PDA

View Full Version : Изборът

siwcho
08-05-2008, 05:50
Здравейте,искам вашето мнение по един проблем.
Приятелката ми взе 2 пъти наркотици,за двата месеца в които бяхме заедно тя е пушила и е взимала екстази,вярно само по веднъж,но все пак... (знам че преди да се съберем е взимала също наркотици).
Въпросът ми е такъв:Още от началото и казах,че ако разбера нещо подобно ще скъсаме,първия път й простих,готов съм да й простя и този път,но тя ме помоли да й разреша да пуши веднъж месечно,та правилно ли постъпвам като й отказвам и я карам да спре окончателно с дрогата за да е с мен? :(

BaiToq
08-05-2008, 05:53
Отивай да спиш,9 часа е! 8-)

siwcho
08-05-2008, 06:31
Ако може по-сериозно? :?

spongkata
08-05-2008, 06:37
ami mislq che trqbva da q nakarash da gi spre..po-dobre za neq..po-dobre i za teb..nqma da se pritesnqvash..!tq ako durji na teb shte se opita da gi spre povqrva mi!spored men taka bi trqbvalo da napravish..yspeh :)

devil_feel_f
08-05-2008, 06:47
ami mislq che trqbva da q nakarash da gi spre..po-dobre za neq..po-dobre i za teb..nqma da se pritesnqvash..!tq ako durji na teb shte se opita da gi spre povqrva mi!spored men taka bi trqbvalo da napravish..yspeh :)

Съгласна съм.Помогни и да ги спре.

BrokenAngel
08-05-2008, 07:04
Правилно постъпваш.Помогни й да спре докато още може.След време ще осъзнае какво си сторил за нея

SlipKnoT696
08-05-2008, 07:06
а може би не трябва да я принуждаваш, защото пък може на нея да й харесва..
това е се 1 тя да ти каже следното, пример "Ако искаш да си с мен, никога повече няма да пиеш алкохол." Всяка крайност е вредна. Забраненият плод е най-сладък. Само това имам да кажа...

Vikitooo
08-05-2008, 07:14
Това ми напомни за братовчедка ми. Сега незнам какво беше взимала, но гаджето и поставил избор между него или наркотиците. За жалост любовта и явно към него не беше така силна...
Та по темата, всеки решава какво да прави с живота си. Ако тя е решила да поеме този път, остави я да го извърви сама. Но ако все пак можеш да направиш нещо, с което мислиш, че ще я спреш е добре да опиташ. :)

Nadelina
08-05-2008, 07:15
Predi da trygna s priatelq mi toi vzimashe takiva neshta i pusheshe treva. Kogato trygna s men, mu kazah, che ne mi e priatno da go pravi i ne iskam da imam gadje narkoman. V nachaloto si prodaljavashe, no posle kato razbra, che vryzkata ni e po-specialna ot ostanalite sprq napylno. Moq syvet e da i pokajesh, che vryzkata vi ima stoinost i ne e porednoto uvlechenie, kogato tq go razbre, shte spre sama. Dokato ne e sigurna v tova, nqma da vijda smisal da spira.

F_CK_all_I_need_is_U
08-05-2008, 07:39
emi spored men ti q obichash takava kakvato e i trqbva da q priemash s vsichkite i plusove i minusi.Vqrno,tova koeto tq pravi e vredno za neq,opitai se da i pomognesh,no ako tq ne iska pomoshtta ti,togava nedei da pravish nishto nasila.Shtom q obichash,badi s neq,nezavisimo kakvo pravi.Ne mojesh da kontrolirash neiniq jivot i jelaniq ...
malko tupo zvy4i mai tfa,dety gy napisax :lol: :lol: :lol: :lol:
e nishty...yspex :smt003

trayana
08-05-2008, 07:45
Може би това което си й казал не е най-точното-така я притискаш!По-добре й кажи,че ако иска връзката ви да се задълбочи трябва да спре окончателно!Ако иска да е стеб ще спре!

Obsession
08-05-2008, 08:33
Накарай я да избира, притисни я. Не ти трябва наркоманка до теб, ако тя те обича достатъчно ще ги спре. Ако не обича себе си ще затъва все повече и повече.

i'm so excited!
08-05-2008, 12:16
щом е поискала да й позволиш да пуши ,значи държи на теб и ти има доверие. а ако поставиш този ултиматом 'мен или тревата' ще я поставиш в такова положение, че тя трябва да се крие от теб,защото се съмнявам, че ако има някакви по-сериозни чувства ще ти каже 'ми не, късаме, предпочитам да се друсам'. позволи и да си пафка, приеми,че това е един неин недостатък. помоли я да не го прави пред теб ако ти е толкова неприятно.
но само за трева - други наркотици не толерирай.

beiho
08-05-2008, 12:24
Кажи и, че щом по този начин не уважава своето здраве, значи че не уважава теб и никой друг и че не можеш да допуснеш това.Кажи и по-тежки думи, дори и да рискуваш връзката си.Кво толкова 1-2-3 дена ще ти е ядосана, ако наистина те цени след известно време ще се вряазуми.Кажи и,че ти си достатъчно реален, за да остави илюзиите, причинени от наркотиците.

soul1199
08-05-2008, 12:34
govori s neq po toq vupros,no malko trydno 6e gi spre

Bubles
08-05-2008, 12:37
щом е поискала да й позволиш да пуши ,значи държи на теб и ти има доверие. а ако поставиш този ултиматом 'мен или тревата' ще я поставиш в такова положение, че тя трябва да се крие от теб,защото се съмнявам, че ако има някакви по-сериозни чувства ще ти каже 'ми не, късаме, предпочитам да се друсам'. позволи и да си пафка, приеми,че това е един неин недостатък. помоли я да не го прави пред теб ако ти е толкова неприятно.

+1

cherinka
08-05-2008, 12:54
Та по темата, всеки решава какво да прави с живота си. Ако тя е решила да поеме този път, остави я да го извърви сама. Точно така.

Абе, хора, вие чуватели се кво говорите?
Защо си мислите, че е толкова лесно човек да се откаже от нещо, което желае ?!?!?! и най-вече наркотиците.
Пича с нищо не може да й помогне... най-много да се разделят заради това, че не я приема такава каквато е.
Та нали всички вие, и най-вече в този форум и по другите , твърдите, че трябва да приемаме човека до нас такъв какъвто е и да го обичаме въпреки всичко. Сега изведнъж какво става? Айде щото има там някаъв си недостатък, дето нас не ни кефи, и да го заебеме.
Негоавата приятелка води такъв стандарт на живот, какъвто е присъщ на голяма част от днешното общество.
Някои са пропаднали, или пропадат, други не чак толкоа.

И наистина, както казаха преди мен, не е хубаво да й поставяш няква дилема от сорта на "Мен или Наркотиците!".

Мен ако питаш, по-добре й говори да взема някакви по-леки наркотици, отколкото екстази. .. ..
Относно треавата - нема кво да си говорим.. има НАРКОМАНИ и ТРЕВОМАНИ. Разликата е от тук до небето.

Към автора на темата: Като толкова много не ти харесва това, което прави, кво чакаш? Зарязвай я, нали това искаш....

sulley
08-05-2008, 13:31
о4евидно приятелката ти нито се оби4а,нито се уважава,пък какво остава за теб.постъпваш правилно,само така :) и аз бих постъпила така ,защото ме е грижа какво правят приятелите ми със себе си,а дрогата си е сериозно нещо,не можеш просто да стоиш и да гледаш как близък се съсипва заради тая простотия. :x

siwcho
08-05-2008, 13:42
Та по темата, всеки решава какво да прави с живота си. Ако тя е решила да поеме този път, остави я да го извърви сама. Точно така.

Абе, хора, вие чуватели се кво говорите?
Защо си мислите, че е толкова лесно човек да се откаже от нещо, което желае ?!?!?! и най-вече наркотиците.
Пича с нищо не може да й помогне... най-много да се разделят заради това, че не я приема такава каквато е.
Та нали всички вие, и най-вече в този форум и по другите , твърдите, че трябва да приемаме човека до нас такъв какъвто е и да го обичаме въпреки всичко. Сега изведнъж какво става? Айде щото има там някаъв си недостатък, дето нас не ни кефи, и да го заебеме.
Негоавата приятелка води такъв стандарт на живот, какъвто е присъщ на голяма част от днешното общество.
Някои са пропаднали, или пропадат, други не чак толкоа.

И наистина, както казаха преди мен, не е хубаво да й поставяш няква дилема от сорта на "Мен или Наркотиците!".

Мен ако питаш, по-добре й говори да взема някакви по-леки наркотици, отколкото екстази. .. ..
Относно треавата - нема кво да си говорим.. има НАРКОМАНИ и ТРЕВОМАНИ. Разликата е от тук до небето.

Към автора на темата: Като толкова много не ти харесва това, което прави, кво чакаш? Зарязвай я, нали това искаш....

Да беше само тревата,но тя взима и друго,а не искам да я зарежа защото е човек за когото ми пука и не мога да позволя да изпада до там,че да се чуди от къде да взима пари за наркотици,да действам твърде крайно,но се е случвало вече,няма да го допусна втори път!

:]]]
08-05-2008, 13:51
Помогни и да ги спре...

asasfdf
08-05-2008, 13:56
че тревата веднъж месечно наркоманство ли е?ма и други неща викаш
еми ограничи я.а какви ги върши, когато се напушва? в чия компания е

MoHuTo
08-05-2008, 14:32
Накарай я да проумее, че ти не го правиш, само защото ти е кеф така, а защото мислиш за нея и нейното здраве...може и да й дойде акъла в главата :)

siwcho
08-05-2008, 17:44
че тревата веднъж месечно наркоманство ли е?ма и други неща викаш
еми ограничи я.а какви ги върши, когато се напушва? в чия компания е
Нямам си и на представа..

sexy_baby_originale
08-05-2008, 18:12
Трябва да си поговориш с нея за наркотиците и тяхното въздействие. :-o

sexy_baby_originale
08-05-2008, 18:13
Трябва да си поговориш с нея за наркотиците и тяхното въздействие и да й обясниш,че не е хубаво ,и че ако те обича да ги откаже :-o

3vR
08-05-2008, 18:45
Приятелката ми взе 2 пъти наркотици,за двата месеца в които бяхме заедно тя е пушила и е взимала екстази,вярно само по веднъж,но все пак... (знам че преди да се съберем е взимала също наркотици).
Въпросът ми е такъв:Още от началото и казах,че ако разбера нещо подобно ще скъсаме,първия път й простих,готов съм да й простя и този път,но тя ме помоли да й разреша да пуши веднъж месечно,та правилно ли постъпвам като й отказвам и я карам да спре окончателно с дрогата за да е с мен? :(

начи брат позволи и само да си пуши трева и то 2 пъти в месеца най-много, и ти опитай, тревата в малки количества е полезна, не случайно в някои религии е известна като "билка". ама помоли я да не взема бонбони(екстази), че оттвам почват сериозните неща-кока, херо, гъби и т.н. от личен опит го знам. ако искаш слушай тъпаците от форума, дето мама им казва да не пушат трева и те си мислят, че ако дръпнат ще умрат, ако искаш слушай човек с опит, който си е патил от тея неща :)

EDIT:обясни й че си търсил помощ и си намерил човек, дето е минал през тея неща. кажи й че може да й харесва, но лошо ще стане ако се престрасти. питай я дали иска да няма коса и зъби на 35 години и цялото и тяло да е в дупки с размер на бирена капачка...

cherinka
08-05-2008, 18:57

начи брат позволи и само да си пуши трева и то 2 пъти в месеца най-много, и ти опитай, тревата в малки количества е полезна, не случайно в някои религии е известна като "билка". ама помоли я да не взема бонбони(екстази), че оттвам почват сериозните неща-кока, херо, гъби и т.н. от личен опит го знам. ако искаш слушай тъпаците от форума, дето мама им казва да не пушат трева и те си мислят, че ако дръпнат ще умрат, ако искаш слушай човек с опит, който си е патил от тея неща :)

EDIT:обясни й че си търсил помощ и си намерил човек, дето е минал през тея неща. кажи й че може да й харесва, но лошо ще стане ако се престрасти. питай я дали иска да няма коса и зъби на 35 години и цялото и тяло да е в дупки с размер на бирена капачка...
Точно така.
Свавчо, видя, че си ме цитирал.. някъде в поста си бях писала, че ако желаеш може да поговориш с нея да взема някакви по-леки наркотици.. защото екстазите определено не си е оферта...

3vR
08-05-2008, 19:00
Точно така.
Свавчо, видя, че си ме цитирал.. някъде в поста си бях писала, че ако желаеш може да поговориш с нея да взема някакви по-леки наркотици.. защото екстазите определено не си е оферта...

не искам да те засягам, мацка, ама не четох на никой постовете освен автора, щот това съм го преживял и знам какво е, реших веднага да пиша, за да помогна

cherinka
08-06-2008, 12:28
Точно така.

не искам да те засягам, мацка, ама не четох на никой постовете освен автора, щот това съм го преживял и знам какво е, реших веднага да пиша, за да помогнаАма, аз не съм казала нищо за тебе и за поста ми. :)Теб те цитирах, щото бях съгласна с теб, и добавих още за към автора. 8-)
:-)

3vR
08-06-2008, 19:14
Точно така.

не искам да те засягам, мацка, ама не четох на никой постовете освен автора, щот това съм го преживял и знам какво е, реших веднага да пиша, за да помогнаАма, аз не съм казала нищо за тебе и за поста ми. :)Теб те цитирах, щото бях съгласна с теб, и добавих още за към автора. 8-)

опа, извинявай, вчера бях пийнал малко, беше горещо и това са последиците :D

UNrealPoWeR
08-06-2008, 19:18
Точно така.

опа, извинявай, вчера бях пийнал малко, беше горещо и това са последиците :D

Колко малко 1 литър Собиески

i_hate_you_but_i_love_you
08-06-2008, 19:32
1 път в месеца тревичка даже е полезно (всъщност само това й позволявай) :) Ако е по-начесто води само до едно--- губене на мозъчни клетки :-D

h0t_lipS~anD_kisSes
08-06-2008, 19:58

+1 .. Напълно съгласна съм ...

Pliok0019
08-06-2008, 20:05
ОМГ. Ако пуши веднъж в месеца нито ще умре, нито ще стане наркоманка...

Iowa
08-07-2008, 03:23
че къф ти е проблемът? О_О
един път е взимала Е, не е пристрастена.
а към тревата дори не може да си зависим.
остави я да си прави кефа и да си живее живота О_О
баси, тва е егоистично да я караш да спира нещо, което харесва.

vesinka91
08-07-2008, 05:13
Ne mn e pravilno zashtoto dori da e samo zaradi teb shte e dobre da gi spre tezi gadni bokluci :)