View Full Version : Много се възбуждам
zdr,mi kajete kakvo da napravq,ve4e mislq 4e prekalqvam,ne naro4no no kadeto i da sum-na plaj na diskote4ka,na razxodka mi minavat razni mrusni misli i...ot vazbuda,za6toto e golqma ostavat kap4ici po ga6ti4kite.pravq sex no pak si e taka.kakvo da pravq?
т.7
krem4et0
na4i priqtelq ti ne e dobar v legloto ;) i tebe ti se iska oshte i oshte ;)
Ми не си мисли такива неща и няма...(ако проработи кажи...и аз имам такъф проблем,но до цапане на гащички не се стига...стои право и не мърда :D )
psychopath
08-04-2008, 22:05
call me 8)
прави повече секс като си незадоволена :):):) пък и винаги може да се тръкнеш в някоя тоалетна :D:D
Wrathchild
08-05-2008, 08:21
na4i priqtelq ti ne e dobar v legloto ;) i tebe ti se iska oshte i oshte ;)Не значи, че не е, а просто харесва много секса. Аз като имам периоди, в които мисля само за това, да не би приятелят ми да е некадърен?
hei vie pone go pravite kakvo ste se zaoplakvali......
Bellatrix
08-05-2008, 18:11
Misli si za ne6to gadno deto e dale4e ot temata za sexa i 6e se opravqt ne6tata :D :D :D
Ръгайте чушката в боба :lol:
Не правиш достатъчно секс или не е качествен. :)
zavinagi_lubov
08-08-2008, 09:55
Правете повече секс,а не само да свършвате по 1 път...давайте до насита...3-4 пъти... и мисля че няма да имаш този проблем
Ръчкай се повече ](*,)
Какво да правя? Ако искаш, мога да ти дам съвет - вместо да си мислиш за глупости, вземи се НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ НА КИРИЛИЦА!!! :smt078
srpsko_1988
08-08-2008, 12:05
mmm znai6 li kak me vazbudi 6ti lija mokrite ga6ti mnoogo{}
Може да си нимфоманка... :-D
Може да си нимфоманка... :-D
Или просто е в пубертета :-o
Кво толко страно има немога да разбера...възбужаш се и толко...и секса може да е най-добрия и да искаш още!
Никой ли не е чувал за хормони?!Да си нимфоман не значи да правиш секс постояно а да искаш да го правиш постояно и в следствие от това да го правиш!А тя от време на време си мисли за тва...просто хормони според мен...освен ако вече не си излязла от пубертета...ама едвали щом питаш такива неща :-D
Споко, бе.. наиш' ли колко хора са така? 8-)
Нали не ти пречи на концентрацията и нормалното извършване на задълженията? Ако не, няма място за притеснения.
SK0RP10N
08-08-2008, 19:55
Na lichno saobshtenie shte ti dam otgovora na problema
srpsko_1988
08-18-2008, 15:54
искам да те лижа :oops: цялата отдолу ще лижа
Xrisenceto
08-18-2008, 16:03
Ebi se povechko :wink:
Еми спри да мислиш за тези неща не е толкова трудно.... 8)
Gam3 0v3r
08-18-2008, 17:32
Абе може би всеки ги има тея неща... :) аз лично има време в което не ми се прави секс маа изобщо :razz: :razz: но има и време в което през 10мин ми се прави секс 8) 8)