View Full Version : Какво точно представлява почистването на лице при козметик?
Тъй като не съм ходила..И сега мисля да ходя уж за пъпките да ми помогнат... И в ценоразписа пишеше само "почистване на лице-25 лв" Искам да попитам какво включва и каква е точно процедурата за тези които са ходили..И има ли някакъв ефет изобщо?
Isabelle
08-06-2008, 16:33
почистват ти порите и ти махат пъпките
Cvetito53
08-06-2008, 16:46
СладурКаа написа:
почистват ти порите и ти махат пъпките
+1 Da ima efekt!
TheGirlNextDoor
08-06-2008, 16:57
....аз кесах 2часа праиха ми кво ли не ...ама нямаше голям резултат :(
ПП:при мен беше 15 лв :)
TheGirlNextDoor
08-06-2008, 17:02
1 ме маза с нещо....после с няква пара ти отваря порите....с някаква марличка ти почиства лицето....мажи те с някакви нещица ама нз кви са (не ми беше удобно да питам) ....стиска ти пъпките ...после с нещо странно ти 'изгаря' пъпките и 'мътвата' кожа...и ти прави маска...май това беше..но меже и да съм пропуснала нещ.Поне при мен така беше... :)
Ами щом ще ми махнат пъпките ще дам 25 лв.. Дано има ефект..А иначе да питам колко ли ще ми вземат да ми махнат косъмчетата от страни на бузките..Имам някакви такива малки от към ушите почват и малко по натам..Не се виждат кат слагам пудри и т.н ама искам да ми ги махнат..И дали кат ги махнат ше ми се зачерви нещо кожата ли ддз да не стане фал... :?
unbelievable__
08-06-2008, 20:44
Pri men imashe efekt ..dadoh 30 leva....mn dobre raboteha s ka4estvena kozmetika..a za tezi kosamcheta nali znaesh che ako gi mahneshs,ledvashtite shte stanat po tamni ..i po barzo shte izlizaT,no ti si preceni ;)
mi6uence
08-06-2008, 20:48
Ако ги махне с епилация с ток, повече нищо няма да й се появи, но след няколко процедури, разбира се.
Може малко да ти се зачерви кожата и ще ти вземе на време епилация, но имай впредвид, че може и нищо да не стане, ако са много малки и фини.
i_hate_you_but_i_love_you
08-06-2008, 20:56
Отиди на козметик за пъпките :) има ефект :grin:
А космите откъм ушите по-добре не ги пипай! Не е фатално и никой не му прай впечатление! И аз имам ама не си личат от самолет.. нали :-D Просто не си усложнявай така живота, че ще станат по-гадни космите :)
А иначе мустачки се махат без да му мислиш :-D
почиства ми лицето,пуска пара,след това ултразвук,не мога да обясня как изглежда уреда,защото не съм го виждала,но го усещам като някаква малка шпатулка с която ми стърже лицето :D ,а тези пори които са били по дълбоки и не е станало с утразвука ги изтисква,след това ми слага някаква пудра и почва с някакъф друг уред... не помна как се казваше :D нещо като ток,гадничко е :? и където е по голяма раничката повече боли и след това мъчение една приятно миришеща маска :) всичко това 20 лв :) и съм доволна,ходя всеки месец и нямам пъпки,но порите ги има, но не са чак толкова много :o
Е да,ама забелязвам че на други момичета почти не се забелязват и си мисля че мойте са по големички...А ако стане зачервено..Кога ли ще мине?Защото ма следващия ден след като ида на козметик имам важна среща и неискам да имам нищо по лицето...А особено да ми е зачервено от 2те страни или да излезнат малки пъпчици дет са били косъмчетата и да стане още по голям ужас от както е било..Иначе ясно че ше растът по бързо,но ще ходя редовно,само се страхувам да не остане наистина нещо след това..И дано ми разкарат пъпките от 1 процедура,че да съм перфе 8-)
Сестра ми ходи 2 месеца преди бала на козметик за лицето. Ходеше си редовно. Нямаше голям ефект. Мисля, че и взимаха по 20 лв.
Аз съм ходила 1 път на козметик, но не помня колко ми взеха. Първо се прави парна баня(слагаш си главата в едно затворено отстрани), след това ти стискат пъпките(доста грубо бих казала, особено на нослето черните точки, имах чувството, че ще ми го счупят :-D ), след това с някаква вибрираща машина ми масажира лицето, и след това нанесе маска.
Това с парната баня, истискването и слагането на маска мога да си го правя и в домашни условия...
Попринцип това е основното, което трябва да включва едно почистване в салон.
на мен ми е чуствителна кожата ,на другия ден не съм червена,но тези места които са по третирани се виждат и докато зарастнат сигурно 4-5 дена минават и коричка става :o слагаш малко коректор и мисля че не личи толкова :) след една процедура,ще си добре,но все пак ходи всеки месец по 1 път ,достатъчно е :)
Сестра ми ходи 2 месеца преди бала на козметик за лицето. Ходеше си редовно. Нямаше голям ефект. Мисля, че и взимаха по 20 лв.
Аз съм ходила 1 път на козметик, но не помня колко ми взеха. Първо се прави парна баня(слагаш си главата в едно затворено отстрани), след това ти стискат пъпките(доста грубо бих казала, особено на нослето черните точки, имах чувството, че ще ми го счупят :-D ), след това с някаква вибрираща машина ми масажира лицето, и след това нанесе маска.
Това с парната баня, истискването и слагането на маска мога да си го правя и в домашни условия...
слагам си глават в нещо,уоу :D аз си лежа и парата сама стига до мен :D това че ти стискат всяка пъпка :? не си отишла на добро място според мен,то това и сама можеш да го правиш
на мен ми е чуствителна кожата ,на другия ден не съм червена,но тези места които са по третирани се виждат и докато зарастнат сигурно 4-5 дена минават и коричка става :o слагаш малко коректор и мисля че не личи толкова :) след една процедура,ще си добре,но все пак ходи всеки месец по 1 път ,достатъчно е :)
Коричка става от кое че не разбрах? :shock: Аве при сички случаи няя да ми стане по зле лицето като ида 1 път на козметик..Колкото и да са некадърни нали?Че мн ми е важно ! :?
като ми изтиска някоя пъпка или пора,но по голяма и ми става рана няква и като зараства става коричка,но сама пада,или ти си я махаш,нали като се удариш ставаш коричка и раната така зараства,същото е
Оле.. че то така става сама кат си стикам пъпките..Няя си дам парите аз за да ми стане по зле лицето в никакъв случаи... :shock: Ох ще говоря с комзетичката и ако има някаква опасност нещо после да не е наред и да стане по зле от както е било няя да ходя... :shock:
отиди на козметик след важната среща,ако имаш час го отмени за друг ден,по добре ще е така да направиш :) но задължително започни да ходиш на козметик,по зле няма да ти стане лицето :) но ако ти стиска всички пъпки и пори ръчно,се откажи от тази козметичка и намери друга :?
слагам си глават в нещо,уоу :D аз си лежа и парата сама стига до мен :D това че ти стискат всяка пъпка :? не си отишла на добро място според мен,то това и сама можеш да го правиш
Не съм казала, че ми стискат всяка пъпка. А за парната баня - аз седя, а главата ми само е в това затвореното, за да има ефект, за да се разширят хубаво порите.. ама както и да е :) .
radito94
08-07-2008, 19:52
emm da ti kaja 1 pat sum xodila...i o6te malky mojex da zaspq...s kfo li ne me mazaxa...a ina4e kolko struva...ne moga da ti kaja 6tot ne jivea f bulgaria :)
Отидох..И наистина ми стиска сяка пъпка...Ся верно че е зачервено на места..Но пък лицето ми изглежда мн свежо и чисто..Черните точки ги няма.. Маза ме с някфи тоници,лосиони,с няква машинка за изгаряне на пъпките ме мина и след тфа една маска и така..И каза ефекта да съм го гледала утре сутринта като се поуспокои лицето и ся зачервените петънца само да ги намажа със спирт и всичко щяло да бъде ок :)
predi kato hodih me majeshe s nqkfo Gentamicin posle s para ili obratnoto ne pomnq ..podsushwa go i zapo4wa da po4istwa liceto..na mene mi iztiskwa imah 1-2 gnoini pup4ici i posle po4na tezi trun4eta (4erni to4ki) da maha i imashe efekt ..no trebwa se hodi pone vednuj mese4no ina4e pak stawa sushtoto kakwoto e bilo :? do awtorkata - i az bqh taka 1-2 chasa 4erwen i podut ama na sutrinta :oops: