View Full Version : Кой да избера?
nqma kak da ne go spodelq ujasno e.. mom4etata sa 3 i 3te me obi4at no za ediniq ne sum sigurna :smt017 ta da vi pitam dali ste imali podobni situacii v koito trqbva da izberete VIE.. a az neznam kak da im suob6tq 4e imam gaje na tozi koito ne me obi4a lesno 6te mu go natriq no na ostanalite ;[ ispitvam po golemi 4uvstva ot simpatiq kum tqh da.. no si obi4am priqtelq ( a ve4e i v tova se sumnqvam...) abe.. razbirate predpolagam 4e na nikoi ne sum kazvala i go taq vutre v sebe si i pla4a i nqmam sili i jelanie za ni6to ;( kak da im kaja za novia ili da zareja novia i da 4akam o6te dokato sre6tna podhodq6tiq ei hora ne moga pove4e da kriq i da luja 4e gi obi4am..
т.7
krem4et0
sexa_na_kompleksa
08-03-2008, 17:27
Бъди с този, към когото изпитваш най-силни чувства - логично е. ;)
soulja_girl4e
08-03-2008, 17:42
егати! ти на вс ли си казала че ги обичаш? недей бе тва са силни думи... забъркала си се в голяма каша - остани с този който НАИСТИНА обичаш, ако въобще е някои от изброените, въпреки че се съмнявам. :?
ПП. ма и ти си една разгонена лелеее 8-)
Love0nlyMyself
08-03-2008, 17:44
sexa_na_kompleksa
Бъди с този, към когото изпитваш най-силни чувства - логично е.
права е
С третия-за щастие :wink:
Някой някога е казал "Сърцето ми е като автобус...,винаги може да се намери място за още един" - твоят случай май е точно такъв :wink:
бреееей,голяма работа си,не 4е нещо ама,4 мом4ета :( избери този,който го заслужава най-много,но го направи по-скоро,за да не са другите мом4ета в неведение още дълго
Bellatrix
08-03-2008, 18:17
napravi spisak s 3 grafi za vseki i v vsqka pi6i dobrite i lo6ite im ka4estva. Pe4eli tozi koito ima nai mnogo dobri i nai malko lo6i :-P ti i bez tui nadali obi4a6 koito i da e ot tqh :-P pone badi s nai pe4enia... :-D
ами стой си и с тримата ;)
по-интересно ще е :lol:
S_L_A_D_U_R_K_A
08-03-2008, 18:38
За момента е най-добре да останеш сама, да премислиш и да разбереш какво искаш, чак тогава може да предприемаш каквито и да било действия, касаещи не само твойте, а и на другите чувствата!
Tan4eTo_vn
08-03-2008, 19:20
S_L_A_D_U_R_K_A така като я гледам мацката тя с един не може да остане пък ти я съветваш да е сама известно време :D съмнявам се че ще проработи тоя план ... А на въпроса : според мен не трябва да питаш никой сама реши, но го обмисли мн добре защото според мен който и да избереш в един момент когато дойдат проблемите нормални за всяка една връзка (дано не дойдат де) ще си кажеш трябжаше да избера другия. така че късмет ти пожелавам все пак. Ще ти е нужен. 8)
krisiiiiito
08-03-2008, 19:22
бъди с този с който се чувстваш най-добре и този с който мослиш че ще потръгне
bebeto_91
08-03-2008, 19:36
Xax s tozi kum kogoto izpitva6 nai-silni 4uvstva estestveno.
P.s. - Pomisle DOBRE predi da svzeme6 re6enieto . Uspeh :)
GameMaster
08-03-2008, 19:56
Az ot cqlata rabota ne bih trugnala s nikoi ot vsichki .
soul1199
08-03-2008, 20:07
razkarai gi i si ostani s gadjeto,az taka napraih,i mi e kofti,mai netrqa6e da pribarzvam,davam ti prosto primer,kvo napraih az i sujelqvam,moje bi :-o