поговорихме ... непушачка не пие алкохол много абе което ми каза тя ме наведе на мисалта че е свястно момиче не е както някои други рускини и както ние българите като идем на морето е не всички но повечето казват че рускините били курви и прочие и се чукали на поразия таа както и дае та момичето ми хареса а и имам чувството че я харесах незнам кво еама ми завъртя главата разменихме си мейлите сичко ок утре може да се видим отново ... те били за две седмици тук дошли онзи ден ... ии та се обърнах към тука вас.. да ви споделя ... щотото отдавна небех изпитвал тази тръпка която пробожда вътрешно некво и тн. и дали има смисал да продълължавам с момичето или просто да не излизам с нея .. защото ме е страх че много бързо ще минат тея две седмици и много ще боли
после като си тръгва ...ии неискам да страдам отново както преди година когато ме остави бившата...приятелка но ... пф а и да спомена тея които ще кажат чукаи я голяма работа еми не неискам просто еи така да я изчукам и тн.. щотото според мен е гадно некво пф маи се влюбих .. ама е много сладка >ии тва е .... мерси на тея които изчетаха тазвечершната ми случка..
Не му мисли брат туй
да не си останеш без ... :razz: :lol: 8-)

Obsession
08-01-2008, 15:49
След като вече си хлътнал по нея поне изживей емоцията до край. Така или иначе ще ти е кофти после.

cinderella_gugutka
08-01-2008, 17:30
толкова хубави и готини българки по рускиня си хлътнал :?

BaiToq
08-01-2008, 18:06
Лошо е щом си се влюбил,
ем не можеш да си чукаш,ем
няма да сте заедно...
Опитай да я забравиш...
или Владивосток или Оймякон те чакат :razz:

krisiiiiito
08-02-2008, 13:48
прочетох само заглавието
но казвам НЕ

cvetenceto1991