Влез

View Full Version : Сама

girl789
08-08-2008, 21:11
Усещам че съм станала адски повърхностна мисля само за себе си и това как да изглеждам добре. :( Ваканцията ми си замина "ей така" само по задължения спорт учене четене и понякога излизане с приятели но рядко.Чудя се защо съм станала такава явно нещо ми липсва в живота.Не говоря от материална гледна точка а от социална.Не се събирам в компании излизам само с 2-3 приятелки и то по отделно и рядко.Чувствам се тъжна, колкото и жалко да звучи.Не съм някоя задръстенячка или грозна или дебела - напротив!Просто съм по различен характер чувствам се странно и ми е кофти ама много.Нямам си и на идея какво да направя.Попринцип не слагам снимки в сайтове за запознанства просто нямам желание. :? Чувствам се САМА наистина.Незнам дали ще можете да ми помогнете но искам да споделя с някого :( Нямате си и на представа какво е да си сам :(

cherinka
08-08-2008, 21:32
Чувстваш се така, защото няма какво друго да ти отвлича вниманието.
Дори да излизаш само с 2-3 приятели, е то излизай по-често с тях, за да не ти минават такива мисли и чувства през главата.
НЯма смисъл да те успокояваме или нещо от сорта и да ти говорим, че всичко ще се оправи, защото единствено ти можеш да си го оправиш и това ще стане едва когато не се застояваш толкова много време вкъщи САМИЧКА.
Казваш, че спортуваш.. е радвай се, някои и това не правят.. :) :) :) :)

TheNewReligion
08-08-2008, 21:32
Това не е никак хубаво . Ако нямаше желание да излизаш с приятелките си , щях да те посъветвам просто да не го правиш . Но щом се чувстваш сама , според мен вече си длъжна (заради самата себе си ) да споделиш с тях . Ще ти олекне . :)

Това лято аз също не се срещам с приятелките си . Просто изведнъж спрях да контактувам с тях и те нито ме търсят , нито аз тях . :) Седя си по цял ден вкъщи сама , но въпреки това се чувствам страшно щастлива . :neutral: :) Не знам точно защо ти го казвам , но се опитай да направиш съпоставка . :)

scoobydors
08-08-2008, 21:47
Ами.... седни един ден и помисли кои хора те обичат истински, говоря за приятелите ти :) За да разнообразиш малко обади се на стар познат който не си виждала от много време и излезте, може пък да ти допадне с него :grin: И най-важното :) радвай се на всичко около теб... дори когато разливаш чаша вода :D усмихвай се по-често ииии просто се опитай да си щастлива било дори и сама !!! :-P

cooool
08-08-2008, 22:49
Znam kakvo e..

Pomo6t ne moga da ti dam, za6toto i az nz kakvo da pravq.. ina4e priqteli imam, pove4e se razbiram s mom4etata kato 4e li.. nz nameri si ne6to da se obu4ava6.. hodi pove4e na nqkoi ob6testveni mesta.. primerno park i tam si 4eti knijkata.. ili nz.. ti preceni, nikoga ne se znae kogo moje da sre6tne6 tam...
tova sa predlojeniq, koito ne sam izprobvala a trqbva.. ina4e ako nameri6 lek, udari edin red da go nau4im vsi4ki samotnici v saita :)

N0_feAR
08-09-2008, 07:23
балу си майката ши каиж аз съм го писала :shock: но при мен си има причина, зарад старата ми компания (хубави времена бяха, да не кажа Суперски) Няма кой да ти помогне освен сама да си помогнеш. Но не прави грешката да си стоиш вкъщи. Излизай, дори ако трябва да са луташ безцелно, по-добре от коклото да си стоиш затворена у вас, ако имаш куче земай го и са разхождайте из парка или просто някъде. Действай, не си пропилявай най-хубавите години

zero
08-09-2008, 07:42
/me (music) Now playing: 402. MODERN TALKING - Chery,Chery Lady
Чуй ей тая песен и щи мине :D
А бе ако питаш мене по-добре се позабавлявай малко :)
Диско миско а .. у :)
Отпусни се и се наслади на ваканцията която вече се
"преполови" :D

girl789
08-09-2008, 07:57
мс за отговорите :-) :-) :-)
Но как така да се разхождам сама на обществени места и в парка? :(

breathless
08-09-2008, 11:38
Еми взимаш си книгата и излизаш в парка там да четеш на някоя пейка ,, или пък да слушаш музика oт mp3 ,, може да срещнеш някой там ,, или пък да се запознаеш с някой ,, може да излизаш с ваще ,, брат,сестра ако имаш ,, :-|