Влез

View Full Version : ще експлодирам..

just_my_luck
08-07-2008, 21:04
Здр на всички!Искам да ви помоля да дадете мнение,съвет и въобще квото ви дойде на акъла... Супер мн съм влюбена в едно момче от мн време той знае.. но той е момче за една вечер не иска гаджета просто си хваща момичета за една вечер и си е мн добре... единсвтеното,което съм имала с него и което бих могла да имам с него е флирт за една вечер,но на мен ми е кофти и като виждам че повечето неща стават в дискотеката,а като идем на кафе или се видим през деня няма нищо.. мн ми е кофти от тва.. направо ще се взривя.. искам нещо повече от една вечер и бтл бяхме само една вечер заедно ( без секс ) гледам да не се повтаря щото тва ме наранява...

cherinka
08-07-2008, 21:08
Попринцип каквито и да сме, нали в един момент от живота ни се появява човек, който ни преобръща всичко на 360..
Единствено ми хрумна да положиш някакви усилия, за да си тази, която той винаги е искал. (баси 8-) как звучи.. )
Най-много ми идва на акъла да му покажеш чрез жестове и държание, че си струва да загърби живота си на плейбой и т.н (смисъл ся.. не знам ти дали струваш, та да го направиш).
ОФ, айде някой ако е разбрал какво имам предвид, да му обесни на момичето.. че аз нещо бъгясах.. ;(

GetNasty
08-07-2008, 21:08
Човек, аз съм в абсл, същото положение. Аз не правя нищо, защото го знам, че не иска нищо повече от секс. Единствената стъпка, която предприех беше да се натискам с най-добрия му фр..на него му стана много гадно и взе да се осъзнава, но още 2-3 пъти и ще бяга подире ми. :D айде забивай го :)

cherinka
08-07-2008, 21:10
Така.. с две думи исках да кажа, че трябва да се бориш за него!
И че това е твое право да се бориш за всичко, което желаеш и искаш да постигнеш!
И мадамата преди мен и тя тряа така! :)

GetNasty
08-07-2008, 21:12
И че това е твое право да се бориш за всичко, което желаеш и искаш да постигнеш!

ти явно не си изпадала в такави ситуация и не знаеш кво е ;) освен, ако момичето не е няква супер готина мацка, което не ми се вярва (нищо лично)(щом е седнала да пише по форумите) няма да стане с едното борене :) :D :-)

asasfdf
08-07-2008, 21:28
оо готини мацки пишат по форумите, всъщност..

UnaBletoLoVeU
08-07-2008, 21:32
cherinka си е абсолютно права!
И аз бях в такова положение, обаче след почти година си е мой, мой, мой. Даже днес стават 8 месеца :grin: И не съжалявам за нищо, през което съм минала, защото сега го имам. И не ме интересува, че ми е било гадно, защото може би точно това е причината да го ценя много повече. Когато нещо е трудно за постигане, победата е хиляди пъти по-сладка.
Така че...бори се (=

BaiToq
08-08-2008, 04:19
Ти май си от някоя терористична
организация :shock: :o :-o

Vikitooo
08-08-2008, 05:18
Ами давай, покажи, че си Най, покажи, че си тази, за която той винаги е чакал и желал...
Хаха ох даже и аз не вярвам, че ги пиша тия работи shot хич не мисля, че трябва се полагат каквито и да било усилия за "разбивачи" на женски сърца..ама както и да е. Бори са там стискай, драскай и тва е. 8-)

cherinka
08-08-2008, 12:21

ти явно не си изпадала в такави ситуация и не знаеш кво е ;) освен, ако момичето не е няква супер готина мацка, което не ми се вярва (нищо лично)(щом е седнала да пише по форумите) няма да стане с едното борене :) :D :-)
Попадала съм в такиВА ситуацИИ, но проблема беше, че не бях "нЯкВа сУпеР готИна мАцКА"

8-)

SabrinaAa
08-08-2008, 13:10
Попринцип каквито и да сме, нали в един момент от живота ни се появява човек, който ни преобръща всичко на 360..
Единствено ми хрумна да положиш някакви усилия, за да си тази, която той винаги е искал. (баси 8-) как звучи.. )
Най-много ми идва на акъла да му покажеш чрез жестове и държание, че си струва да загърби живота си на плейбой и т.н (смисъл ся.. не знам ти дали струваш, та да го направиш).
ОФ, айде някой ако е разбрал какво имам предвид, да му обесни на момичето.. че аз нещо бъгясах.. ;(
+1 Ba6!!!! :-o :-o :-o

SabrinaAa
08-08-2008, 20:32
jenkar :booooomb: :booooomb: :booooomb:

cinderella_gugutka
08-08-2008, 21:20
е,толкова ли не можеш да си харесаш някое сериозно мом4е :-o
ако не можеш-излизай с него пък може и да се влюби

soulja_girl4e
08-08-2008, 21:24
ако не можеш-излизай с него пък може и да се влюби
хубав съвет. но за всеки случай се подготви - купи си мн кърпички и шоколад :-)