Влез

View Full Version : Гаджето ми го е правила..проблем ли е..

TehPro
08-07-2008, 16:31
Ами значи гаджето ми го е правила,но ми е неудобно да я питам кога,къде,с кой и т.н... проблем ли е и трябва ли да се притеснявам от това или няма значение?Сега сме на 15(почти на 16).. каза че го е правила много преди да срещне бившия си както и че с него е била много дълго време..това предполагам означава около 13 или 14..
Предварително благодаря! :)

FeelMyPain
08-07-2008, 16:34
Аз лично тея неща ги питам по скайп, защото е по малко неудобно, пък и няма как да избяга от въпроса, докато на живо може да се направи, че не те е чула или просто да се измъкне от темата. :)

Maskata
08-07-2008, 16:35
ахахахахахаххаХАХАХххахах ахахахахахахахХАХХАхахаха хХАХАхаха :grin: Ти си първия който се притеснява за тва :D :D :D :D
Кво като е правила секс бе?!?!!?И повече тряя се притесняваш,че ти е неудобно да я питаш!? :-o

blackfate
08-07-2008, 16:35
Ако сега е на 15 ... почти 16 ... Да кажем поне 1 година с бвишия ... става 14 ... много преди това ... още -1 годинка .. става 13 .... от колко време ходите ... абе 12-13 годишна, едва ли по късно ... ми реши си ти дали има проблем... смисъл, проблема е, че явно е избързала и е мн рано било ... а не че просто не е девствена

TehPro
08-07-2008, 16:43
Ам аз също я питах с смс(за тва дали го е правила) не щото може да се измъкне или нещо такова..просто така стана че тя отиде на селото и..и не можах да я питам.А иначе то не че ме е срам да я разпитам или нещо такова но просто е някакси странно.Иначе наистина не би трябвало да е проблем но.. незнам.. мерси на Маската много!
А иначе да явно е избързала..ако е била пична или нещо такова не е проблем..не е знаела кво прави...
Ще я питам да видим ко ше стане ;)

girl_in_black
08-07-2008, 16:48
Не виждам проблем.Било е отдавна.Причините поради които го е направила може да са много и различни.Според мен не я разпитвай-кога, къде, с кой, какво се е случило.Не е приятно.Това е минало.Дразня се, когато мякой започне да ми задава такива въпроси.Как да му кажа, че първия ми път беше малко насила а?

TehPro
08-07-2008, 16:51
Ами да,права си! И аз затва се притеснявах да не се почувства неудобно.А и на 13 аз дори не помня какво съм правил и как съм мислил.Но ако е било сега на 15 тогава вече е по гадно но едва ли..Аз на 13 за 1-ви път се целувах и помня малко от всичко..така че и тя едва ли е мислила тогава.Благодаря ти. :P :-)

DevilWish
08-07-2008, 18:00
Еми те вече са ти отговорили ,ама да си кажа ,твойто момиче бая е избързало :oops:

TehPro
08-07-2008, 18:12
Еми да ама... са няма я зарязвам я :grin: :razz:

GreenFairy
08-07-2008, 18:58
Сигурно не е хубав спомен, моят първи път също беше кофти случка и предпочитам да не си спомням

TehPro
08-07-2008, 19:08
Е то 1-вия път за всичко би трябвало да е най яко по принцип :-D Но незнам,нямам представа.Няма значение кво е било,важното е какво е сега :grin: :-D :grin:

KVI_SA_TEQ_TUPOTII_BE
08-07-2008, 19:12
Ами значи гаджето ми го е правила,но ми е неудобно да я питам кога,къде,с кой и т.н... проблем ли е и трябва ли да се притеснявам от това или няма значение?Сега сме на 15(почти на 16).. каза че го е правила много преди да срещне бившия си както и че с него е била много дълго време..това предполагам означава около 13 или 14..
Предварително благодаря! :)
Ебахти много е ттъпо да не моеш да си гов с гаджънситу за сичко... питай я ест на живоо 8-) тя ти е гадже ебаси от нея ако се срамуваш то,.... ебаси 8-) 8-) 8-) 8-)
Поп корн .

cherinka
08-07-2008, 19:26
Боже!
Какво и защо ви интересува миналото на половинките ви...
Ще ме съсипете, честно!
Разбирам да ти е любопитно какво и как е било с предишните й гаджета - това е вече от няква несигурност във себе си и т.н, но пък чак да се интересуваш кога как и що е правила секс.. е тва ме уби, честно.. :shock:

panther
08-07-2008, 19:28
Е то 1-вия път за всичко би трябвало да е най яко по принцип :-D
Тва са глупости, първия път 50% от народа няма акъл за 50ст или пък е пиян/ напушен и др
най-доброто предстои ;)

cHaLGa KiLLeR
08-07-2008, 19:42
Не знам как ще се справиш, но всичките ти банери са яки, напълно съответстват с моя стил :grin: Но пък си мисля кво ти пука с кого и кога нали ти си с нея сега!?

rozova_lady
08-07-2008, 19:45
:shock: от много млада е започнала да прави секс :grin:
Ти не трябва да се притесняваш за такива въпроси,
щом се интересуваш толкова я питай няма срамно.

TehPro
08-08-2008, 10:10
Ем да вече не се интересувам ;) А за банерите..радвам се че съотведстват на стила ти ;) Яко е да ядеш в мак доналдс йеее :grin: :grin: И съм пристрастен към пееепси :grin: :grin: И към сладолед обаче не намерих подходящ банер :-P :razz:

NightGuardian
08-08-2008, 10:30
От какво
да те е срам ?Питаш си я най-нормално , няма нищо да стане , най-много да ти каже "няма да ти отговоря"!

SINDEL
08-08-2008, 10:31
Виж, ако наистина те интересува, попитай я. Няма лошо. Но може моми4ето да не иска да говори за това и тогава не би трябвало да я насилваш. Също така си помисли сериозно ли искаш да 4уеш вси4ко, 4е и в подробности - някои хора ревнуват дори и от предишните партньори на гаджетата си и може да се полу4и кофти.

TehPro
08-08-2008, 10:43
Като разбрах за тва ми беше кофти ноо вече не :grin: :P :P :P А иначе няма да каже "Няма да ти отговоря" но няма зн :) няма да я разпитвам ако освен тя не иска да сподели :-P

SabrinaAa
08-09-2008, 12:35
ehoooo v 21 vek jiveemm Sram nqmaaaa :grin: :grin: :grin: :grin:

Amateur
08-09-2008, 13:16
Няма от кво да се срамуваш!

cinderella_gugutka
08-09-2008, 13:46
мен ми се струва нещо 4е ти не си го правил...или греша :oops:
не мисля 4е имаш повод да се притесняваш от нещо.мисля 4е ако не го беше правила щеше пове4е да се притесняваш когато тръгнете да го правите :D

Love0nlyMyself
08-09-2008, 13:50
:-o :-o

TehPro
08-09-2008, 14:31
мен ми се струва нещо 4е ти не си го правил...или греша :oops:
не мисля 4е имаш повод да се притесняваш от нещо.мисля 4е ако не го беше правила щеше пове4е да се притесняваш когато тръгнете да го правите :D

Ами да то аз не съм го правил,иначе нямаше да ми пука.То вече не ми пука макар че 1-вия и път няма да е с мен но няма зн. :-D :)

VerryBerry
08-09-2008, 15:39
Еми няма как да я направиш девствена отново..направила го е-и какво толкова?

Есенен_Ден
08-09-2008, 20:28
Лично сегашния ми партньор е ревнив и не иска да знае.Иначе просто й задаваш въпроса,а тя ако сметне за добре ще ти отговори.Не се спичай толкова едва ли ще те изяде ;).

TehPro
08-11-2008, 10:43
хаха вече още по малко ме интересува :grin: Заряза ме ахахаха :D :D :D :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: Няма значение хаха ;) Не ми пука за нея.Щом на нея не и пука за мен.. :-D

"Не плачи за нещо,което не плаче за теб" --> тва е много вярно :-P :P

girl_in_black
08-11-2008, 10:46
хаха вече още по малко ме интересува :grin: Заряза ме ахахаха :D :D :D :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: Няма значение хаха ;) Не ми пука за нея.Щом на нея не и пука за мен.. :-D

"Не плачи за нещо,което не плаче за теб" --> тва е много вярно :-P :P

Що те заряза, бре?Да не я попита? 8-)

Slain
08-11-2008, 10:46
Ебати малката парясница!!!! Ти пък тъп ли си? :-x :-x :-x :-x
Кво ни занимаваш с глупости! Проблем ли било?!? Ами ако на теб ти е проблем - ОК. Ако не ти е - пак ОК! На нас ни е през ония работи и по твоя случай ще си го преместим от левия в десния :-x :-x :-x

TehPro
08-11-2008, 11:09
Не ме заряза за тва че съм я питал.За друга простотия беше.
А ти кат не искаш те занимавам аиде горе десен ъгъл 1 чарвен ХИКС бате и чау..и мен ми е през кура че на теб ти е през кура ок?! :P

MakeMeLaugh
08-11-2008, 11:29
Аз пък си питам като поп 8-)
е после си и казвам, ако ме питат :P