View Full Version : Среща..
ElinoOor
08-08-2008, 14:48
имам нужда от много бърз съвет изизам с един приятел от класа и нямам идея къде ще ходим.
дайте идеи чисто приятелски излизаменищо повече
май не е за този раздел но имам много малко време вие сте :-)
момчето може да си има някаква идея или да му хрумне нещо..на кафе,вземете си нещо за пиене и седнете някъде,отидете до някой магазин, за да разгледате..
VerryBerry
08-08-2008, 14:56
В някой парк..и кафетата са удачен вариант
ElinoOor
08-08-2008, 15:03
мерсииии :grin: оби4ам ви 6те ви издигна в култ :-) :-) :-) :-) :-)
SabrinaAa
08-08-2008, 15:47
nA kafe... v parka ima tolkova mnogo mesta..pak i ako si s 4oveka koito haresva6 ne e ot golqmo zna4enie kade 6te ste a da ste zaedno! :-) :-)
На луната. 8)
За шишарки!--->ето ти съвет къде да отидеш и какво да правиш! :D
играйте си на чичо доктор :razz:
Е щом не е нищо повече от приятелство ... значи нещо по центъра, по кафета, някое място (клуб или нещо такова) където обичате да ходите ... Успехчета :)
Love0nlyMyself
08-08-2008, 18:31
планина , кино , паркче , зоогическата ама нз от кой град или село си ;д , амм разходете из центъра , по магазините ходете ;д .. ддз тва са достатъчни
ElinoOor
08-08-2008, 19:52
малки сме още за чичо доктор но ще му дойде времето и за това в :lol:
иначе ходихме в морската градина мно'о интересно беше имаше и бой с клони :razz: после ядохме и сладолед но наще тряаше да ми звъннат да се прибирам :x но искарах хубаво
П.П. дали не се стесна от "гушката" накрая :grin:
е аз малко го харесвам и аз не знам точно но засега ще си мълча 8) та следва въпроса как да излезем пак аз ли да питам защото той май не иска да го виждат с мен всъщност почти ми го каза н пък после ми каза че съм хубава и сега не ми е много ясно той харесва ли ме или не ? пък и да не ме харесва поне ще ми бъде приятел :D така де май не ми разбрахте въпроса 8-) [/b]
малки сме още за чичо доктор но ще му дойде времето и за това в :lol:
иначе ходихме в морската градина мно'о интересно беше имаше и бой с клони :razz: после ядохме и сладолед но наще тряаше да ми звъннат да се прибирам :x но искарах хубаво
П.П. дали не се стесна от "гушката" накрая :grin:
е аз малко го харесвам и аз не знам точно но засега ще си мълча 8) та следва въпроса как да излезем пак аз ли да питам защото той май не иска да го виждат с мен всъщност почти ми го каза н пък после ми каза че съм хубава и сега не ми е много ясно той харесва ли ме или не ? пък и да не ме харесва поне ще ми бъде приятел :D така де май не ми разбрахте въпроса 8-) [/b]
май и ти не си го разбра
а защо не иска да го виждат с теб?
soulja_girl4e
08-08-2008, 19:57
oooooh! they are sooo cute when they are little! :-)
Момчето й е намекнало, че не му харесва да го виждат с нея, но после й е казало, че е хубава и тя не знае сега дали той иска да излезе отново с нея или не...
Питай го дали му се излиза някъде й ако каже "не" значи няма да стане работата :)
ElinoOor
08-08-2008, 20:04
аз си разбрах въпроса...
ми последния път говотихме на една пейка и го видяха едни приятели аз чаках половин час и си тръгнах така де оправданието е че ако го видят негови фр няма да го пуснат 8-) :shock:
ElinoOor
08-08-2008, 20:06
ъмм а кога да го питам уговарям го от началото на лятото е не всеки ден 2-3 пъти съм питала...
Pliok0019
08-08-2008, 20:29
В парк.
Питай го още утре.