Влез

View Full Version : Бяла коса

j_adore2
08-09-2008, 15:06
Значи .. на 16 години съм,а вече имам няколко бели косъмчета .. Някои казват,че било на късмет .. не знам си какво си .. Ужасно е :( А не искам да започвам да се боядисвам толкова рано .. не стига,че от пресата ми е изгоряла косата,пък сега и боя да слагам .. От какво може да са се появили .. Не знам дали е до ген..Майка ми каза,че тя за първи път е имала бели косъмчета на 22-23 години :(

bubenceee
08-09-2008, 15:11
хм.. на една моя съученичка цяяялата и коса е бяла ама цялата :o .Къде ли не ходи п лекари и ми каца,че последно и казали ,че това се дължи на храненето нещо там повече витамини ли трябвало да взема ,ама за един косъм не се впрягай много.Мога да те посъветвам да спреш с пресата,защото на мен косата ми буквално окапа от тая пуста преса :( :cry: и сега вече почти 2 седмици не съм я пипвала и косата ми почти си възвърна формата :-D ,но това е друг въпрос,а може и да се дължи на нервна почва :) :-)

Punk_Princess9412
08-09-2008, 15:25
Аз пък съм на почти 14 години и ЦЯЛАТА КОСА ми е в бели косми,а ти се притесняваш от няколко. :-o .Сигурно е от пресата ми се появяват,но аз не се изправям много често.А пък и кичури не ми дават да си направя,пък камо ли да се боядисам..защо не си направиш кичури?Могат да ти се заличат белите косми.. :(

Cvetito53
08-09-2008, 15:34
Vajmojno e i na nervna po4va!

Liar
08-09-2008, 15:45
Прави си домашни маски,може и да пиеш Бирена мая.А белите косми ако не са много просто ги отскубни.Ако не искаш вземи си боя и боядисай само тях не цялата коса или кичури.

elena333
08-09-2008, 15:45
Аз пък съм на почти 14 години и ЦЯЛАТА КОСА ми е в бели косми,а ти се притесняваш от няколко. :-o .Сигурно е от пресата ми се появяват,но аз не се изправям много често.А пък и кичури не ми дават да си направя,пък камо ли да се боядисам..защо не си направиш кичури?Могат да ти се заличат белите косми.. :(
Аз никога не съм имала бели косми. Иначе 2х в годината си правя кичури и си къдря косата. Отиди на лекар :-o

PinkFloydSound
08-09-2008, 15:54
Абе и аз се бях шашнала така веднъж, че имам бели косми, а те просто изрусели от слънцето. 8-) С руса коса ли си, ако да, може би слънцето е засилило светлия ефект и затова си мислиш, че имаш бял косъм.
:-D

j_adore2
08-09-2008, 15:55
Прави си домашни маски,може и да пиеш Бирена мая.А белите косми ако не са много просто ги отскубни.Ако не искаш вземи си боя и боядисай само тях не цялата коса или кичури.

Маски си правя адски много .. Обичам косата и се грижа за нея.. Отскубнах едни косъмчета,но сега гледам,че са започнали да се появяват повече и не мисля,че това е вариант .. Като цяло считам,че това е на нервна почва .. за съжаление .. :( Мисля да изчакам още година - две и да започна да се боядисвам .. А иначе и аз имам един познат,който е на 18 години и вече половината коса му е бяла,но при него вероятно е до ген,защото баща му е на 42-43 години и косата му е бяла като сняг ..

j_adore2
08-09-2008, 15:58
Абе и аз се бях шашнала така веднъж, че имам бели косми, а те просто изрусели от слънцето. 8-) С руса коса ли си, ако да, може би слънцето е засилило светлия ефект и затова си мислиш, че имаш бял косъм.
Мне .. косата ми е кестенява и точно за това се отличават белите косми.. Иначе е посветляла от слънцето.но това е в краищата ..

PinkFloydSound
08-09-2008, 16:01
Мне .. косата ми е кестенява и точно за това се отличават белите косми.. Иначе е посветляла от слънцето.но това е в краищата ..
И аз си мислех преди, че косата ми е кестенява, а тя била тъмноруса. :-D
Само едно ще ти кажа-НЕ ГИ СКУБИ!!!
Така ще стават повече и повече. :?

Liar
08-09-2008, 16:02
И аз си мислех преди, че косата ми е кестенява, а тя била тъмноруса. :-D
Само едно ще ти кажа-НЕ ГИ СКУБИ!!!
Така ще стават повече и повече. :?
От къде го измисли пък тва :-o

hahavteen
08-09-2008, 16:10
Може да е от стрес. Майка ми веднъж се притесни за сестра ми страшно много и на другия ден имаше цял бял кичур. :shock:
Всъщност не се притеснявай толкова. И на мен ми се е случвало да имам 1-2 бели косъма но казват че тва е на пари :D Отскубни ги ако не са мн и нямаш грижи. Няма да е зле да посетиш лекар ако се притесняваш и ако виждаш че стават повече... Нямам идея от какво друго може да ти побелява косата на тази възраст освен от стрес но все пак не съм специалист...

PinkFloydSound
08-09-2008, 16:11
Абе знам го.
Нали една приятелка имаше един бял косъм, отскубна го и след известно време се появиха още повече.
Ако не го беше пипала, щеше да си седи един и самичък.

Punk_Princess9412
08-09-2008, 16:19
Абе знам го.
Нали една приятелка имаше един бял косъм, отскубна го и след известно време се появиха още повече.

+1

UnaBletoLoVeU
08-09-2008, 16:43
Абе знам го.

+1

Е то това да не е пъпка, че като я разчоплиш да ти се появят още няколко...
Според мен няма такова нещо, че ако го късаш се появяват още.
Това си е или ген, или не нервна почва.
Върви на лекар. :) Може да ти предпише нещо, или най-малкото ще ти даде точна диагноза и ще ти обясни какво го причинява. :)

j_adore2
08-09-2008, 19:46
Абе знам го.

+1

Върви на лекар. :) Може да ти предпише нещо, или най-малкото ще ти даде точна диагноза и ще ти обясни какво го причинява. :)

Ммм..вярно е.Аз откъснах няколко и сега са пораснали повече..

UnaBletoLoVeU
08-09-2008, 21:24
Абе знам го.

+1

Ммм..вярно е.Аз откъснах няколко и сега са пораснали повече..

Абе невъзможно е...нелогично е...
Пораснали са не от това, ами заради причината, поради която са били бели онези старите... (=

TheNewReligion
08-09-2008, 21:48
Абе знам го.
Приятелката ти се е погрижила да не е самичък . Сигурно му е било тъжно ... 8-) Та по темата : чувала съм , че може да се дължи на стрес . Също така и на недостиг на белтъчини в огранизъма ...

Boot
08-09-2008, 22:40
Много много вероятно е да е от стрес. Малка си още, по-спокойно го раздавай.
Ако станат много повече винаги можеш да се къносаш ;)

Nefarian
08-13-2008, 18:25
Аз пък се боядисах бял и радва такоа

strawberry_girl
08-13-2008, 20:02

Ти добре ли си знаеш ли колко мн се дебелее от бирена мая :o а.. по темата направи си кичури зада заличиш белите косми. Аз съм чувала че ако откъснеш бял косам излизат 2 :D .

GreenFairy
08-13-2008, 20:35
Казват, че всеки бял косъм е едно изживяно удоволствие ;)