View Full Version : Относно задълженията ни вкъщи?
lunichkataaa
08-01-2008, 18:16
От половин час гледам,но не можах да намеря такава тема.Ако има - някой да изтрие тази.
Та въпроса ми е как помагате вкъщи?Каква домакинска работа вършите?А обичате ли да го правите?И последно - кое е нещото,което най-много мразите да вършите?
Лично на мен напоследък доста често ми се налага да помагам в нас. Най-много мразя да мия чиний и да пера.Всичко останало ми изглежда доста по-поносимо и го върша с удоволствие!
Е,а вие? :)
i_hate_you_but_i_love_you
08-01-2008, 18:21
Аз съм мързел.. нищо не пипам в къщи.. Само от моята изгода се интересувам :lol: :lol: :lol: :-P
...*little_black_star*...
08-01-2008, 18:53
ami na mene na6te mi pla6tat,4e ina4e prysta nqma da si mrydna :D 8-) :D 8-) 8-) 8-)
TheLittleAngel
08-01-2008, 19:04
Ami chestno kazano vyrsha domakinska rabota (kogato imam svobodno vreme), no i az kato avtorkata mrazq da miq chinii. Da pera ne mi se nalaga chesto i ne mi pravi vpechatlenie.
lunichkataaa
08-01-2008, 19:13
Ami chestno kazano vyrsha domakinska rabota (kogato imam svobodno vreme), no i az kato avtorkata mrazq da miq chinii. Da pera ne mi se nalaga chesto i ne mi pravi vpechatlenie.
Аз като казвам че пера - това не значи,че пера кой знае колко.Тя пералнята го прави,но имам някой блузи,който не трябва да се пускат в пералнята,понеже на колкото и градуси да се сложат има голяма вероятност да се раздърпат!
az puk mrazq da 4istq s praxosmyka4kata i da miq 4iniite [-( a praneto gore-doly go ponasqm
mim4ety_sara
08-01-2008, 19:15
miq 4ini samo tova i ot vreme nA vreme da po4ista poda :D :D
Impossible_Is_Nothing
08-01-2008, 19:21
Хм яка тема :-D Мисля, че тук няма значение пола. та тъй като не видях до сега да се е обадило някое момче - аз ще го направя първи :P
Та значи аз нищо не правя вкъщи :D Най-много случааайно да си измия чиниите дето съм обядвал, ама това става много рядко или пък да пусна прахосмукачката в мойта стая (за другите стаи нашите ги карам да плащат :D ) . Всъщност като се замисля имам някакви задължения вкъщи, които само аз ги правя - Например ако се реши да се купува някаква нова техника, аз трябва да я проуча, след като се купи да я настроя и след това да обясня на членовете на семейството за какво иди реч :D ЗАБРАНИЛ съм на майка ми, баща ми и сестра ми да барат всякакви кабели из апартамента - за кво съм аз иначе :D И най-гадното нещо, от което не мога да отуча нашите, е да ходя да хвърлям боклука :D
През другото време мързелувам, седя на компа, излизам и т.н. :D
Ами основно си се грижа эа моята територия-стаята ми.Чистя си я ,подреждам и така,но нещо май не се справям добре с това,эащото перманентно е раэхвърляна,а в последно време направо си е кочина. . . :-x Както и да е,ще оправя тая работа. . .отгога се эаканвам,но преди да эамина эа моле,наистина ще се эадействам.Друго,което правя е да речем,че от време на време аэ эареждам миалната машина.Прибирам дрехите от простора ,ако ги сваря иэсъхнали :D И така. . . не правя кой энае колко много,но и родителите ми не са искали,эащото като цяло къщата си я подържаме чистичка,а останалите неща майка ми обича сама да ги върши :)
miloto_girl_4e
08-01-2008, 19:54
Следващият път гледай повече от половин час или за по-лесно използвай търсачката :)
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=169073&highlight=%F7%E8%ED%E8%E8
Има и още теми по въпроса, но си ги намери сама, ако ти трябват :)