Влез

View Full Version : Родителите му не ме харесват

lovetanya
07-31-2008, 22:37
Здрасти. Значи запознах се с приятеля ми преди около 3 месеца, опознахме се и разбрахме, че сме си един за друг...Обичам го както и той мен(така твърди)...Излизаме, разхождаме се, прекарваме си супер, но изведнъж звънят техните и го карат да се прибира...Прибира се преди мен въпреки че е по-голям(17 години). Аз реших да говоря с него, за да разбера защо става така и той ми каза цитирам "Сигурна ли си, че искаш да знаеш?"...Каза ми, че техните имат нещо против мен и тва той да излиза с мен :shock: Аз просто незнам какво съм направила, за да предизвикам това в тях, те дори не ме познават...Вярно е, че той се промени малко покрай мен, но не е нещо лошо...Можете ли някакси да ми помогнете...Просто не мога да разбера защо не ме харесват! Извинете ако съм ви оттегчила...Мерси предварително! :)

UnABooMBeR
07-31-2008, 22:41
М не се обиждаи ама щом родителите му имат такава власт да го карат да се пребира на 17 не е изключено един ден да ти каже "Ми сори мама и тате не дават да сме заедно" :D

partychild
07-31-2008, 22:44
да тфа наистина си е гадно...аз не бих ги послушала..бих направила всичко за да бъда с него.., а не да слушам "мама и тате" :? помисли дали си заслужава... може да се оправят нещата ..но може и само ти да страдаш от това ..

h0t_lipS~anD_kisSes
07-31-2008, 22:46
М не се обиждаи ама щом родителите му имат такава власт да го карат да се пребира на 17 не е изключено един ден да ти каже "Ми сори мама и тате не дават да сме заедно" :D
+123456789987654321.......... :o

lovetanya
07-31-2008, 22:47
да тфа наистина си е гадно...аз не бих ги послушала..бих направила всичко за да бъда с него.., а не да слушам "мама и тате" :? помисли дали си заслужава... може да се оправят нещата ..но може и само ти да страдаш от това ..

Ами той нямало да ги слуша уж...ама и аз незнам! :(

partychild
07-31-2008, 22:48

Ами той нямало да ги слуша уж...ама и аз незнам! :(почакай да видиш какво ще стане..и ако тръгне на лошо... според мен няма смисъл :( успех душко

cinderella_gugutka
07-31-2008, 22:49
може би трябва да се запознаеш с тях :oops:

maximalniq
07-31-2008, 22:50
да тфа наистина си е гадно...аз не бих ги послушала..бих направила всичко за да бъда с него.., а не да слушам "мама и тате" :? помисли дали си заслужава... може да се оправят нещата ..но може и само ти да страдаш от това ..+1

BTW ,тя да не се казва Таня,защото кълбото ми улавя такова име и се чудих откъде , аджеба е това "Таня" 8-)

PePeLePew
07-31-2008, 22:59
родителите му са тъпаци,а твоя приятел е малодушник сигурна ли си че искаш да си с такъв тип?

lovetanya
07-31-2008, 23:00

Ами той нямало да ги слуша уж...ама и аз незнам! :(почакай да видиш какво ще стане..и ако тръгне на лошо... според мен няма смисъл :( успех душко

Мерси! :)

cinderella_gugutka Добра идея, харесва ми! 8-)

maximalniq- да Таня се казвам... Да не си ясновидка? :lol:

lovetanya
07-31-2008, 23:01
родителите му са тъпаци,а твоя приятел е малодушник сигурна ли си че искаш да си с такъв тип?

Ами да искам...няма значение какъв е просто го обичам! :grin:

maximalniq
07-31-2008, 23:42

Мерси! :)

cinderella_gugutka Добра идея, харесва ми! 8-)

maximalniq- да Таня се казвам... Да не си ясновидка? :lol:Всеки с късемта си и да допълня , мъжко съм 8-)

Pliok0019
08-01-2008, 00:13
Може да се запознаеш с тях. Така може би ще те харесат.

marsa
08-01-2008, 00:15
Споко - и мен не биха ме харесали :D

Seducti0n
08-01-2008, 00:21
Щом е повдигнал веднъж въпроса е редно да настояваш да го доизясни.Дори и техните да не те харесват е хубаво да знаеш от сега, а не да го научиш на по-късен етап...

haterkata
08-01-2008, 02:01
+123456789987654321.......... :o

+1

Vikitooo
08-01-2008, 02:47
А Вие да не сте тръгнали да се жените та теб те интересува мнението на родителите му?
Сега друг е върпоса, ако той ги слуша!

P.С Мразя хора, които биват ръководени от чужди мисли и мнения!!! За пример давам баща ми...Цял живот ръководен от родителите му!

mitakkka
08-01-2008, 07:14
всичко ясно само не разбрах-как "малко" си го променила-какъв е бил преди и сега с тебе-да разберем дали родителите с право го викат да се прибира ?

sasha_90
08-01-2008, 07:40
P.С Мразя хора, които биват ръководени от чужди мисли и мнения!!! За пример давам баща ми...Цял живот ръководен от родителите му!
Моя баща е същия....

Към авторката:Ако продължава да слуша родителите си и да не се среща с теб,по-добре го забрави.

vesinka91
08-01-2008, 07:42
emi shtom imat tolkova golqmo vliqnie nad nego prosto neznam...nadali ima nachin da im se haresash shtom sa reshili che nestavash za sina im...

Wrathchild
08-01-2008, 07:56
Ти тях познаваш ли ги?
Аз самата познавам родителите на приятеля ми и знам, че хич няма да ми е приятно ако не ме харесваха, но в крайна сметка не си тръгнала да се жениш за него предполагам, а и ТОЙ е важният, а не те.

sladur4etyYy
08-01-2008, 13:53
по принцип не би трябвало да ти пука, че не те харесват, но те явно имат влияние над него и е напълно възможно да го накарат да те остави :? дано не стане така, но ако все пак стане, не се занимавай,няма да има смисъл . а ако се запознаеш с тях и ги убедиш, че си ''достойна за синчето им'' с хубаво поведение и тъънко подмазване :D (особено на майка му :D ), дали няма да си променят мнението за теб?

sladkata_bebz
08-01-2008, 13:59
Ами да ти кажа,аз съм почти в същото положение...С моя приятел ходим от 1 година и 1 месец вече,учим в различни градове,но това не ни пречи когато можем да сме заедно..проблема е,че майка му е много против мен,а той не иска да признае,че е точно така.С баща му се разбираме чудесно.Много готин човек.Майка му също му звани да се прибира и всеки път ми става супер гадно,говорили сме и той ми е казвал,че тя няма значение и само аз го интересувам.Тя дори беше говорила доста против мен на други хора,но ето още сме заедно и тя още му звъни просто той не и вярва каквото и да говори за нас...
поговори с твоя приятел всичко му кажи,ще видиш,че той ще се застъпи за любовта ви...

Love0nlyMyself
08-01-2008, 14:57
поговори с родителите му

fLame178
08-01-2008, 15:24
А защо не поискаш приятелят ти за ви запознае? Може би са останали с грешно впечатление за теб... :?

slim__shadygirl
08-01-2008, 15:50
А защо не поискаш приятелят ти за ви запознае? Може би са останали с грешно впечатление за теб... :?

+1 :)