View Full Version : Освен с пръсти /момичета/
Children
08-05-2008, 10:34
...
?!С душа.. ?! :shock: :lol:
6iroka_usmivka
08-05-2008, 10:45
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: ми така ще ти кажа няколко прочути варианти от няколко ден СЕРИОЗНА СЪМ!
1.пръстче
2.ръчичка
3.крака на табуретка стол маса кфото имаш
4.банан(мноу известен)
5.морков
6.краставица
7.кренвирш(по възможност САЧИ)
8.вибратора на някой познат
9.дезодорант
10.четка за зъби
11.гребена ти (по възможност кръгъл и с твърди косми)
12.с маркери
13.ъъъъъъ щях да ти изброявам до 20 ама от смях и вече нямам сили за нищо освен това .................... просто не мога вече.............. :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
zelenooko_kote
08-05-2008, 10:45
Здравейте ^^
Искам да попитам момичетата ... освен с пръсти
и с мъжки полови органи по друг начин задоволявате ли се?
Аз например много обичам с душа :oops:
a? :-o
Children
08-05-2008, 10:50
Хаха,не си го пъхам :D
Children
08-05-2008, 10:52
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: ми така ще ти кажа няколко прочути варианти от няколко ден СЕРИОЗНА СЪМ!
1.пръстче
2.ръчичка
4.банан(мноу известен)
5.морков
6.краставица
9.дезодорант
10.четка за зъби
12.с маркери
13.ъъъъъъ щях да ти изброявам до 20 ама от смях и вече нямам сили за нищо освен това .................... просто не мога вече..............
Апф,окей. Със сигурност капачката на дезодоранта е останала в теб ... :(
soul1199
08-05-2008, 10:53
1.пръстче
2.ръчичка
4.банан(мноу известен)
5.морков
6.краставица
9.дезодорант
10.четка за зъби
12.с маркери
13.ъъъъъъ щях да ти изброявам до 20 ама от смях и вече нямам сили за нищо освен това .................... просто не мога вече.............. :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: ami ne,ana tq gi kaza s nai-pro4ytite,o nemga :razz: :razz: ve4e :razz:
Children
08-05-2008, 10:56
По-добре да се заключи темата.
6iroka_usmivka
08-05-2008, 10:57
най-добре ;)
Seeker4eto
08-05-2008, 10:58
OMG,с душа?!?Всекакви хора има ня тоя свят :razz:
Children
08-05-2008, 11:03
Вкарвам струя вода във вагината ми.
Това е. :x
Това не е много полезно, особено ако го правиш често.
haterkata
08-05-2008, 11:04
ОМГ хора,тя май ще е имала предвид душа в банята :razz:
DEviL_BG
08-05-2008, 11:05
Хаха,не си го пъхам :D
:razz: :razz: :razz: Не се пъха а го пускаш и струята вода те възбужда , не си ли гледала филми :razz: :razz:
(wank-wank) :smt112 :smt112 :smt112
А боже тя имала впредвид с душ .. членувано - душа .. Аз си мисля,че такава душа :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Момичето като е казало "с душа" е имала предвид силната струйка на водата, излизаща от душа :) Много сте зле :smt003 :smt003 :smt003 :smt003 :smt003 :smt003 :smt003 :smt003 :smt003
DevilWish
08-05-2008, 11:07
Що се изказвате неподготвени и се пулите без да знаете? :? :shock: С душа точно така - водната струя се насочва към клитура ;) Други неясности?
Children
08-05-2008, 11:09
ОМГ хора,тя май ще е имала предвид душа в банята :razz:
Мне,имах предвид душата на комшията
Много ясно,че душа в банята ... Май трябваше да уточня,но няма значение..
авторката така и не получи отговори по темата си
6iroka_usmivka
08-05-2008, 11:25
как да не получава тя пита а аз толковва неща и изброих за цял месец има с ко :grin:
Biskfitka
08-05-2008, 11:26
ся е модерно с банан 8-)
6iroka_usmivka
08-05-2008, 11:29
ся е модерно с банан 8-)
:D :razz: :razz: 8-)
ся е модерно с банан 8-)
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Тей, тей :lol: :lol:
Biskfitka
08-05-2008, 11:38
ся е модерно с банан 8-)
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Тей, тей :lol: :lol: не е смешно........трагично е (както казват учителите ми) :? :o
Children
08-05-2008, 11:46
как да не получава тя пита а аз толковва неща и изброих за цял месец има с ко :grin:
Аз не исках да ми изброявате предмети с,които да се задоволявам :shock: Исках да разбера дали има и други като мен. Няма значение.Явно темата няма смисъл.По-добре да се заключи.
Nen0RmalniK
08-05-2008, 12:14
:grin:
dreaml1nd_
08-05-2008, 12:23
eee :grin: ти пък недей се засяга толкоз :lol: като ти е кеф си се кефи там :grin:
probvaite s ergenskata mi nadenicza mnogo e qko :-D
SpOrTs_GiRl
08-05-2008, 13:05
Това не е много полезно, особено ако го правиш често.
Мда .. найстина не е особено полезно ..
По темата: .. Аз като бях девствена пръста ми ИЗОБЩО не влизаше .. Дори сега ми е трудно, камо ли да тръгна да си бутам зарзавати.. Изобщо не ме влече.. Ползвам тампони за девствени и едвам ги слагам, понеже съм адски тясна .. Всеки път в началото на секс съм като девственица ..
mili4ka,spokoino.ne obra6tai vnimanie na kofti otgovorite!vajnoto e da ti e hybavo n ateb!!! :-)
exclusive__16
08-05-2008, 15:27
nAi qKo 6tEe s myJkiQ 4LeN :grin: :grin: :grin: :grin: :D :D 8-) :P :P
just_a_girl_z
08-05-2008, 23:34
а моля моля няма да ми закачаш душа!!! аз също се задоволявам с душа. моя е специален обаче, защото е за масаж, и има един определен режим, при който струята се събира в средата и вибрира. даже мога да кажа, че аз само така масторбирам и не мога да свърша по друг начин. поне за сега
psihiran
08-06-2008, 00:41
С момче.. С момче..
just_a_girl_z
08-06-2008, 00:50
при липсата на такова, душа е перфектен :grin: само без разни зарзавати и козметики, че ставали мн сакатлъци :D :D
psihiran
08-06-2008, 00:53
Пък и е хигиеничен :P
Пак ще апелирам аз..
aniezina
08-06-2008, 07:11
Това не е много полезно, особено ако го правиш често.ова и аз съм го правила, но не във вагината а на клитора. Ако оцелиш температурата на водата е страхотно :oops:
krisiiiiito
08-06-2008, 07:31
пъхни си бомба в гащите :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
the_legend_of_one_love
08-08-2008, 08:21
kvo tolkova i az go pravq s du6a 6tot toi ima nqkvi razli4ni stepeni na6iq i az si pravq mn silna struqta i si stimoliram taka klitora :oops: po drug na4in ne uspqvam da svar6a ne6ty s prast4eta i t.n. ne mi se polu4ava :(
just_a_girl_z
08-08-2008, 12:38
kvo tolkova i az go pravq s du6a 6tot toi ima nqkvi razli4ni stepeni na6iq i az si pravq mn silna struqta i si stimoliram taka klitora :oops: po drug na4in ne uspqvam da svar6a ne6ty s prast4eta i t.n. ne mi se polu4ava :(
е и аз това казвам де ;) :oops:
eveto_xx
08-08-2008, 12:45
Аз пък опитах снощи да си вкарам буфера,ама ръбчетата и копчетата малко ме ръмбеха :? За т'ва минах на колонките...Те нали имат кабел,ако ми се заврът много навътре,само ше дръпна кабелчето и хоп- готово.Пък мога да пусна музичка и на вътрешните ми органи, да не съм егоистка...
С новата бутилка на ЗАГОРКА!!!
:? :razz: :smt021
picha_gnida
08-09-2008, 06:40
Какво се смеете ве, кретени. С душа е готино. Когато е силна струя. Получавала съм оргазми точно за 2 минути с душа. Тц тц, лапетии.
SabrinaAa
08-09-2008, 11:24
1.пръстче
2.ръчичка
4.банан(мноу известен)
5.морков
6.краставица
9.дезодорант
10.четка за зъби
12.с маркери
13.ъъъъъъ щях да ти изброявам до 20 ама от смях и вече нямам сили за нищо освен това .................... просто не мога вече.............. :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
pepelq6kaaa
08-09-2008, 11:49
oofffporednata tapa tema :-D :-D
psychopath
08-09-2008, 17:34
с краченцето на приятелката ми :oops:
Абе направете анкета:Момичета с какво предпочитате-с момче или с душа. :D :D
Есенен_Ден
08-09-2008, 19:46
Абе кво се гаврите с човека.Айде по-полека.Сайта е за информация.Иначи за отговор по темата: физически няма как,но може да се ползва цилиндричен предмет с голимината но пенис.Но това не е хигиенично и е вредно така че .....
Spider4eto
08-09-2008, 19:47
ОООООО душа рлз, и аз го обожавам, особено ако е с леко хладна струя и супер силна :smt001 :smt001 :smt001 :smt001 :smt001 няма по-добро от душа, безотказен оргазъм всеки път :grin:
аз не познавам мацка която да не е пробвала с душа....преполагам че повечето тук също са....кефа е голям....НО не трябва да си вкарваш струята във вагината,защото водата унищожава микрофлората наа влагалището и после се получават разни сакатлъци като инфекции,гъби и тн.... 8)
абе ако питаш самозадоволяването е най-добро с пишка,придружена от някой и друг мъжки пръст и език 8-) 8-) 8-)
С всякакви подръчни инструменти???
the_legend_of_one_love
08-11-2008, 06:58
breiii ne o4akvah 4e momi4etata koito go pravqt s du6a sa tolkova mn,... du6at e moq pi4 :D nai-dobriqt