PDA

View Full Version : Ревност от секс..

erotix
08-07-2008, 16:41
....

psihiran
08-07-2008, 16:49
Лесно е да се каже трудно е да се направи. Ама гледай да не ти пука чак толкова много. А и реално погледнато нямаш основания за ревност.

Maskata
08-07-2008, 16:50
Не обръщаи внимание...нормално е да ревнуваш...ненормално е да питаш такива неща!Взимаш се в ръце и се стягаш...няма от кво да ревнуваш..тва че е правила секс преди теб означава само,че сега е с теб :D (логика нали 8-) )

erotix
08-07-2008, 16:52
Сакяш ме е ят,че е бил преди мен или нз..гадно ми е :-x

darla
drislio,q si druj onaq rabota v ga6tite i nedei da si takuv batko da pravi6 sex s 14-godi6ni,za6toto sled nqkoi drug den 6te ima nova tema vuv foruma "bremenna sum" ili "abort",q se sprete molq vi se,o6te ne znaqt dali im se pikae ili im se e*e i vdigat krakata,glupavi momi4eta!!!!

SpOrTs_GiRl
Няма от какво да се притесняваш. Това е минало, а и след като тя сама казва, че за нея няма никакво значение - вярвай й. :) .. Още повече, че е била пияна и едва ли е осъзнавала какво прави. ;) Няма от какво да ревнуваш. : )
И все пак изчакай я .. Не избързвай - секса няма да ти избяга.

erotix
08-07-2008, 16:53
Сакяш ме е ят,че е бил преди мен или нз..гадно ми е..просто е малак а и е било просто така.. кой знае кво си мисли :-x

darla
08-07-2008, 16:55
a se6ta6 li se 4e i tq e malka?!???!? :? :?

Maskata
08-07-2008, 17:01
Сакяш ме е ят,че е бил преди мен или нз..гадно ми е..просто е малак а и е било просто така.. кой знае кво си мисли :-x
Това което аз разбирам от думите ти май не е любов а опит да покориш още някоя малка...какво като е бил преди теб...важното е че сега тя е с теб!!!А това,че те дразни,че е бил с нея си е чиста завист и те е яд,че някав по-малкък я е оправял...Попринцип нямаше да си балък...ама са като гледам кво пишеш...май няма да ти е готино ако разбереш,че ставаш пълен БАЛЪК!!!

3vR
08-07-2008, 17:03
hxyahxyahxyahxyahxya моето мнение по въпроса

Тя-малка курвичка, на 14 тръгнала да пий и се напива, е то и аз на 14 пих, ама баш да се напивам :lol: опитва се да бъде "модерна" като излиза със 17 годишен(демек теб, ако си бавен) то сега това е на мода, да се излиза с по-големи.

Ти-жалък педофил, предполагам си грозен щом връзваш 14 годишни момиченца, а те го правят заради "модата". Намери си някоя на твоя възраст и ще ебеш, като ти се ебе

СЕГА ЩЕ ПОМОЛЯ ЕКИПА ДА НЕ МЕ ЦЕНЗУРИРА

ДА ЕБА МАЙКАТА НА ТЕЯ МОМИЧЕНЦА ДЕТ САМО ТЪРСЯТ ДА СЕ ПРАЯТ НА ИНТЕРЕСНИ И ХВАЩАТ НЯКВИ ГОЛЕМИ, И ДА ЕБА МАЙКАТА НА ТЕЗ ГОЛЕМИ, ЧЕ СЕ ВРЪЗВАТ, И ПРОВАЛЯТ ЖИВОТА НА ДЕЦАТА С ЕБАНЕ>>БРЕМЕННОСТ В ДОСТА СЛУЧАИ И ТАКА... МАМА ВИ ХЮМОВЕ ДА ЕБА

darla
08-07-2008, 17:08
3vR, dosta grubo izkazvane,no sum saglasna s oznovnata ti ideq

Maskata
08-07-2008, 17:09
Горното мнение,2рата част е мн яка :-D Напълно подкрепям поста :grin:

PLuScHeTo
08-07-2008, 17:32

Тя-малка курвичка, на 14 тръгнала да пий и се напива, е то и аз на 14 пих, ама баш да се напивам :lol: опитва се да бъде "модерна" като излиза със 17 годишен(демек теб, ако си бавен) то сега това е на мода, да се излиза с по-големи.

Ти-жалък педофил, предполагам си грозен щом връзваш 14 годишни момиченца, а те го правят заради "модата". Намери си някоя на твоя възраст и ще ебеш, като ти се ебе

ДА ЕБА МАЙКАТА НА ТЕЯ МОМИЧЕНЦА ДЕТ САМО ТЪРСЯТ ДА СЕ ПРАЯТ НА ИНТЕРЕСНИ И ХВАЩАТ НЯКВИ ГОЛЕМИ, И ДА ЕБА МАЙКАТА НА ТЕЗ ГОЛЕМИ, ЧЕ СЕ ВРЪЗВАТ, И ПРОВАЛЯТ ЖИВОТА НА ДЕЦАТА С ЕБАНЕ>>БРЕМЕННОСТ В ДОСТА СЛУЧАИ И ТАКА... МАМА ВИ ХЮМОВЕ ДА ЕБА

наистина малко грубо казано, но подкрепям

DevilWish
08-07-2008, 17:56

Грубо или не ,истината ;)

mycka
08-07-2008, 20:11
ееее "малко" не мисля, че е достатъчно към "грубо", но както и да е... и какво против това момиче да ходи с момче по-голямо от него? :-o

eveto_xx
08-07-2008, 21:03
Ох,ама такива малоумници има...Леле ужас, а сега го заколи момичето...

Love0nlyMyself
08-07-2008, 21:05
Това което аз разбирам от думите ти май не е любов а опит да покориш още някоя малка...какво като е бил преди теб...важното е че сега тя е с теб!!!А това,че те дразни,че е бил с нея си е чиста завист и те е яд,че някав по-малкък я е оправял...Попринцип нямаше да си балък...ама са като гледам кво пишеш...май няма да ти е готино ако разбереш,че ставаш пълен БАЛЪК!!!

+1