PDA

View Full Version : Маиками-Гадният живот

Rapara_boy
08-09-2008, 17:26
От няколко години (4) ве4е маиками излиза с някъф дъртофелник.
И става гадното 4е иска да излизам с тях-преди го правих излизах с тях ходехме на кафета глупости, простии-той си пилее6е парите зарди нея да е с нея-оба4е то4но когато съм излизал с тях тоя тип все ме плюеше в о4ите (буквално),дрънка6е ми глупости 4е съм пълен noob поне в такъв намек,пък маика ми си стое6е нищо не казва6е дори се смее6е 4е ме унижава и ме ма4ка психи4ески :shock: и така стана 4е ми нама4ка психиката здраво.Колко ли не дни подред не се прибира6е да е с него аз се 4удих кфо да правя ревях и направо се 4удих дали да не зема да се хвърля от някои мост.Мина една година тоя Бе6е в Америка и пак се върна.Пак по4на новата песен със стария глас не се прибира, скандали поне няма6е обясних и 4е ве4е да си прави кфото си иска и я питах дали ходи с него само зарди 4ерпня,пари глупости-тя естествено каза не,оба4е едва ли е така.На вси4кото от горе 4е е разведена с баща ми ама тфа е друг въпрос,баба ми и дядоми са на село,само леля ми е с мен оба4е и тя си има много проблеми за тфа гледам да не я занимавам.И хитрата ми маика пак по4на да не се прибира по 5-6 дни,аз пък пукам от глад няма никаква храна и пак психиката ми незнаино за6то рухва и ве4е 4увствам 4е 6те отка4а иде ми да я изкормя-оба4е се затварям в себе си и незнам.Пък когат се прибра една ве4ер я накарах да ми направи не6то за ядене тя ме отряза като пълен боклук.Незнам какфо е ва6ето мнение по въпроса дали е отгворна маика или не? щото за мен не е оба4е тя си знае своето.Дори още не съм я напсувал зарди тфа дето ми става в главата зарди нея и 4е ми се ми се ру6и психиката.Питал съм я кой оби4а6 пове4е мен или гаджето ти,тя ми вика трябва ли да избирам.Ве4е незнам кфо да правя неска направо се 4удя кфо да правя дали да не се нарежа здраво и да пукна
оба4е няма смисъл ни6то няма да се оправи,имам 4увството 4е 6те ми при6трака не6о и незнам кфо мога да направя? А пък и мн пъти съм говорил с нея за тва нещо,оба4е тя нищо не прави.Даже ме викна да излизам с тях няколко пъти,аз и казах 4е не искам тя ми едни скандали.Кфо е вашето мнение по тая тема,даите някфи съвети плс

girl_in_black
08-09-2008, 17:31
Що ли нещо не ми се вярва :?

Rapara_boy
08-09-2008, 17:45
Не ти се вярва оба4е е така

girl_in_black
08-09-2008, 17:56
Добре, да приемем, че е така.От съществено значение е на колко години си.Ако си над 16 може да започнеш работа все някъде и да си изкараш пари, с които да си пазаруваш, каквото ти е необходимо.Не излизай с нея и приятеля и, но не я карай да избира между теб или него.На нея едва ли и е лесно, дори и да не ти се вярва.Когато завършиш даскало ще се изнесеш на квартира и няма да имаш нищо общо с тях.Потърпи още малко.

ForgotN
08-09-2008, 17:59
Ставаш на 18 и се омиташ.....

mirelS
08-09-2008, 18:19
Kato za nachalo si nameri mnogo priqteli (ako nqmash de) za da im spodelqsh .. pone da ti olekva malko.
Suvetvam te da kajesh vsichko na maika si da si izleesh vsichkite chustva zloba tuga i vsichko ii da i obqsnish che ne iskash takuv jivot .. nai-dobre go napravi pred durtiq pedal :-x togava shte stane kakvoto trqbva.. samo ne subirai emociite si v teb .. a izlei vsichko .. nishto nqma da stane ako si mulchish ili puk ponqkoga ravish malki sporove.. pprosto izbuhni :)