View Full Version : Вредата от пресите
bebity_92
08-09-2008, 17:57
Хораа моля ви помогнете мии :cry: преди си третирах косата с какви ли не преси .. :cry: ... сега тя е УЖАСНА !!! моля ви кажете ми някоя бабина рецепта или ддз само ми помогнете МОЛЯ ВИ 8-[ благодаря предварително :) [/b]
Nen0RmalniK
08-09-2008, 18:31
podstrigni se gola glava i kato porasne 6te ti e kato nova
j_adore2
08-09-2008, 18:40
И аз го имам този проблем .. и фризиорката така ми се накара,че само си съсипвам косата .. :oops: Иначе маски за коса си прави - бадемово масло,стимуланти,ризиново масло,с хума,използвай кристали и намали пресата :( Друго не знам какво да ти кажа ..
Spider4eto
08-09-2008, 18:54
като за начало спри да ползваш преса, подстрижи се, така че да ти се махнат цъфтящите краища, и си купи някакви подхранващи маски, не мога да ти предложа какви точно, защото не ползвам, избягвай да се сушиш с сешоар и не си реши косата докато е мокра
Nadelina
08-09-2008, 19:01
Izpolzvai maska za kosa na Dove. Az lichno q haresvam mnogo!
TheNewReligion
08-09-2008, 19:10
podstrigni se gola glava i kato porasne 6te ti e kato nova
Звучи абсурдно , но пък е най-ефикасно . 8)
Cvetito53
08-09-2008, 20:38
Postriji se za da ti se mahnat caftq6ite krai6ta i kosata da ti se osveji malko!Spri napalno presite i su6eneto na kosata s se6oar!!I si vzemi KRISTALI za kosa!!!!!
къса прическа е най-добрият вариант
И аз имам същия проблем.. От около 2 години се изправям почти всеки ден и косата ми е станала ужасна.. Пострижи си връхчетата, пробвай различни маски, защото на всяка коса действат различно и трябва сама да си прецениш коя ти действа добре на теб.. и спри поне за известно време да ползваш пресата..
Домашни маски(с масла на Икаров),купешки маски,ампули и кристали.Всичките за изтощени коси.
бадевомо масло (на Икаров ползвам аз, много добър ефект)
гас+мас+оцет - смърди, ама пак е адски добро
бадемово масло + жълтък
кристали, маски от магазина
витамини от тима на Мерц
гас+мас+оцет - смърди, ама пак е адски добро
Да само, че без газта, няма да убива въшки, а ще си оправя косата :D
bebity_92
08-10-2008, 04:02
И аз го имам този проблем .. и фризиорката така ми се накара,че само си съсипвам косата .. :oops: Иначе маски за коса си прави - бадемово масло,стимуланти,ризиново масло,с хума,използвай кристали и намали пресата :( Друго не знам какво да ти кажа ..
Благодаря ти мн :-) :-)
bebity_92
08-10-2008, 04:07
благодаря на всички ше пробвам :P :P :-)
sh3_1s_7h3_0n3
08-10-2008, 08:10
Имаше една тема за тривитаминиола. Прави се маска с това + яйце + оцет и след няколко месеца косата вече наистина прилича на коса, а не на метла, както става от пресите. Освен това става по-гъста и дълга. Преди се правех така, но сега нямам много време. Фризьорката ми, майка й и още сума народ от салона така си 'поддържа(х)ме' косите. :)
ElisaDay
08-10-2008, 09:14
Подстрижи се късо ;-) Моята коса беше в такова състояние и се подстригах късо - от коса до дупето -> коса до врата :D Но пък се оправи (:
]
газ+мас+оцет - смърди, ама пак е адски добро
помага газта ;)
bebity_92
08-10-2008, 11:13
]
газ+мас+оцет - смърди, ама пак е адски добро
помага газта ;)
Ама газта не е ли за премахване на въшки както Ms.SuNsHiNe ;] каза ? :-o
Амии аз бях така преди няколко месеца (не повече от 3-4). Ходих 2-3 пъти да ми острижат връхчетата, ии я мазах със балсам..Само връхчетата и през ден ии сега почти ми се е оправила..А преса вече не пипам. :D