View Full Version : Обеца
SunShinePearl
08-02-2008, 13:36
Смятам да се продупча на хрущяла оба4е след седмица и нещо ще заминавам на море и се чудя ще ме боли ли във водата или щипе щото нали 1 месец трябва да се мажеш с нещо щото секретирало ли така знам, та да питам някой правил ли си е и къпал ли се е в морето?А и дали ще се съгласят да ми напряват 2 дупки едната както вече казах на хрущяла апък др на меката част сещате се нали?
rashito0o
08-02-2008, 13:42
аз съм нямала проблем когат си пробих ухото (моито не е на хрущяла ама .. )къпах си се в морето без никакъв проблем,но при всеки е различно водата все пак е мръсна почиствай го повече докат си на море да не земе да се възпали :-D
raichEbaichE
08-02-2008, 14:01
преди 2 год,когато аз си направих там дупка бях на море около 2 месеца след тва...нямах проблеми,но ако те е страх по-добре изчакай да се върнеш от морето...ще се съгласят да ти направат повече от една дупка :)
ell_ownz
08-02-2008, 15:10
s vodata nqa da imash problemi, no ne si probivai na hryshtqla s pistolet! moje da se vaspali i da gnoqsa... idi na Tattoo ili Piercing studio i se probii sas abokat..problema tam e cenata, pri probivane s abokat se plashta ne po malko ot 20lv, a ako otidesh na hubavo studio shti zemat 30 i neshto [vklu4va obicata est] :D no si stryva, az imam dypka na hryshtqla to4no v studio si q napraih.edna fr imashe pak na hryshtqla ama ot pistolet i i gnoqsa cqloto uho...pody se i beshe mn grozna gledka... taka 4e 20-30lv za 1 dypka ili po dobre ne si pravi... nqa smisal sled 2 meseca da ti stane uhoto na nishto
SunShinePearl
08-02-2008, 16:42
tnx значи спокойно мога да си направя и без това току що говорих с мама и тя ми вика недей на хрущяла и т.н ми опяваше :x и желанието ми за този момент няма да ми се сбъдне но ми каза ако искам другаде да си направя тоест на меката част понеделник ще ходя надявам се след време на хрущяла да си направя tnx :)
SunShinePearl
08-02-2008, 16:43
ще го имам напредвид тва за пистолета ell_ownz
danny_f4e
08-02-2008, 18:20
s vodata nqa da imash problemi, no ne si probivai na hryshtqla s pistolet! moje da se vaspali i da gnoqsa... idi na Tattoo ili Piercing studio i se probii sas abokat..problema tam e cenata, pri probivane s abokat se plashta ne po malko ot 20lv, a ako otidesh na hubavo studio shti zemat 30 i neshto [vklu4va obicata est] :D no si stryva, az imam dypka na hryshtqla to4no v studio si q napraih.edna fr imashe pak na hryshtqla ama ot pistolet i i gnoqsa cqloto uho...pody se i beshe mn grozna gledka... taka 4e 20-30lv za 1 dypka ili po dobre ne si pravi... nqa smisal sled 2 meseca da ti stane uhoto na nishto
мм... аз си пробих хрущяла с пистолет и нищо ми няма :? съвсем добре си е .... тъй че май няма голямо значение.... но съм съгласна че е по-добре в татоо или пйърсинг студио, а не някъде др. :) ... аз веднъж отидох на златаря , какво прави незнам ама ми проби накриво ухото (беше на мекичката част) и се възпали... и се оказа че имам алергия от медицинските обеци... после отидох при една кака (козметичка е ) дето пробива уши и ми проби едната дупка на дясното ухо (като изключвам тези дето са по 1 на всяко ухо ) и ми проби и на хрущяла и нищо ми няма :) ама след 1 седмица си сложих сребърна обица за да не прояви алергията ми пак и да се подуя :D и сега всичко си е наред... и междо др. мазах си ухото с Гентамицин :)