View Full Version : чисто гола или с оскъдно секси облекло?
Знаете ли какво? Супер ми е яко и се възбуждам на МАКС, когато приятелката ми е с някакво оскъдно облекло (секси прашки, къса пола, някакви чорапи до коленете и т.н.). Даже предпочитам докато го правим тя да не е чисто гола, а да носи някакво предизвикателно облекло... Какво мислите?
Ми и аз така.. :lol: :lol: :lol:
eveto_xx
08-07-2008, 12:12
Моя не е спокоен,докато не ме съблече напълно :D :D
zavinagi_lubov
08-07-2008, 12:20
e зависи за к`во облекло става въпрос,все пак по време на секс трявва да ни е удобно,а не някоя закопчалка да убива,непрекъснато да се притесняваш дали скъпите жартиери ще се скъкат,да се одраскаш с някой цип или копче да се скъса... Но главно аз нямам нищо против,стига момчето да е възбудено :P
А бе с една дума,с дрехи или без,важното е секс да има :oops: :razz:
JJ-JokeJokey
08-07-2008, 12:22
Доказано е, че оскъдно облечената жена е по секси от чисто голата жена... Тъпа тема... :?
didi_baby
08-07-2008, 12:35
Милото не обича да има дрехи по мен
angel_love_
08-07-2008, 12:42
Ммм и на мен определено ми е приятно да имам дрехи по мен ,не че ме е срам или нещо такова...но всичките ми приятели немирясват докато не остана както майка ме е родила... :o 8)
sladkata_bebz
08-07-2008, 12:52
На мойто мило супер много му харесва,като съм с предизвикателно бельо,казва,че много го възбужда,но накрая аз пак се оказвам без дрехи :-D
преди секс с нещо секси..... по време на секс... дибидюс! 8)
ее голичка е по-хараби ... пък и лятото с дрехи... да не съм лудаа :D
Pliok0019
08-07-2008, 13:26
Ммм и на мен определено ми е приятно да имам дрехи по мен ,не че ме е срам или нещо такова...но всичките ми приятели немирясват докато не остана както майка ме е родила... :o 8)
Доста са ти перфорирали катеричката май :lol: :lol: :lol: :lol: :grin: :grin: :grin:
И аз за това се замислих... :-D
VerryBerry
08-07-2008, 14:59
както ме съблекат :oops: ..и ако оставят дрехи :oops:
ако към това оскъдно облекло се добави един стриптийз...ще е още по добре...а нататък може и други неща да се измислят... :wink:
_Iskam_te_
08-07-2008, 15:29
ami moqt predi sex s sexy dreshka a po vreme na sex gola :)
psihiran
08-07-2008, 15:43
Знаете ли какво? Супер ми е яко и се възбуждам на МАКС, когато приятелката ми е с някакво оскъдно облекло (секси прашки, къса пола, някакви чорапи до коленете и т.н.). Даже предпочитам докато го правим тя да не е чисто гола, а да носи някакво предизвикателно облекло... Какво мислите?
+10000000
ами много радко са оставали по мен някакви дрехи по време на секс...
hahavteen
08-07-2008, 16:46
Ами и аз и бившия ми предпочитахме да има нещо по мене... Я сутиен, я прашки, я поличка... По-мръснишко ми се вижда някак си и повече се възбуждам. Не че всеки път бях навлечена или че не го правехме и чисто голи но няма лошо да остане някоя дрешка...
DevilWish
08-07-2008, 18:02
А бе с една дума,с дрехи или без,важното е секс да има :oops: :razz:
Точно ;)
На мойто мило супер много му харесва,като съм с предизвикателно бельо,казва,че много го възбужда,но накрая аз пак се оказвам без дрехи :-D
:D И при мен има нещо такова
PLuScHeTo
08-07-2008, 19:56
ами .. действа ми по- възбуждащо като имам нещо по мен .. :oops:
rozova_lady
08-07-2008, 19:58
Това си е въпрос на вкус,аз пък обожавам и двамата да сме голички
само по парфюми.
poolparty
08-07-2008, 20:23
Когато правим секс обичам да има нещо останало по нея. Най-много обичам едно розово потниче, което много добре и изпъкват зърната с него.
zavinagi_lubov
08-08-2008, 09:10
Когато правим секс обичам да има нещо останало по нея. Най-много обичам едно розово потниче, което много добре и изпъкват зърната с него.
И после момчетата не харесвали розовото,по което приятелките им са луди...казвате че тоя цвят е само за малките момичета,не е като предизвикателното червено или фаталното черно....а ся излиза че супер мн ви харесва... Момчета ще,к`во повече да кажжа
poolparty
08-08-2008, 09:27
И после момчетата не харесвали розовото,по което приятелките им са луди...казвате че тоя цвят е само за малките момичета,не е като предизвикателното червено или фаталното черно....а ся излиза че супер мн ви харесва... Момчета ще,к`во повече да кажжа
Че точно от моето мнение ли си вадиш генерален извод за момчетата? Първо - аз лично никога нищо лошо за розовото не съм казвал. Единственото, което не ми харесва е натрапивото прекаляване с него, когато си и с розова пола, чорапки, обувки и шапка :) Иначе си е ОК. не мисля, че момчетата като цяло имат нещо против розовото. Ако беше така нямаше да го носят толкова много момичета, не мислиш ли? Пък ако наистина някой се дразни от всяка розова дреха - това си е негов проблем.
princesa_viki
08-08-2008, 09:33
Един път съм била с някви дрехи по нем.Иначе приятелят ми ме съблича напълно 8-)