View Full Version : За или против сексуалните връзки
malko_kalpazan4e
08-09-2008, 14:55
Kakvo mislite? Za ili protiv vryzkite v koito partniorite pravqt samo sex bez emocionalno i dushevno obvyrzvane?
tedy_hi91
08-09-2008, 14:58
Клоня повечко към за . :oops:
didi_baby
08-09-2008, 15:00
И аз съм ЗА,няма нищо лошо в това
Bellatrix
08-09-2008, 15:04
Az sa6to sam za makar 4e opredeleno predpo4itam s partniora mi da se poznavame dobre,da se obi4ame i da mojem da se razsmeem na nqkoi gaf... :grin: :grin: :grin:
ЗА съм, защото всеки сам си решава.Аз не си падам по подобен тип връзки.Абсолютно неутрални откъм чувства не ми се вярва да може да има...поне едната страна в един момент ще започне да изпитва нещо повече.
LadySunshine
08-09-2008, 15:09
Като почна да правя секс ще ти кажа.
blackfate
08-09-2008, 15:26
И аз съм ЗА, ама не всяка вечер с различен ... ами всяка вечер (едва ли не) ама с един и същ и само за секс ...
На къде отива тоя свят :? после кажете, че не са всички курви... за момчетата кво да кажа докато има такива момичета те ще се възползват :x стегнете се бе хора станали сте животни всичките :-x не можете да си удържате нагона
gPa3HuTeJl
08-09-2008, 15:57
Аз с1м тв1рдо ЗА :!:
Saymon90
08-09-2008, 15:58
За, разбира се. Ако искат секс, ще правят само секс... не виждам нищо лошо :)
Love0nlyMyself
08-09-2008, 16:02
аз съм за въпреки че не бих искала аз точно такава връзка то дори не е връзка де :-D
partychild
08-09-2008, 16:08
против...не бих правила секс без чувства :?
nejnaDROGA
08-09-2008, 16:28
На къде отива тоя свят :? после кажете, че не са всички курви... за момчетата кво да кажа докато има такива момичета те ще се възползват :x стегнете се бе хора станали сте животни всичките :-x не можете да си удържате нагона
+1
Аз съм против секса без чувства...Наречете ме задръстена или там както искате,но за мен си е курвенска работа...Е айде ако не ги сменяте всяка вечер...не знам по може да го приема,но все пак е ТЪПО!!! :? А и ми е много чудно щом сте "за" секса без чувства...какво ви е мнението за курвите?!(все пак при тях е същото - секс без чувства,но тях ги нареждате и не приемате държанието им за нормално)
Съгласна. Против съм!
Затова сме хора и сме по-висши от животните. Сексът не трябва да е първичен акт,а да се гледа на него под друг ъгъл като нещо специално между любовта на двама души ...
voodoo.doll
08-09-2008, 17:03
Не знам след време в каква ситуация ще попадна и как ще мисля, за да кажа "за" или "против". За секс, който е съвсем без чувства, съм против, но примерно ако двама се харесват взаимно, но не се познават много добре - тук може би съм "за". :twisted:
Saymon90
08-09-2008, 17:05
Абе, я се съвземете. Хора сме - прави ни се секс. Когато искаш връзка - имаш връзка. Когато ти се прави секс - правиш секс. Какви са тези глупости?!
Айде, моля ви се ... тези малки правилца срещу неангажиращия секс са измислени от хора, които просто не могат да си намерят кой да ги оправи. Жалко е, всъщност... но уви, завистта е заразна :-|
Абе, я се съвземете. Хора сме - прави ни се секс. Когато искаш връзка - имаш връзка. Когато ти се прави секс - правиш секс. Какви са тези глупости?!
Айде, моля ви се ... тези малки правилца срещу неангажиращия секс са измислени от хора, които просто не могат да си намерят кой да ги оправи. Жалко е, всъщност... но уви, завистта е заразна :-|
Брей. Прави си секса като разгонено животно,но е факт,че днешните тийнейджърки,за да се харесат на такива като теб,се снимат по бельо и започват да водят полов живот от 13 годишни ... http://www.cheesebuerger.de/images/midi/boese/a046.gif
tedy_hi91
08-09-2008, 17:19
Типично изказване . :? Ти ( а и всички на твоето мнение) яжно си на принципа : " Мъжете, които спят с много жени а мъжкари, ажените, коитопят с много мъже са курви ! "
Я се опомни.Ние сме хора. Тва ни е в природата. Според мен е нормално в даден момент да се получи нещо подобно.Е да такава връзка няма голямо бъдеще понеже рано или късна едната страна се влюбва и всичко рухва но ... Аз не съм имала подобна връзка, но това не ми пречи да съм ЗА . :P
Kakvo mislite? Za ili protiv vryzkite v koito partniorite pravqt samo sex bez emocionalno i dushevno obvyrzvane?
Аз съм ЗА, дори в момента ми се случва нещо подобно. В този случай всичко е ясно - харесваме се и не искаме сериозно обвързване. Хубаво ни е заедно и се виждаме отвреме на време. Без ангажименти и ограничения ;)
Saymon90
08-09-2008, 17:22
Брей. Прави си секса като разгонено животно,но е факт,че днешните тийнейджърки,за да се харесат на такива като теб,се снимат по бельо и започват да водят полов живот от 13 годишни ... http://www.cheesebuerger.de/images/midi/boese/a046.gif
Очевидно не ме познаваш, тъй че не се опитвай да говориш, сякаш съм ти най-ясния човек на земята, окей?
Тук говорим за неангажиращи връзки по принцип, а не за това, че масово децата не правят разлика между пишка и тампон. А факта, че 13-годишните пикли не знаят как иначе да бъдат жени и за това стават ку*ви, говори зле единствено за състоянието на женския мозък в пубертета, а не за неангажиращите връзки в истинския живот.
Сексът без чувства е като секс с вибратор/изкуствена вагина.
Имаш предвит любовник/ца нали?
А по темата-за.
Saymon90
08-09-2008, 17:45
Сексът без чувства е като секс с вибратор/изкуствена вагина.
Не е вярно. Това са просто клишета. Всичко идва от настройката ти. Ако си човек, който не иска секс без чувства, тогава да - няма да ти хареса. Но ако искаш секс и получиш секс... си получил секс :)
Имало е моменти, когато нещото, от което най-много съм се нуждаел е просто едно здраво чукане... в буквалния смисъл на думата. Не еротика, не правене на любов. А просто як, животински секс - нищо повече, нищо по-малко. Прости ми, че когато го поискам, просто го получавам. Нима е грешно? :)
voodoo.doll
08-09-2008, 18:03
Брей. Прави си секса като разгонено животно, но е факт,че днешните тийнейджърки, за да се харесат на такива като теб, се снимат по бельо и започват да водят полов живот от 13 годишни..
Момиченцата, които си пускат такива снимки по сайтовете, са ми много смешни на мен лично, а и като гледам, не само на мен. Мислят си, че в очите на другите са много важни и красиви едва ли не, а като ги погледнеш - мачкат (малки) цици (за да изглеждат по-големи) и развяват (дебели-и-грозни) задници по сайтовете. Коментари от рода на "Много си секси!" и пр. пък им ги пишат най-големите нещастници в сайта, а другите въобще не им обръщат внимание, така че ако някоя госпожица си мисли, че с голи снимки ще спечели внимание.. голяма заблуда!
П.П.: За да не ми каже някой, че съм "комплексарка" или нещо от този род, ще кажа, че и аз имам такива снимки (без да се хваля), но ги пазя за себе си и никога не бих си пуснала такава снимка. Имам профил в два сайта, но не съм там, за да показвам тяло. И съм на 14, преди всичко. Разбирам да бях по-голяма, но на тези годинки е меко казано, смешно.
Против тези връзки съм :)
Sam90' , добре де.Аз нямам твоя светоглед и не мисля,че е редно - още повече,че нямам и никакв опит в тази област. :D За мен все още всичко изглежда романтично и розово ... :oops:
scanadal
08-09-2008, 18:37
Аз съм "ЗА" подобни взаимоотношения.Сексът също си е нужда и не е необходимо да си влюбен,за да правиш секс.
Saymon90
08-09-2008, 18:45
Sam90' , добре де.Аз нямам твоя светоглед и не мисля,че е редно - още повече,че нямам и никакв опит в тази област. :D За мен все още всичко изглежда романтично и розово ... :oops:
Аз далеч нямам нищо против мирогледа ти... но ми се иска и ти да не съдиш моя, както и този на много други хора :)
hahavteen
08-09-2008, 18:59
Ми не ми пречи другите да го правят. Аз за себе си мисля че не бих се поддала на изкушението но не мога да бъда сигурна :)
И аз съм " ЗА " ! Не виждам лошо в това .. на който квот му се прай тва да прай ! :grin:
sh3_1s_7h3_0n3
08-10-2008, 01:38
Има такава тема в раздел Секс.