PDA

View Full Version : Странно..Помощ!

Himikalka
08-09-2008, 08:57
Ами значи, съмнявам се това да е нормално,въпреки че съм на 13.
Тъй ТЪЙ,отивам си аз до тоалетната и гледам-по гащите ми кръв,демек ми е дошло(не за първи път,но аз не смятам дните,защото още не се е оравновесило)Добре де,хубаво,слагам си превръзка,обаче нищо. :? Няма кръв вече :shock: Появи се онова кафявото течение дет е за след цикъл :(
Та,какво мислите за това.
На някой случвало ли му се е?

ПП:Искам да отида на гинеколог,защото попринцип още преди да ми е дошло имах бяло течение и то си продължава,та се чудя има ли проблем :? Обаче е изключено да ида с майка ми,та,може ли да ходят сами момичета на тази възраст(13)?Колко струва прегледа?Сами ли отидохте първия път?

Благодаря предварително :)

Love0nlyMyself
08-09-2008, 09:00
значи прегледа е към 20 лв за бялото течение ще искат проби още 15 лв и ако ти има нещо ще ти предпишат нещо и за рецептата треа да дадеш още 6 лв знам го щото преди неколко дни ходих и аз заради бялото течение инече тва е вид инфекция а другото дали можеш да ходиш сама с още едно момиче може .. спокс

Himikalka
08-09-2008, 09:23
А тва с цикъла да се е случвало на някой :( Притеснявам се,моля ви се,кажете нещу :smt100

Maskata
08-09-2008, 09:28
Я виж колко си спала :D
Не,не съм мн мн вещ в тва обаче щом дори още не се е оравновесило...не тряя ли и да не е с точно количество :-D (сори ако говора глупости...)
Незнам аз така си мисля... :( Според мен едвали е за притеснения...

Himikalka
08-09-2008, 09:30
Не,не съм мн мн вещ в тва обаче щом дори още не се е оравновесило...не тряя ли и да не е с точно количество :-D (сори ако говора глупости...)

За мен е невъзможно да цръкне само веднъж и да спре тва е ненормално просто :? Иначе попринцип родължава 3-4 дни

Maskata
08-09-2008, 09:53

За мен е невъзможно да цръкне само веднъж и да спре тва е ненормално просто :? Иначе попринцип родължава 3-4 дни
Е да попринцип...ама ти си на 13...са влизаш в пубертета...тялото не знае кво иска!Според мен е възможна такава "аномалия" ама 100% си е само моментна...в смисъл едвали цял живот ще е като чистачка на кола :-D
Пак казвам няма от кво да се притесняваш... ;)

blackfate
08-09-2008, 10:06
ПФФф на 13 си ... айде сега, трябват ти поне 2-3 години да се уравновеси цикъла, нищо че аз имам от 3г. още не е особено точен... И аз имах в началото едно такова дето идваше за 2 часа и край ... Нищо ти няма, просто има още мнооого да се нормализира ...
На 13 никои няма да ти изпише хапчета за нормализиране на хормоните и цикъла... А относно бялото течение ... са не го знам какво е ... говори с майка ти... защо не искаш на лекар с нея... тя ти е майка все пак !

Crissy [*]
08-09-2008, 10:10
Не мисля че е за притеснение.Нямала съм такива неща при мене,но на мой приятелки се е случвало обратното:продължавало е повече от 2 седмици дори без да спира,или им минава уж за месеца и после пак им идва след 2-3 дена,не смятам че има място за притеснение :)

Puky
08-09-2008, 10:21
Темата защо е тука.. :-x :-x :-x Ся ако кажеш , че тука повече я виждат ще ти я наспамя и ще ти я заключат.. :-x :-x :-x

blackfate
08-09-2008, 10:31
Уиии .. аз ще отговоря вместо нея ....
"защото тука повече хора ще я видят" :lol: :lol: :lol:
Дригуя вариант е 13 годишните момичета да не знаят какво значи секс ... но не ми се вярва...

elena333
08-09-2008, 10:38
значи прегледа е към 20 лв за бялото течение ще искат проби още 15 лв и ако ти има нещо ще ти предпишат нещо и за рецептата треа да дадеш още 6 лв знам го щото преди неколко дни ходих и аз заради бялото течение инече тва е вид инфекция а другото дали можеш да ходиш сама с още едно момиче може .. спокс
Бялото течение е вид инфекция или кафявото имаш предвид? :-o

elena333
08-09-2008, 10:39
Уиии .. аз ще отговоря вместо нея ....
"защото тука повече хора ще я видят" :lol: :lol: :lol:
Дригуя вариант е 13 годишните момичета да не знаят какво значи секс ... но не ми се вярва...
Сиг първото :lol: И не се подигравайте :-x

In4eto_92
08-09-2008, 10:42
Бялото течение е вид инфекция когато е гъсто и с неприятна миризма.. а иначе то е абсолютно нормално и всяка жена го има. За туй кафявото, и на мен ми се е случвало. Нищо ти няма, просто си по-мъничка и тялото ти още не е свикнало с промените, които настъпват в него :) Но ако все още се притесняваш, отиди на гинеколог, той ще ти обясни всичко с пълни подробности :)

baby2009
08-09-2008, 10:49
ПФФф на 13 си ... айде сега, трябват ти поне 2-3 години да се уравновеси цикъла, нищо че аз имам от 3г. още не е особено точен... И аз имах в началото едно такова дето идваше за 2 часа и край ... Нищо ти няма, просто има още мнооого да се нормализира ...
На 13 никои няма да ти изпише хапчета за нормализиране на хормоните и цикъла... А относно бялото течение ... са не го знам какво е ... говори с майка ти... защо не искаш на лекар с нея... тя ти е майка все пак !

XAXA I az sam na 13 pak cikala mi se e uravnovesil ve4e! az imam ot godina ve4e
A Za bqloto te4enie po4ti vseki go ima mn sam 4ela za nego v edna statia 4etoh 4e sled kato peavi6 sex ve4e nqma da go ima ni6to podobno tva e edna golqma laja.Neznam koi go e izmislil no e mnogo tap :D :D :razz:

Himikalka
08-09-2008, 10:50
Еми,честно казано не се замислих :oops: Ама понеже менструацията е свързана по един или друг начин със секса..Но опр не е заради нито едно от вашите предположения. :(

SpOrTs_GiRl
08-09-2008, 11:06

XAXA I az sam na 13 pak cikala mi se e uravnovesil ve4e! az imam ot godina ve4e
A Za bqloto te4enie po4ti vseki go ima mn sam 4ela za nego v edna statia 4etoh 4e sled kato peavi6 sex ve4e nqma da go ima ni6to podobno tva e edna golqma laja.Neznam koi go e izmislil no e mnogo tap :D :D :razz:
Е да .. ти сигурно знаеш и си се "ебала" вече си на 13 все пак .. Време ти е .. Аман от пикли беееее !!!

Иначе съм напълно съгласна с black_wish .. Също така и с Crissy .. Няма от какво да се притесняваш .. : )

UnForgiving
08-09-2008, 11:26
Не се притеснявай, нормално е! И на мен ми се случваше нещо подобно, примерно свършва ми и няколко дена по-късно пак ми идва само за един ден.Въпреки това винаги е хубаво да си ходиш на профилактични прегледи и няма какво да се притесняваш от майка си, а и каквото и да ти говорят това,че бялото течение се среща много често при жените не го прави нормално!

Himikalka
08-09-2008, 12:04
A гинеколога може ли някак си да разбере,че съм мастурбирала? :(

Monina
08-09-2008, 12:20
О, Боже. Цикълът прекъсва бе мадами, бати темите......... Бяло сяка жена има. :booooomb:

Biskfitka
08-09-2008, 12:32
A гинеколога може ли някак си да разбере,че съм мастурбирала? :(ето защо не иска с мама :D ама аз нз ...едва ли ш разбере :-o :o

Maskata
08-09-2008, 12:39
A гинеколога може ли някак си да разбере,че съм мастурбирала? :(ето защо не иска с мама :D ама аз нз ...едва ли ш разбере :-o :o
Няма по кво да разбере ...единствените отличителни белези са от протриване(възможно е) и ако не си девствена..(сещаш ли се...ако си си помогнала при мастурбирането... :-D )

Himikalka
08-09-2008, 12:42
Няма по кво да разбере ...единствените отличителни белези са от протриване(възможно е) и ако не си девствена..(сещаш ли се...ако си си помогнала при мастурбирането... :-D )

Eми..веднъж си вкарах 4 пръста :oops: Ама не ме боля!Нямало е признаци за скъсана девствена ципа,просто не ме е боляло..може би просто нямам :?

Maskata
08-09-2008, 12:48
Ципа!??! :grin: :grin: :grin:
Ти луда ли си неможе да нямаш!

SabrinaAa
08-09-2008, 12:49

didi_baby
08-09-2008, 14:13
Нямала съм такива проблеми

blackfate
08-09-2008, 14:22
Айде спокойно ... Казваш, че си девствена пред гинеколога, ако спомене нещо, питай неможе ли от някакво физическо натоварване, или спортуване да се е скъсала, той ще каже да .. и кажи там ще спортуваш мн в час по физическо .. примерно ...
А baby2009 ... то си е до организъм, но е съвсем нормално 2-3 години цикъла да се колебае ... както и може веднага да си е точен .. Аз пък имам от 11 годишна, сега съм на 15, почти 16, 4 години ... и все още понякога се мести с 5-6 дни ... но не правя проблем от това нали ... само още излишни нерви дане е станал гаф...

Статията ти е била невярна ... даже след като правиш секс поже да се появи усложнение на това бяло течение - визирам гъбички ... А ти откъде знаеш, да не си някоя от 13 годишните Големи Момичета .. пффф ... боже боже