View Full Version : нещо като пъпка...
mysterious93
08-01-2008, 13:10
абе хора имам нещо като пъпка на триъгълника но не точно ..не знам как да го обясня..отстрани на срамните устни е малко под кокала и е твърдо на допир..първо си помислих че е пъпка от бръсненето обаче другите пъпки се виждат а това не..само се усеща..сякаш е подкожно..и ту се появява ту изчезва..и най странното понякога от ляво понякога отдясно..и вчера влязох във водата(бях на море)и сякаш почна да ми щипе малко..прибрах се зачудих се що така..и го пипнах и го натиснах и изведнъж една пронизваща болка..5 минути ме боля..и после като го пипнах пак сякаш се беше преместило по надолу(не съм сигурна може и само така да ми се е сторило)..уф не знам..може би го има от 5-6 месеца ама до скоро си мислих че е няква обикновенна пъпа от бръсненето..някой имал ли е такъв проблем?дали е обикновенна пъпка и се притеснявам напразно или не???????????
Най-лесното и добро решение според мен е да отидеш на лекар!Веднага
веднага бегай на доктор ама веднага
`*`MaLkA SlAdUrKa`*`
08-01-2008, 13:58
Както казаха другите - най-добре ходи на гинеколог! Щом го имаш от толкова много време може и да е нещо сериозно!
mysterious93
08-01-2008, 14:17
да знам че трябва да отида аз и без това ще ходя на гинеколог за бяло течение(само да се върне приятелката ми от село) обаче исках да разбера дали друг е бил така..а пък съм чувала че човек може да има някви камъчета в себе си(съжалявам не съм много наясно точно за кво става на въпрос,)та може ли да е нещо такова :-o
mysterious93
08-01-2008, 14:48
уф..и майка сега ме ядосва казах й че ще отида на гинеколог з абяло течение и хем да види кво е това..тя вика как ще ходиш за бяло течение за глупости..а това според нея било някви..възели(нещо с л беше..май линфни нз)и било направо за хирург..само ме ядоса реве ми се ;(
TinkyWinky
08-01-2008, 14:58
абе отивай на доктор, майка ти да си гледа работата, точно заради бялото течение пък ще отидеш...
не стига дето не чакаш някой да те кара на сила да ходиш и се грижиш за здравето си, ми... аамаха