View Full Version : Девствена и бременна
Хора може ли да си девствена и едновременно с това да забременееш има ли начин :)
SpOrTs_GiRl
08-02-2008, 20:51
Да и изведнъж ще забременееш без сперма ;)
psychopath
08-02-2008, 20:51
същото като кастриран и надарен :D
PLuScHeTo
08-02-2008, 20:53
това е най - новата мода :razz:
key_of_hell
08-02-2008, 20:57
zavisi kakvo se razbira pod devstvena, ako e jena 4iqto devstvena cipa ne e razkusana, da vuzmojno e, ako cipata e po elasti4na tq da ne se skusa pri seks i ei ti na neporo4no za4atiqe pri poro4na jena!
Е може да даде да й свършат в шубата и да направи такава поза, че да се стече навътре и да забременее . Що не ?
Bellatrix
08-02-2008, 20:58
estestveno... to kato se celune6 s mom4e i v slunkata mu poneje ima spermatozoidi i to bebeto ti raste v garloto i nakraq izliza prez nosa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
zavisi kakvo se razbira pod devstvena, ako e jena 4iqto devstvena cipa ne e razkusana, da vuzmojno e, ako cipata e po elasti4na tq da ne se skusa pri seks i ei ti na neporo4no za4atiqe pri poro4na jena!
съгласна съм
даскалката ми по биология ни разказваше тази година,как някаква нейна приятелка била бременна,а тя разбрала доста късно
haterkata
08-02-2008, 21:51
хора,чудо появила се е втората Дева Мария и чакаме само малкия Исус
хахахх ми предполагам че НЕ МОЖЕ!!!
and1streetball
08-02-2008, 21:56
И бебето като се ражда ш скъса девствената ципа. Нова мода ;)
key_of_hell
08-02-2008, 22:01
abe vie tupi li ste- vuzmojno e i ako pro4etete malko po nagore 6te go razberete!
evil_angel69
08-02-2008, 22:06
може,да
slunchiceto0
08-03-2008, 07:21
да възможно е ако те оплудят със сперма..не е нужнод а си го правила..за да си беременна;]
desislava
08-03-2008, 07:27
Е па ин-вътр... витро :oops:
blackfate
08-03-2008, 07:33
Може, всичко може ...
Ако химена на момичето е от по еластичните глей как се води за девствена, ма на практика не е ....
Оплождането инв-итро също...
а пък и Дева мария .... :lol: :lol: :lol:
А и ц ц ц ц ... тука бях чела за няква мацка, дето след свирка мастурбирала и ... забременяла ... а била девствена...
Питай Дева Мария :wink: Тя знае :D :D
JJ-JokeJokey
08-03-2008, 08:18
Ами знам за случай, в който девствено момиче е хванало венерическа болест, но... да забременееш ааа всъщност да може! Четох някъде как някаква правила свирки на приятеля си след известно време мастурбирала и се оказа, че е забременяла... Как станало това ли... ами лекари обясниха, че като е правила свирки явно бая на дълбоко го е поела и спермата влязла в ушната кухина където може да стой с часове без "да и изтича срока на годност" както се казва т.е. да не се прецаква а да запазва функциите и агрегатното си състояние... Когато е мастурбирала тази сперма отново е навлязла в устата и тя си облизала пръста завряла го вътре и хоп... Дева Мария 2
Но тва само ако приемаме, че да си девствен означава да не си правил секс щото някои си мислят, че като нямат ципа вече не са девствени...
JJ-JokeJokey
08-03-2008, 08:19
Хах ето и black wish го е казала сори не видях...
angelkata_dqvolkata
08-22-2008, 12:44
estestveno... to kato se celune6 s mom4e i v slunkata mu poneje ima spermatozoidi i to bebeto ti raste v garloto i nakraq izliza prez nosa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
the_legend_of_one_love
08-22-2008, 12:46
Хора може ли да си девствена и едновременно с това да забременееш има ли начин :)
da ti si deva mariq 2 :-o :grin: :grin:
GabisiTa
08-22-2008, 12:50
Мда, възможно е, въпреки че са много редки случаи... :o
мечтател
08-22-2008, 12:56
Ами знам за случай, в който девствено момиче е хванало венерическа болест, но... да забременееш ааа всъщност да може! Четох някъде как някаква правила свирки на приятеля си след известно време мастурбирала и се оказа, че е забременяла... Как станало това ли... ами лекари обясниха, че като е правила свирки явно бая на дълбоко го е поела и спермата влязла в ушната кухина където може да стой с часове без "да и изтича срока на годност" както се казва т.е. да не се прецаква а да запазва функциите и агрегатното си състояние... Когато е мастурбирала тази сперма отново е навлязла в устата и тя си облизала пръста завряла го вътре и хоп... Дева Мария 2
Но тва само ако приемаме, че да си девствен означава да не си правил секс щото някои си мислят, че като нямат ципа вече не са девствени...
я разясни процеса на преминаване на сперма в ушната кухина
Wrathchild
08-22-2008, 13:34
Може, да.
goldharz
08-23-2008, 09:13
да може - ин витро !
xxxSnowflakexxx
08-23-2008, 09:28
+1 :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:
SpOrTs_GiRl
08-23-2008, 11:09
+1 :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:
И да се смеете има и такива случаи, в които девствената ципа и по-еластична и успява да се скъса чак при първото раждане..
Колкото и да е еластична девствената ципа, ВИНАГИ гинеколог може да каже правила ли е секс или не. Може да е еластична и да не е разкъсана, но не си стои непокътната.
Невъзможно е да забременееш ако си девствена - ако беше възможно, църквата дали нямаше да се възползва?
Да, може.Преди година ми разказаха за момиче, чийто приятел свършил в/у корема й, но течността се е стекла и е попаднала доста навътре.
Да, разбира се. "Казаха ми", "чух наскоро", "по телевизията съобщиха", "някъде прочетох"....наистина ли вярвате на такива градски легенди ?
Да, разбира се. "Казаха ми", "чух наскоро", "по телевизията съобщиха", "някъде прочетох"....наистина ли вярвате на такива градски легенди ?
Историята я разказа г-жата ми по Биология пред целия клас.Защо да ни лъже?
я разясни процеса на преминаване на сперма в ушната кухина
И аз чакам с нетърпение! :lol:
еми трябва да е правила секс че да е забременяла а пък ти питаш за девствена значи неможе
elitututu
08-23-2008, 20:25
еми ако свърши някой с 4икия в тебе да възможно е 8)
Ръгнала си го .. и не си девствена.. е зависи къде си го е ръгала де ;д :D
SK0RP10N
08-23-2008, 21:09
Ne e nevazmojno
vaseto0o
08-24-2008, 12:57
Нормално е спермата прминава през кожата :razz: :D :grin:
Charmed_90
10-04-2008, 14:07
Ха,естествено,че може.Вика му се - Непорочно зачатие. тцтцтц :?
marian17
10-04-2008, 15:05
абе ина4е сте много отворени като правите секс ама незнаете елементарни неща
snejana67
10-04-2008, 15:28
:razz: :razz: :razz: дааааа ако се подложиш на изкуствено осеменяване :razz: :razz: :razz:
sextazy_baby
10-04-2008, 15:56
същото като кастриран и надарен :D
Ти ме разби :lol: :lol: :lol:
Attila_The_Hun
10-04-2008, 15:58
Лол преди време четох за случай във войната на Балканите през 90-те.
Войник стреля по открит враг, нацелва го в единия тестис, куршумът продължава пътя си, проправя си път през стената на близка медицинска база и се забива право в яйчника на една медсестра.
Тя ражда здраво момче при доказан девствен статут, а войникът е опериран в същата болница като му е премахнат засегнатия тестис.
@_@
Тоя случай го развенчаха Mythbusters. Не може спермата да оцелее на жегата върху желязото. Умират.
ani00770088
10-04-2008, 16:19
Непорочно зачеване :-D
хахахх ми предполагам че НЕ МОЖЕ!!!
:D :D :D :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: така е.. :D :D :D :D :D
time2rock
10-04-2008, 17:46
Добре бе,как ще може?За да забременее ,трябва смерматозоидите да се изтрелят със скорост вътре.Ако мастурбира жената и има на пръстите си сперма,според мен няма как да и даде начална скорост за да продължат към яйцеклетката.
it_ends_tonight_
10-04-2008, 17:53
Освен ако е непорочно зачатие (като майчето на Исусчо)
VerryBerry
10-04-2008, 18:15
Не е задължително да си девствена,ако сперма попадне във влагалището тя може да си проникне и навътре,защото има малки отворчета (все пак пишкаш или ти идва цикъла) възможно е,да.Малко тъпо го обясних,но е възможно!
time2rock
10-04-2008, 18:24
Не е задължително да си девствена,ако сперма попадне във влагалището тя може да си проникне и навътре,защото има малки отворчета (все пак пишкаш или ти идва цикъла) възможно е,да.Малко тъпо го обясних,но е възможно!
Аха,сега схванах,макар да мислех че не може да стане така. :?
scoobydors
10-04-2008, 18:39
i ei ti na neporo4no za4atiqe pri poro4na jena!
:shock: :lol: :lol: :lol: :razz:
не :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
xxxSnowflakexxx
10-04-2008, 19:15
:lol: :lol: :lol: :lol:
Хората са девствени докато почнат да се чукат бе малоумник не когато им се скъса ципата.има хора дето се раждет без химена тва не значи че се раждат сексуално осведомени ае секира за сички идиоти бе
GotTheLife
10-04-2008, 20:37
може да забременееш и без да ти го вкарва
Rebirthing
10-04-2008, 20:50
Абе ти наред ли си :lol: как ще се пишка през вагината бе :lol: ?!?
А по темата: значи четох за едно момиче което правило свирка, той и свършил в устата и спермата попадната в ушния канал, и после по пръстите й, след което мастурбирала и спермата се пренесла от пръстите във вагината й, в крайна сметка забременяла :lol: .Не знам дали е истина обаче/
Кфи са тея простотий БЕ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :-D :-D :D :razz: :razz: :razz: :razz:
ТЪПААААААААААААААААА СИ КАТО ПЪН !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o :o :o :o
sexy_baby_originale
10-05-2008, 07:31
Кажи ми кой клас си и ще ти кажа!
абе тфае етъпо щях да пиша за инвитро, ама как ще излезне бебето на бял свят пак ли ще я порят?!
Ахахаха :lol: Да бе ако си Дева Мария може :lol: Ще си имаме нов Христос :razz:
Има.Да сте чували за ин витро? Така дори жената да е девственна могат да и инжектират сперматозойдите директно в яйцеклетката.
Ето един умен коментар! Възможно е, ама после не ми се мисли как ще ражда :shock:
mynichka
10-05-2008, 10:54
хахахаха :razz: :razz: :razz:
ani00770088
10-05-2008, 11:10
само да отбележа цикала и пикоча не идват от едно и също място...урината минава през пикочопроводния канал :-)
Bombshell
10-05-2008, 11:34
Телепорт :) 8)
Pliok0019
10-05-2008, 16:46
Някои жени имат химен, който се къса едва след 1вото раждане. Но така ии иначе според мен човек спира да бъде девствен след като е имал сексуален контакт.
Ин витро е начин, чрез който сперматозоидите проникват направо в яйцеклетката.
Soy_tu_mujer
10-05-2008, 19:04
+1 !!!
ТЪПААААААААААААААААА СИ КАТО ПЪН !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o :o :o :o
А ти си по тъп и от пън.Мисля че бях казал по назад в темата как може да се забременее дори и момичето да е девствено.Човека пита теоретично и можеше да си направиш труда да прочетеш малко преди да тръгваш да го хулиш 8)
не ме занимавай с простотиите ти ве
darknes4o
03-26-2010, 14:57
Може и майкати да питаш? :D :D :D :D :D :D :D :D
ако си Дева Мария може :D
puhinka93
03-26-2010, 18:43
](*,) #-o :neutral: ](*,) :smt104
misslowe
03-26-2010, 20:54
:grin: :-D :grin: :D
ladykeisy
03-27-2010, 20:06
Има.Да сте чували за ин витро? Така дори жената да е девственна могат да и инжектират сперматозойдите директно в яйцеклетката.
Ето един умен коментар! Възможно е, ама после не ми се мисли как ще ражда :shock:
Секцио :) и пак си остава девствена и тясна :)
kalpazanka
03-28-2010, 09:26
Може, ако е имало игра и празнене на отвора на влагалището. При млада жена/момиче със закъсняваща менструация гинеколозите са длъжни да мислят за бременност дори при непокътнат химен!!!
Ключ. Некомпетентните мнения от 2008 ще ви разбъркат понятията.
Neopitom3na
03-28-2010, 11:43
то и от целувка може
имаше един такъв случай по новините миналата година за едно девствено момиче от египет, което забременяло в някакъв басейн от неизвестна сперма вътре ...
kalpazanka
03-28-2010, 14:16
Стига. Темата е стара. Некомпетентните мнения от 2008 ще ви разбъркат понятията.