View Full Version : Мисля си за нещо с друг
Значи с приятеля ми сме заедно от почти 1 година (на 8ми август става 1г... ) страшно много го обичам, както и той мен! С една дума не можем да дишаме един без друг, но в последно време някакви глупости започват да ми пълнят главата.. Незнам дали ви се е случвало но някак си искам да се разнообразя малко.. Да опитам нещо ново..Като например бях на море с приятеля ми и там в саседната стая на квартирата имаше едно момче.. Много красиво и с голям чар... Просто така ме гледаше като се разминавахме.. Поняога ми се искаше докато приятеля ми спи да отида при него.. Само заради единия секс .. Моля ви се не искам да ме разбирате погрешно и да си казвате че съм курва или незнам си каква още или да ми казвате че не го обичам.. напрoтив.. Но за тази една година аз съм била само с него и с никой друг, никога и на никой не съм изневерявала но имам някаква нужда за разнообразие... Моля ви кажете ми как да абстрахирам тези мисли защото не искам да наpанявам по този начин себе си или недай си боже и приятеля си.. Много го обичам и за нищо на света не бих се разделила с него... :( :( :( :(
т.7
krem4et0
cherinka
08-03-2008, 12:39
Добре, де, къв е проблема да го попиташ дали желае някаква 3ка, примерно?
...
Наеми си Радо Прашката :lol:
krem4et0
08-03-2008, 12:42
А някои хора 4 години не сме търсили разнообразие......обичаш ли го? Сексът ли е най-вежен за теб? Не те ли задоволява?
А някои хора 4 години не сме търсили разнообразие......обичаш ли го? Сексът ли е най-вежен за теб? Не те ли задоволява?
Напротив, задоволява си ме и си го обичам адски много както съм и писала... Не бих си позволила да го изгубя, даже и незнам защо ми се въртят тези мсили в главата ( даже и мисля че няма да съм способна да направя подобно нещо, но просто си го мисля.. ) и това ме измъчва... :(:(:(:(:(
krem4et0
08-03-2008, 12:51
Пак се замисли какво значи обичам те.......Ако наистина го обичаш, подобни мисли нямаше да ти се въртят в главата.......изобщо!
FreeSpirit
08-03-2008, 12:54
Пробвайте нещо ново....нови пози при секс, ако вече ти е писнало едно и също ;)
Поговорете и решете нещо заедно - ново хоби, нови развлечения...
Още една идея за секса - дразнете се, играйте тъй наречените секс игри :D ама без да стигате до секс, правете се на недостъпни :-P :-P (така няколко дена) после ще ви е по-интересно(поне според мен)
GabisiTa
08-03-2008, 12:57
Пак се замисли какво значи обичам те.......Ако наистина го обичаш, подобни мисли нямаше да ти се въртят в главата.......изобщо!
:?
:?
Има разлика между любов и мания.. Една моя приятелка е с нейния от почти 3 години вече и тва нейното не е любов а направо си е мания... За нея няма нищо друго освен него.. Няма приятели, няма родители, няма ядене и спане... Това е една мания.. а любовта е друго... според мен и твоето е мания като нейното... :?
SunShinePearl
08-03-2008, 13:20
наистина се замисли и то доста сериозно над този въпрос защото понякога просто хората си омръзват пламъка изчезва и т.н
krem4et0
08-03-2008, 13:29
О, аз си спя супер и си спя сама.....даже с него ми е по-неудобно да спя, защото трябва да се съобразявам, хърка ми, става нощем и ме дразни........Хапвам си завидно и то си личи. Да не говорим, че сега ако имам мания тя е с име магистратура, защото съм в най-прецакания випуск на годината и се чудя и мая какво да правя. Друг е въпросът, че не пиша за това. А, да имам и приятели, имам и роднини. На семейни празници не съм с него. Случва се по 1-2 дни да не го виждам и да не се чуваме.......не мисля, че съм вманиачена. Просто ми е хубаво с него, но не е мания. Ако беше така щях да съм само с него, да мисл само за него, да не се занимавам със задълженията си...Обичам го, липсва ми когато не сме заедно. Утре и вдруги ден няма да се видим и още от сега ми е кофти......но определено не е мания. Да кажем, че ако съм зает няма даже и д се сещам за него. Сега нямам кой знае какво да правя и з това мисля глупости :D
Wrathchild
08-03-2008, 13:31
Пак се замисли какво значи обичам те.......Ако наистина го обичаш, подобни мисли нямаше да ти се въртят в главата.......изобщо!Именно. На колко години сте между другото?
Аз примерно какво, имам си семейството, приятелите, познатите, живота... и гаджето. С което сме заедно 17 месеца... на практика това си е почти година и половина. Да, не само той е в живота ми, но пък за цялото това време не съм си и помисляла дори да прегърна друг мъж. Нарича се любов, мила, не мания.
Love0nlyMyself
08-03-2008, 13:53
питай го дали иска да разнообрази малко сексуалния си живот както каза един в по горните мнения питай го за 3ка ...
О, аз си спя супер и си спя сама.....даже с него ми е по-неудобно да спя, защото трябва да се съобразявам, хърка ми, става нощем и ме дразни........Хапвам си завидно и то си личи. Да не говорим, че сега ако имам мания тя е с име магистратура, защото съм в най-прецакания випуск на годината и се чудя и мая какво да правя. Друг е въпросът, че не пиша за това. А, да имам и приятели, имам и роднини. На семейни празници не съм с него. Случва се по 1-2 дни да не го виждам и да не се чуваме.......не мисля, че съм вманиачена. Просто ми е хубаво с него, но не е мания. Ако беше така щях да съм само с него, да мисл само за него, да не се занимавам със задълженията си...Обичам го, липсва ми когато не сме заедно. Утре и вдруги ден няма да се видим и още от сега ми е кофти......но определено не е мания. Да кажем, че ако съм зает няма даже и д се сещам за него. Сега нямам кой знае какво да правя и з това мисля глупости :D
Aми аз също си изпитвам същото към него... всико това което каза, е същото както и при мен относно нашата връзка, само че незнам защо си мисля за тези неща.. може би правим еднообразен секс и затова търся нещо по- различно.. то нали знаеш.. например като носиш постоянно само маратонки ти се приискава да обуеш и чехлички.. :D (малко нестандартно сравнение ама.. :-D ) та това имах в предвид.. Може би проблема ми е в еднообразния сексуален живот и трябва да опитаме нещо ново както каза FreeSpirit и все пак не съм искала да споря с някого а просто да кажа какво изпитвам и който иска да си изкаже мнението и да ми даде съвет или просто да ми помогне да намеря къде е пречката, за което ви благодаря... :)
Wrathchild
08-03-2008, 14:07
Сменете мястото, позите... пробвайте докато сте сами вкъщи на пода, на масата, отидете примерно на почивка... да, смяната на обстановката също влияе. Говори с него примерно, кажи му, че някъде си си видяла еди каква си поза и искаш да я пробвате...
Еднообразният сексуален живот до нищо добро не води.
...може би правим еднообразен секс и затова търся нещо по- различно.. то нали знаеш.. например като носиш постоянно само маратонки ти се приискава да обуеш и чехлички.. :D (малко нестандартно сравнение ама.. :-D ) та това имах в предвид.. Може би проблема ми е в еднообразния сексуален живот и трябва да опитаме нещо ново
Тоест - боб,боб,малко леща :-P
...може би правим еднообразен секс и затова търся нещо по- различно.. то нали знаеш.. например като носиш постоянно само маратонки ти се приискава да обуеш и чехлички.. :D (малко нестандартно сравнение ама.. :-D ) та това имах в предвид.. Може би проблема ми е в еднообразния сексуален живот и трябва да опитаме нещо ново
Тоест - боб,боб,малко леща :-P
Именно :P
Just_say_no
08-03-2008, 14:46
Не с всички е така. Всеки човек е уникален сам по себе си (чувства, мисли, възприятия, начин на живот.. и т.н.). Но предполагам krem4et0 знае това много добре.
Към авторката - Аз бях в почти същото полужение. Просто на един купон се целунахме с едно друго момче, но мога да ти кажа, че въобще не съжалявам за това, по простата причина, че за мен това не е изневяра. Найстина обичам приятеля си и това ми помогна да разбера, че той е единствен и незаменим! Разбира се важно е какви са твоите представи за това.. и все пак те съветвам да не го правиш, защото малко или много е кофти. Просто пробвайте нещо ново с гаджето.. :)
kalpazanka
08-03-2008, 15:01
Разрови се в интернет за следното филмче- Lovers guide to sexual positions. Плагиатствай от там каквото ти допадне и го пробвайте. :) И си дай време за размисъл- седмица или две, в които да не се срещате, а ти си дай сметка дали имаш чувства или връзката ви се е изчерпала.
krem4et0
08-04-2008, 06:11
Аз съм на това меню 2 години и половина( от тогава правим секс), ама грам не ми е омръзнало и нямам насита. Да речем последните 8-9 дни правихме секс колкото в месеца ни се случва по принцип..и аз пак искам още, не мога да спра да желая да ме докосва, да ме люби.......Но разбира се разнообразието си казва думата. Сега е топло и местата за експерименти са повече. Възползвайте се.
Значи когато бяхме на морето ама бях ненаситна.. На ден по колкото пъти да го правим и пак не ми стигаше... Все исках и още и още и още.... Даже веднъж ми каза че не е от желязо и се нуждае от почивка... :-D :-D :-D Докато като си бяхме в града и след 1вия път и до там.. Не исках повече... В началото си имах желание, но то само на моето легло.. на неговото легло... едни и същи пози... и може би от там дойде всичко... иначе да пробваме с колата, обаче неговата се нуждае от някой части, а колата на баща му той не може да я взима когато поиска... Оффффф вече и аз незнам какво да правя.... :(
Малка си и ти се 4ука, тва ти е проблема. Според мен си е изцяло от възрастта и няма смисъл да спориш примерно с Крем4ето, която е по-голяма и гледа на нещата по съвсем разли4ен на4ин.
Но и за мен това твоето не е любов. Ако сексът е проблем и ти се струва еднообразен, би трябвало първото, което да се постараеш да поправиш, да е то4но това. Да говориш с мом4ето, да опитате нещо ново. А не да се заглеждаш по други. Това ако го оби4аш де, както така упорито твърдиш.
Самият факт, 4е мислиш за други, вместо да се постараеш да оправите положението с твоя, би трябвало да говори сам за себе си.
girl_in_black
08-04-2008, 08:35
Щом за една година ти е омръзнало, какво ли ще е ако повече време сте заедно :? Сексът ли е най-важното в една връзка?Струва ли си заради едното чукане да ти отиде сериозната връзка? Я си стой на трибуквието и не прави глупости, заради които после ще съжаляваш.
krem4et0
08-04-2008, 08:48
Освен кола има паркове, градинки, пейки, покриви, тераси, дървета......само въображение трябва.
GotTheLife
08-04-2008, 10:36
нормално е това което казваш
soul1199
08-04-2008, 10:42
Сменете мястото, позите... пробвайте докато сте сами вкъщи на пода, на масата, отидете примерно на почивка... да, смяната на обстановката също влияе. Говори с него примерно, кажи му, че някъде си си видяла еди каква си поза и искаш да я пробвате...
Еднообразният сексуален живот до нищо добро не води.+1
soul1199
08-04-2008, 10:43
Освен кола има паркове, градинки, пейки, покриви, тераси, дървета......само въображение трябва.na durvoto :grin:
Малка си и ти се 4ука, тва ти е проблема. Според мен си е изцяло от възрастта и няма смисъл да спориш примерно с Крем4ето, която е по-голяма и гледа на нещата по съвсем разли4ен на4ин.
Но и за мен това твоето не е любов. Ако сексът е проблем и ти се струва еднообразен, би трябвало първото, което да се постараеш да поправиш, да е то4но това. Да говориш с мом4ето, да опитате нещо ново. А не да се заглеждаш по други. Това ако го оби4аш де, както така упорито твърдиш.
Самият факт, 4е мислиш за други, вместо да се постараеш да оправите положението с твоя, би трябвало да говори сам за себе си.
Ами аз никак не се опитвам да се заяждам, камо ли с Кремчето, а и не бих искала да ме критикувате като не съм казала нищо лошо на никого, а и вие незнаете възрастта ми така че.... А и при всеки човек е индивидуално... Като например някой обича да гледа екшън, а друг романтика... Същото е и в любовта.. Поне аз така мисля.. Някой я изразява по един начин, а друг- по друг начин...
зависи от това какъв 4овек си,ако по принцип си постоянна,зна4и явно не го оби4аш толкова,а ако като 4овек не оби4аш моногамията особено,зна4и това е нещо нормално и щотмине.аз така си мисля. :)