View Full Version : Страх ме е :(
rai4etyyy
08-06-2008, 08:44
Значи запознах се с едно момиче,което достичка ми прилича на бившето гадже на гаджето ми!И днес тя ще идва в нашия квартал,за да се видим,а гаджето ми и той ще бъде с нас!И ме е страх да не си я хареса! :( Просто исках да споделя ...
Vladokaaa
08-06-2008, 08:53
Ако те обича няма да я хареса :)
Bellatrix
08-06-2008, 08:56
Samnqvam se. Ako s bivshata mu sa skasali po gaden nachin daje 6te mu e nepriatna 6toto mu napomnq 8-) 8-) :P
Samnqvam se. Ako s bivshata mu sa skasali po gaden nachin daje 6te mu e nepriatna 6toto mu napomnq 8-) 8-) :P
+1 Така е.Пък и ако наистина те обича сигурно няма да я погледне
ти пък,я се стегни!! ако те харесва няма да си търси друго момиче и пък за какво му е копие на бившата като е скъсал с нея :P
+1 :)
Ако те харесва и сте заедно, няма от какво да се страхуваш :) . Избии си от главата да му намекваш нещо за това и т.н.!!! Успехчета :)
krisiiiiito
08-06-2008, 10:25
Ако те харесва и сте заедно, няма от какво да се страхуваш :) . Избии си от главата да му намекваш нещо за това и т.н.!!! Успехчета :)
cherinka
08-06-2008, 12:22
Не си вкарвай излишни филми!
Нищо гадно и неочаквано няма да се случи!
А и няма да излизате с бившата му приятелка, а с момиче, което единствено прилича на нея. И то даже може само ти да си мислиш, че си приличат и само ти да откриваш някаква прилика.
Не се коси!
Успокой се, всичко ще е наред, според мен. :) :)
Love0nlyMyself
08-06-2008, 14:17
нали е била бившаа ?! пък и тва е съвсмем различно момиче :?
antifreeze
08-06-2008, 14:23
е и...какво като прилича на бившата..хората обичат разнообразието :-|
не се притеснявай :) според мен,той няма да иска да има нищо общо с нея,все пак са бивши.горе главата
maybelline
08-06-2008, 14:59
Спокойно, момчетата гледат и характера ;)
_Iskam_te_
08-06-2008, 15:02
spokoino :)
бе шансът и на него да му напомня е малък..особено ако е бил гадже с някое момиче, той със сигурност има свое виждане за нея..единственото ти притеснение може да е ако момичето е страшно хубаво и готино по характер, а момчето не е истински влюбено в теб, и верно стане нещо..
dreaml1nd_
08-06-2008, 15:46
:) :) :) 8) 8) 8)
Al3ksandra
08-06-2008, 15:46
бе шансът и на него да му напомня е малък..особено ако е бил гадже с някое момиче, той със сигурност има свое виждане за нея..единственото ти притеснение може да е ако момичето е страшно хубаво и готино по характер, а момчето не е истински влюбено в теб, и верно стане нещо..
+1
О,боже,авторката....
Разбий и муцуната,че
да не я познае 8-)
sLaDkA_GrEsHkA
08-06-2008, 19:26
dadoha dostatu4no suveti predi men :) razkaji ni posle kakvo e stanalo :)