View Full Version : лизане по зърната
когато приятелката ми ме лиже по зъараната ме е адски гъдел... :-D нормално ли е? :lol:
Дали е нормално да те лижи по зърната или дали е нормално да те е гъдел? :D Май и двете са нормални до някаква степен...
Claustrophobia
08-07-2008, 10:09
Ми нормално е..
да ме е гъдел ест ... 8-)
Da ! Normalno e :oops: Tam e chuvstvitelno mqsto i nie mujete sushto izpitvame udovolstvie :-o Men dosq ne sa me lizali tam ama znam che e normalno :grin:
Само внимавай да не вкараш някой истеричен смях че после и двамата няма да можете да останете сериозни и става голямо шоу :lol:
Само внимавай да не вкараш някой истеричен смях че после и двамата няма да можете да останете сериозни и става голямо шоу :lol:
направо е страшно, всъщност май приятелката ми се възбъжда като се изхиля неудържимо след като е почнала да ме лиже по зърната. 8-)
Bellatrix
08-07-2008, 10:29
направо е страшно, всъщност май приятелката ми се възбъжда като се изхиля неудържимо след като е почнала да ме лиже по зърната. 8-)
Vazbujda se ot smqh??? :shock: :shock: :shock:
мани, тя кви ли не кретении намира за възбуждащи... казвала ми е, че се кефи като съм си сложил неква нейна диадема или фиба докато се натискаме 8-)
WondeR TeddY
08-07-2008, 10:47
:razz: хахах тя е луда :lol: ама иначе тва е нормално спокс :P .Пък и важното е да ви е яко 8)
Това вече май не е нормално,м ? :razz: :razz: :razz: :smt096
Някоя друга нейна поличка гледай само да не те накара да си сложиш,че .... :?
westggirl
08-07-2008, 11:09
Нормалко що не .... аз иам гъдел почти навсякъде ... ужас :D
nqma ni6to nenormalno na tozi svqt :)
JJ-JokeJokey
08-07-2008, 12:18
+1
didi_baby
08-07-2008, 12:37
Ми на милото му е кеф да му лижа зърната досега не ми е казвал че го е гъдел,но мен ме е и то доста :P
всеки луд с номера си.. а някой с цяло представление :grin: ама няма как 8)
malkyglezotika
08-07-2008, 13:13
xax saglasna sam :D :D :D
Всъщност аз глердам положителното - като й е кеф на нея ми е яко и на мен (стига под "кеф" да се разборат неща в рамките на разумното), та май като цяло не е толкова фатално че се мятам и хиля като идиот като ми лиже зърната 8-)
Ми зависи си от човека.Нормално е. :D
KVI_SA_TEQ_TUPOTII_BE
08-08-2008, 10:16
абе незнам ама на мен ми е много якоуУуУууу
sex_na_eks
08-08-2008, 19:49
и на мен ми е малко така..гъел мее е
хахаха а поне засмуква ли гии а ? нях нях
ne ti li e pone malko neudobno da puskash 1000 temi wseki den? :-o
Нормално е да те е гъдел и мен в началото ме беше гъдел но вече НЕ!
SabrinaAa
08-08-2008, 20:13
normalno e q :grin: :grin: :grin: