View Full Version : Обица на носа
Здраввйте.Искам да си пробия обица на нослето,от Сф съм.Ако можете да ми препоръчате някое наистина хубаво и хигиенично стуфио и да ми кажете каква е цената? А,вярно ли е,че след време ако реша да махна обицата,дупката на носа ще зарастне,ако е така е много добре :) ?
`*`MaLkA SlAdUrKa`*`
08-01-2008, 21:21
Не съм от София и не мога да ти препоръчам студио, но мога да ти кажа за дупката-ако си махнеш обицата ще зарастне! Правилно си чула! Една приятелка си слага, носи я няколко месеца и я свали! Сега от дупката няма и следа! :-D
calipso0
08-01-2008, 22:16
вярно е че ще зарастне... аз имах преди време, но я махнах защото се възпали... при мен не остана дпри белег... възможно е да остане нещо съвсем малко, но то дори няма и да се забелязва :) мен ме пробих с абокад, обичката си я купих от студиото и цялата работа излезе около 25лв. но после трябваше и да давам пари за някакъв разтвор, с който да се почиства мястото някъде първите 2-3 седмици, ама той беше доста евтин... не е скъпа цялата работа, но не знам на теб колко ще ти вземат сега във студиото, защото аз се пробивах преди около две години, а нали ся всичко поскъпва 8-) ама предполагам до 35-40лв. ... не повече :smt045
Jamalska
08-01-2008, 22:43
ТРИП ХАУС!!!!при Руди.25лв дупката и отделно обицата кфато си искаш.
StEfIt0o0o0o0
08-02-2008, 06:52
Ми от Варна съм, но си пробих нослето за 25 лв. Вече почти година съм с обечката и все още и се кефя :) Въпреки че преди ми правеше мн проблеми. Трябва да я почистваш с кислородна вода в началото и първите няколко дена да я мажеш с тетрациклин, нищо друго !
bebitooo___
08-02-2008, 07:05
Аз имах преди време и дори 3 пъти на едно и също място ми са пробивали.. кеф ти кеф докато е на теб, но като е махнеш ако си е носила по - дълго време и остава белег. Препоръчвам ти много здрава хигиена , за да не се получи някакво възпаление и ако някои ден решиш да е махнеш си купи кремче Гентамицин и си мажи с него, за да не остана толкова видим белег. :) но не съм от София и за това не мога да ти препоръчам студио :grin: