PDA

View Full Version : ОпиШете пЪрвата си истинска среща

alenka
08-06-2008, 07:39
Ако не я помните добре,опишете първата си среща с момчето с което сте сега или някоя среща която е останала и до днес в съзнанието ви.
:)
Понеже аз пускам темата, ще започна първа.
Беше преди околко 2 години.Едно момче мн настояваше да излезем, беше ми писнало да отказвам понеже ме беше срам малко и накрая се навих и си викам: квото ще да става. Срещнахме се цялата треперех( сиг съм била червена), той също беше притеснен въпреки че не му беше за първи път, отидохме на кино, после се разходихме по плажа.През повечето време мълчахме, щото се притеснявахме и нямаше какво смислено да си кажем.Общо взето беше мн романтично, а аз мразя романтиката, и от тогава се опитвам да избягвам такива предначертани и планирани срещи обичам по-небрежните и непринудени неща.
хайде вие сте ;)

tedy_hi91
08-06-2008, 07:50
Моята първа истинска среща беше на Свети Валентин.Беше много сладко.Той ми подари плюшено мече.После отидохме на кафе.Адски много си говорихме.защото сме от един клас и имаме много общи теми за разговор.След това се разходихме още малко.Дойде да ме изпрати до нас.И пред блока ми двамата стояхме и се гледахме в очите...Беше много романтично, макар че аз също не си падам романтичка.Най-интересното беше, че в дейтвителност многопъти се бяхме чували и си бяхме писали в skype, но онази вечер той така и не събра смелост ме целуне. :oops:

TinkyWinky
08-06-2008, 08:17
ми момчето беше (и все още е) от моя клас, беше зима, -8 градуса (това беше онази много студена зима преди 2год), не знам и аз как сме могли да излезем тогава :D
обикаляхме кафенетата да се топлим с горещ шоколад... говорихме си за какво ли не... накрая като ме изпрати до блока, също само се гледахме, но не се целунахме :D
е, с това момче вече се целуваме без да се притесняваме :smt007 :D :D

Bellatrix
08-06-2008, 08:18
Moqta parva istinaska sreshta s segashnia mi priatel beshe na imenniq mu den (Gergiovden), hodihme da gledame shestvieto v centara. Posle ne znam otkade mi doide strannata ideq da pia Burn (energiina napitka) a tq se namira mn trudno. Obikolihme zaedno CQLA Sofia i prez cqloto vreme se zalivahme ot smqh. Beshe mn sladko, dobre se opoznahme i smeha ni sabra. Sashtata ve4er se celunahme za prav pat i ve4e hodim ot mn vreme...

6iroka_usmivka
08-06-2008, 09:03
мм точно първата не я помня щото съм била супер малка хахаха....и тъй де първата дето помня беше февруари бяхме се разбрали да излезем и отидахме на кафе и аз тряяше се прибирам и ме изпрати на спирката ии мълчахме гледахме се и аз си чакам да видим ко ли може да стане хаах и той ме целуна иииииииииии............................ .............тела му звънна в същия момент х :grin: :grin: глоем майтап .......... пък тука с един познат излязахме мн готин човек и преди да дойде му писах смс че ако не познае коя съм ще му се хиля цял живот щото до мен имаше 3 циганки дърти и двама пенсионера :razz: :razz: :razz: и в краина сметка се разходихме, ходихме за дюнери и после на кафе където ме заваля дъжд...на половина :razz: :razz: голям карък :Д и после към плажа и като го изпращах на спирката една голяяяяяяяяяяяма прегръдка :oops: и така :P

unfaithful1234
08-06-2008, 09:11
Моята първа истинска среща беше с момчето,което сигурно винаги ще обичам,колкото и странно да звучи!
Бяхме на лагер,6 с/у 7 клас.На Обзор...Та там се запознахме,първо по скайп,ама там официално.Той ми каза:"Айде да отидем на лажа по-късно..." и аз се съгласих.Отидохме на плажа към 22ч и там нещо се закачахме,после си говорихме и бяхме там до към 12...Ръководителките ни направиха диви и щастливи след това,ама няма значение в случая.Та,там се целунахме за първи път,на едни скали,наистина беше мн романтично... :)

Just_say_no
08-06-2008, 09:19
Не си спомням..

soul1199
08-06-2008, 09:21
ami,moje bi kato bqh na 12 god,edno mom4e me pokani da izlezem,bqhme v dsk i toky 6o ni be svar6il 4asa,moite fr. te postoqnno bqha s men i toi ,kato me hvana za rukata i im izbqgahme,nasame da sme i bokvalno obikolihme daskaloto,a az zabravih da kaja,4e predniq den,toi mi be predlojil,ama,4ak sega izlqzahme i si govorihme ala bala...oba4e trqa6e da se pribiram i toi me isprati do spirkata i posle se pribrah :-o

Love0nlyMyself
08-06-2008, 09:48
нз не я помня :?

MaLkaTa_LaDy
08-06-2008, 09:48
Първата ми истинска (може би) беше с момчето, по което още полудявам. Бяхме се уговорили да се чакаме на спирката, понеже живеем доста далеч. Аз закъснях с 10 мин или по-скоро той подрани. Тръгнахме да се разхождаме и говорехме само глупости. Всичко ми е толкова мъгляво. Обиколихме центъра, отидохме до морето. Там се разхождахме по плажа и единственото, което помня бе, че ми говореше за лястовици и колко пъти животне са гларусите. xD След това пак се върнахме в центъра. Седнахме на една пейка. Аз естествено се дължах като идиот. И там говорехме не помня вече за какво. Тогава се стъмни. Той трябваше да се срещне със сестра си. Отидохме там, на мястото на срещата. Аз му казах, че ще го изчакам, да не чака сам. Той каза, че няма проблем и че е свикнал, ама аз все пак останах с него. По едно време сестра му вече идваше и аз му казах добре, хайде аз ще тръгвам. Обаче той ме хвана, прегърна ме и ме целуна. Целувката беше без език, но никога няма да я забравя.

Bubles
08-06-2008, 10:00
и аз не я помня... :( :(

KimBerLy1912
08-06-2008, 14:27
Хванах рейса за Пловдив,той тряяше да ме чака на автогарата..обаче го нямаше...А беше зима и мнооого студено 30 минс го чаках в студа...а той хайвана не звъни да каже че ше закъснее щото си мислел че нямам телефон в мен (тогава моя беше счупен и бях с на майка от време на време) ...Та чаках го,дойде....ъм викам "Кво ше праим? " И той "Ще зимаме подарък на наще за годишнината " Обаче имах само около час до рейса-тряяше да се прибирам че имах спешна работа-и както сигурно се досещате се разхождахме ...в студа :lol: при минус 8-9 градуса... :lol: Вървяхме бая един до друг,обаче той е дооооста по-висок от мен и някво много неестествено супер смешни бяхме 8-) После се спряхме и се награбихме нещо (ама така,по детската-бяхме 9-ти клас все пак 8-) ) ии само прегръдки щото както вече казах той беше доста висок ииии как да го стигна за целувка :D И както си седяхме един в друг..така де аз в него и мина една жена (няква...ъъъ дърта :lol: ) ии вика :Дано винаги да сте така заедно и да ви е така хубаво " Някво много странно ми стана ..цялата домат....хах ии малко още поседяхме така,ии ме изпрати до автогарата...и там вече се цункахме няколко пъти...ии беше много яко...после SMS-и ии такива щуротии :D Тва ми беше първата среща...в смисъл по- да прилича на среща..иначе съм излизала така "по-любовно" :lol: с момчета...ама тва най-ми се доближава до представите пък и беше прекрасно ии си го съхраних като спомен : ))
Сега с тва момче не сме заедно,не поддържаме и кой знае кви отношения ама аз поне пазя хубавите спомени : )) За него не знам : ))

Pliok0019
08-06-2008, 14:55
Ооо...дълго мислех коя е моята първа среща.

Случи се на 06.06.2007. С един от Интернет се бяхме разбрали да се видим, но аз все отказвах. Прибирах се от втора смяна, навън валеше, бързах да се прибера, за да гледам второто полувреме на мач на Националния. Вървях си бързо, с една качулка и изведнъж Го видях. Беше с двама негови приятели. Прибрах се до нас, зех чадър и се разходихме. Беше наистина забавно. Сега той е моят най-добър приятел.

Преди това съм имала и други срещи, но никоя не е била толкова запомняща се.

gPa3HuTeJl
08-06-2008, 15:00
Хо'йме у близката бакалия. Изядохме по 1 паста... после минахме зехме си по 1 боза и си я пихме, разхождайки се :!: ....

DekoDenev
08-06-2008, 15:43
koi e kazal che trqbva da ima 1 sreshta :-o :)

asasfdf
08-06-2008, 15:47
запознахме се, тя ме покани на кафе и аз я заведох в едно заведение, където тогава ми беше компанията, забихме се с момичето, след това я изпратих до входа на заведението..въобще не си пасвахме по характер и интереси, но останахме приятелчета

Nadelina
08-06-2008, 15:59
Spomnqm si edna prekrasna pyrva sreshta s edno momche, koeto mnogo haresvah - A. Toi mi se obadi da se vidim i se ogovorihme, no tochno v momenta, dokato govorehme bratovched mu pochuka na vhodnata mu vrata i kaza, che mu se rodilo detence. Trqbvashe da si preodoleq srama i da se syglasq da izlqza s tqh dvamata, za da pocherpi. Doidoha te dvamata da me vzemat ot nas s kutiq bonboni i mi serviraha, che trqbva da otidem do maikata na momcheto, s koeto vsyshnost imam sreshta, za da q pocherpqt. Otivame i toi kazva "Mamo, eto, cherpq te za novoto mi gadje! Tova e Nadelina!". Misleh si, che tova e vyrha, kogato ne otidohme na kafe i tam dodie sestra mi, s koqto se zapoznah i prekarah poveche ot 2 chasa sys rodninite mu. Trygnahme si ot kafeto i se razhojdahme strashno mnogo, no stana vreme maika mu da se pribere i A. me pomoli da otidem do tqh da nacepi malki dryvchera za podpalka na pechkata. Otidohme. Za moq radost bashta mu speshe. Kato izlizahme ot tqh pak, mi spodeli, che sym vtoroto momiche v jivota mu, koeto vodi u tqh i pyrvoto, koeto vodi na pyrvata sreshta, no naistina useshta, che sym po-specialna ot vsichki do sega. Razhojdahme se oshte mnogo dylgo vreme i nakraq me izprati do vkyshti. Prekarahme celiq den zaedno, a bqhme na praktika nepoznati, koito veche bqha bezumno blizki.

Erica
08-06-2008, 16:13
Spomnqm si edna prekrasna pyrva sreshta s edno momche, koeto mnogo haresvah - A. Toi mi se obadi da se vidim i se ogovorihme, no tochno v momenta, dokato govorehme bratovched mu pochuka na vhodnata mu vrata i kaza, che mu se rodilo detence. Trqbvashe da si preodoleq srama i da se syglasq da izlqza s tqh dvamata, za da pocherpi. Doidoha te dvamata da me vzemat ot nas s kutiq bonboni i mi serviraha, che trqbva da otidem do maikata na momcheto, s koeto vsyshnost imam sreshta, za da q pocherpqt. Otivame i toi kazva "Mamo, eto, cherpq te za novoto mi gadje! Tova e Nadelina!". Misleh si, che tova e vyrha, kogato ne otidohme na kafe i tam dodie sestra mi, s koqto se zapoznah i prekarah poveche ot 2 chasa sys rodninite mu. Trygnahme si ot kafeto i se razhojdahme strashno mnogo, no stana vreme maika mu da se pribere i A. me pomoli da otidem do tqh da nacepi malki dryvchera za podpalka na pechkata. Otidohme. Za moq radost bashta mu speshe. Kato izlizahme ot tqh pak, mi spodeli, che sym vtoroto momiche v jivota mu, koeto vodi u tqh i pyrvoto, koeto vodi na pyrvata sreshta, no naistina useshta, che sym po-specialna ot vsichki do sega. Razhojdahme se oshte mnogo dylgo vreme i nakraq me izprati do vkyshti. Prekarahme celiq den zaedno, a bqhme na praktika nepoznati, koito veche bqha bezumno blizki.

Ей на това му се казва - незабравима първа среща...

BaiToq
08-06-2008, 18:42
Среща,разходка,кафе,
разходка,парк,пейка,целувк .
8)
Пич ли съм? 8-) :-P