View Full Version : Приятелката ми изневери
istoriqta e slednata
s priqtelkata mi bqhme zaedno 6 meseca...obi4ahme se..naistina neveroqtno vreme be6e za koeto nqma da sujalqvam.
tq ima priqtelki v dr grad i 4esto si hodeshe tam za po 1-2 dni,v koito hodeha po diskoteki i barove...znaeh 4e e iskrena s men kato mi kazvashe 4e me obi4a i ne bi poglednala drugo mom4e...az oba4e postoqnno i podhvurlqh (absoliutno neosnovatelno)kude na shega kude seriozno gluposti za izneverq v rezultat na koeto imahme nqkolko po seriozni skarvaniq, kato v kraina smetka az se izvinqvah i produljavahme napred.
minalata sedmica tq be6e na lager na more ..posledinq den predi da zamine se skarahme mnogo seriozno..otnovo az go predizvikah no i tq ima6e izvestna vina..obidih q i se razdelihme po ujasen na4in...
na drugiq den tq zaminava za moreto...az re6ih da ne i zvunnq vupreki 4e trqbvashe da go napravq za da i se izvinq,za6toto naistina se durjah s neq mnogo kraino...3 dni po-kusno tq mi se obadi za da si izprosi edin vid izvinenie...no ne go polu4i..kazah i 4e 6te govorim kato se vurne....
na sledva6tiq den tq se zapoznava s nqkvo mom4e ot neinoto u4ili6te..toi q zaribqva nqkolko dni i predposlednata ve4er v diskotekata stigat dokrai...tancuvat zaedno..celuvat se..i posle tq mu pravi svirki v toaletnata...(purvo mi prizna sama 4e samo sa se celuvali,no malko po-malko q prinudih da si priznae za ostanaloto t.e. napolovina me izluga)
sega mi kazva 4e tova e bila nai golqmata gre6ka v jivota i sujelqva za vsi4ko...kazva 4e pri4inata da go napravi e jelanie za revansh kum men za vsi4ki nespravedlivi podozreniq ,koito imah predi...i za da razbere dali q obi4am naistina kato prostq takova ne6to...koeto po dumite i pove4e nikoga nqma da se povtori..(vupreki 4e v skype hronologiite ,koito q prinudih da mi pokaje ...pra6ta celuvki na onva mom4e..kazva mu 4e vsi4ko e bilo samo flirt...no mojelo da se polu4i i ne6to pove4e sled 15 septemvri...tezi ne6ta sa pisani v denq, v koito se pribirat ot moreto i vse o6te nie dvamata s neq ne sme se sre6tnali...tq kazva 4e togava e mislila 4e ve4e sme skusali)
istsinata e 4e q obi4ah mnogo silno,no mi e trudno da preglutna takova ne6to..
vseki kazva 4e iznevqrata e kraqt i nikoga ne bi prostil takova ne6to...no kogato naistina ti se slu4i s 4ovek ,koito obi4ash e adski trudno da se vzeme re6enie...
ti kak bi postupil ?!
cherinka
08-10-2008, 00:39
Миличкия... :(
Ти си реши дали да й повярваш на думите, че никога повече няма да се повтори.
Макар, че оправданието й "Мислех, че сме скъсали"... половината народ го употребяват когато идат на купон, море, лагер или някакъв друг вид забавление + някакъв гаф от тяхна страна.
И аз едно време имах същия проблем, и просто говорих с тогавашното ми гадже и му казах, че бих желала да игнорира отвсякъде това момиче и никога, ама никога повече да не се занимава с нея докато е с мен... но после нещата не продължиха добре.. при най-малкия гаф от негова страна винаги му припомнях какво ми беше причинил и направил и за тва се и разделихме.
Ама в крайна сметка наистина ти трябва да си решиш дали да продължиш с не яи доколко си убеден, че не би се повторило това..
Escarina
08-10-2008, 00:45
Ти като постоянно се съмняваш в нея какво очакваш? Най-противното нещо за мен винаги е било да ми се повтаря дали на сериозно дали на бъзик нещо подобно. Не че оправдавам приятелката ти, но е досадно и до някъде я разбирам. Хората грешат.. прости и а ако повтори и бий шута.
BlindedAngel
08-10-2008, 04:39
Лошо...Събери се с нея ама и подвхърли идея че и ти ще и изневериш в скоро време да видиш как ще реагира...Ако почне да бучи,фучи нещо директно я режи,а ако и стане кофти ама се съгласи сам си прави изводите :) Малко доста е крайно и брутално,но веднъж изневери ли се нещата не отиват мн мн надобре...Айде късмет 8)
didi_baby
08-10-2008, 06:00
Изневери й и ти,бахти мацката,много ме зразнят такива
Направо я зарязвай от сега ... Ако при всеки ваш скандал тя отива да си ляга с други ... определено ще и бъде интересно. Ти можеш да и простиш, сигурна съм, ама дали ще забравиш и дали съмнението, вече с повод, няма да те докара до лудост?
Съгласна съм, че я обичаш, ама ти не си маймуна да те разиграва. Има супер много други момичета... Замисли се дали тази си струва ;)
istoriqta e slednata
s priqtelkata mi bqhme zaedno 6 meseca...obi4ahme se..naistina neveroqtno vreme be6e za koeto nqma da sujalqvam.
tq ima priqtelki v dr grad i 4esto si hodeshe tam za po 1-2 dni,v koito hodeha po diskoteki i barove...znaeh 4e e iskrena s men kato mi kazvashe 4e me obi4a i ne bi poglednala drugo mom4e...az oba4e postoqnno i podhvurlqh (absoliutno neosnovatelno)kude na shega kude seriozno gluposti za izneverq v rezultat na koeto imahme nqkolko po seriozni skarvaniq, kato v kraina smetka az se izvinqvah i produljavahme napred.
minalata sedmica tq be6e na lager na more ..posledinq den predi da zamine se skarahme mnogo seriozno..otnovo az go predizvikah no i tq ima6e izvestna vina..obidih q i se razdelihme po ujasen na4in...
na drugiq den tq zaminava za moreto...az re6ih da ne i zvunnq vupreki 4e trqbvashe da go napravq za da i se izvinq,za6toto naistina se durjah s neq mnogo kraino...3 dni po-kusno tq mi se obadi za da si izprosi edin vid izvinenie...no ne go polu4i..kazah i 4e 6te govorim kato se vurne....
na sledva6tiq den tq se zapoznava s nqkvo mom4e ot neinoto u4ili6te..toi q zaribqva nqkolko dni i predposlednata ve4er v diskotekata stigat dokrai...tancuvat zaedno..celuvat se..i posle tq mu pravi svirki v toaletnata...(purvo mi prizna sama 4e samo sa se celuvali,no malko po-malko q prinudih da si priznae za ostanaloto t.e. napolovina me izluga)
sega mi kazva 4e tova e bila nai golqmata gre6ka v jivota i sujelqva za vsi4ko...kazva 4e pri4inata da go napravi e jelanie za revansh kum men za vsi4ki nespravedlivi podozreniq ,koito imah predi...i za da razbere dali q obi4am naistina kato prostq takova ne6to...koeto po dumite i pove4e nikoga nqma da se povtori..(vupreki 4e v skype hronologiite ,koito q prinudih da mi pokaje ...pra6ta celuvki na onva mom4e..kazva mu 4e vsi4ko e bilo samo flirt...no mojelo da se polu4i i ne6to pove4e sled 15 septemvri...tezi ne6ta sa pisani v denq, v koito se pribirat ot moreto i vse o6te nie dvamata s neq ne sme se sre6tnali...tq kazva 4e togava e mislila 4e ve4e sme skusali)
istsinata e 4e q obi4ah mnogo silno,no mi e trudno da preglutna takova ne6to..
vseki kazva 4e iznevqrata e kraqt i nikoga ne bi prostil takova ne6to...no kogato naistina ti se slu4i s 4ovek ,koito obi4ash e adski trudno da se vzeme re6enie...
ti kak bi postupil ?!
Изобщо не й вярвай.Тези думички които казва са за оправдание.
NeLLy_BaBy
08-10-2008, 06:58
Ами и ти си допуснал грешка да и поохварляш такива работи за изневярата, но и тя е допуснала грешка. Не знам и да се съберете според мен няма да е вече същото. Ала ти си решаваш дали да си дадете 2 шанс. Помисли добре. Успех! :)
UNrealPoWeR
08-10-2008, 07:16
Ти си ебаси кура :lol: заслужаваш го... надявам се да ти е гадно :lol: :lol: :lol: :lol: :razz:
"Днес вече всеки сам решава какво му дава ...."
"Спенс-Писна ми"
Изборът е изцяло твой.Ти сам решаваш дали можеш да и дадеш шанс и дали можеш да преглътнеш тази "обида".Но според мен ако найстина беше държала на теб щеше да ти каже всичко наведнъж ,не да трябва ти да и изтръгваш самопризнания.
"Лошо е за този, който няма право да избира"
Успех :smt006
UNrealPoWeR
08-10-2008, 07:21
"Спенс-Писна ми"
Изборът е изцяло твой.Ти сам решаваш дали можеш да и дадеш шанс и дали можеш да преглътнеш тази "обида".Но според мен ако найстина беше държала на теб щеше да ти каже всичко наведнъж ,не да трябва ти да и изтръгваш самопризнания.
личи че слушаш СПЕНС :lol: КЪВ ШАМ ДА И ДАВА ВЕ ??? за мене той е Х*Я щот кат се ебаваш не винаги се разбира дали е на шега :> да си е мерил приказките :>
"Спенс-Писна ми"
личи че слушаш СПЕНС :lol: КЪВ ШАМ ДА И ДАВА ВЕ ??? за мене той е Х*Я щот кат се ебаваш не винаги се разбира дали е на шега :> да си е мерил приказките :>
Спенс слушах отдавна (през онез славни години) и просто тези фрази са ми се запаметили в главата ... А относно това какъв е той за мен... еми всеки си има различно мнение и явно с теб се разминаваме :P
Peace ! :smt006
UNrealPoWeR
08-10-2008, 07:32
"Спенс-Писна ми"
Спенс слушах отдавна (през онез славни години) и просто тези фрази са ми се запаметили в главата ... А относно това какъв е той за мен... еми всеки си има различно мнение и явно с теб се разминаваме :P
Peace ! :smt006
МИР... и аз съм слушал спенс... :lol: одавна... сега съм на вълна BijeloDugme
zvezdi4ka_su
08-10-2008, 07:49
Първия път се прощава... ( ако я обичаш,ако тя наистина съжалява и искате да сте пак заедно и двамата,прости и ..)
Bellatrix
08-10-2008, 08:31
Направо я зарязвай от сега ... Ако при всеки ваш скандал тя отива да си ляга с други ... определено ще и бъде интересно. Ти можеш да и простиш, сигурна съм, ама дали ще забравиш и дали съмнението, вече с повод, няма да те докара до лудост?
Съгласна съм, че я обичаш, ама ти не си маймуна да те разиграва. Има супер много други момичета... Замисли се дали тази си струва ;)
+1, saglasna sam. Sled iznevqra trqbvat neveroqtni usiliq da se varne doverieto v drugiq... I da se varne, nikoga ne e sa6toto. Mislq 4e tova momi4e ne si zaslujava vs usiliq. I az sam leko revniva i ponqkoga go bazikam moq (makar i s mqrka) ama dosega ne e tragnal da si tarsi revan6... :? :? :?
Е пич не бъди балък!Мацката си е направила кефа,не е помислила за теб,подиграла се е нарочно с теб,сега иска да ти покажа,че тя е велика,а ти всичко ще си простиш защото я обичаш.Ако я обичаш истински й кажи,че тя е боклук,че не си виновен за нейните грешки и няма да и простиш защото тя нарочно си играе с теб и чувствата ти.Ще видиш как после ще те моли да се върне при теб!!!Разбира се,не я приемай,тази изневяра е била края,просто защото е извършена по крайно безсмислен,просташки и брутален начин.Правила е свирки в тоалетната на непознат.Лигавила му е инструмента и очаква после ти да я целуваш както преди.Това си е подигравка с теб,а и тази чат хронология...Там си личи,че момичето не те обича,щом говори за бъдеще с другото момче,това означава че е готова пак да ти изневери!!!
CrazyWitch
08-10-2008, 08:40
И да простиш съвсем няма да е същото. Само това ще ти е пред очите и най-много да откачиш. Върви си по пътя и не поглеждай назад. От личен опит го знам, само че аз не го направих. Преди година се разделихме с моя и за 1 месец успя да преспи с едно и също момиче към 4 пъти и 1 път тя му е правила удоволствието след това се събрахме пак, защото откачалка като мен явно му е липсвала. НЯМА смисъл! Нито едно нещо няма да е както преди!!! И най-дребните работи ще ти се сторят престорени. Една година това нещо ме преследва и мога да кажа, че съм на ръба да се побъркам, а и вече отношението ми и чувствата ми към това момче се промениха. Прави си сметката добре преди да предприемаш нещо и да слушаш сърцето си. Бих казала, че ще е по-добре да се довериш на разума си, защото след това ще страдаш доста повече от колкото сега.
Ами това е супер гадно , ако си се държал ужасно с нея , ти си бил виновен за скандала и после даже не си се извинил , това я е ядосало следователно е потърсила утеха в друг човек и е помислила , че не държиш на нея . Това обаче не е оправдание за глупавата й постъпка на твое място ако толкова мн обичах някой човек може би щях да простя и да кажа : При още една такава постъпка , това ще е краят на нашата връзка и така . . . Дано съм ти помогнала с нещо
Ти сигурно вече и нямаш доверие, нали? Така поне предполагам аз, защото ми се случи почти същото нещо и от тогава просто не беше както преди, съмнявах се и за най-малкото, защото изгубиш ли доверие, трудно се връща отново, според мен думите и:"Мислех, че бяхме скъсали" говорят достатъчно за нея - нима при всяка ваша по-сериозна караница, тя ще ходи при друг???? Помисли над това и тогава реши какво да правиш :) Мисля, че никой не би искал да бъде лъган, в това число влизаш и ти :) Успех :)
Замисли се дали тази си струва ;)
+333
Според мен тая не си струва. Режи я сега докато е време. Ти го каза: "обичаХ". Тя така си е звъртяла думите за да те изкара теб виновен, един вид че ти си я подтикнал към изневярата, абе женски маниполацийки.
Еми ако и простиш винаги може да си имаш 1 наум!Аз на моита и простих беше правила секс с бившия си 2 пъти до каот беше с мене,разбрах от друг накрая и тя си призна и и простих за 1 и последен път!Вече 4 месеца наистина буквално не е погледнала друго момче!
partychild
08-10-2008, 16:46
bih q zarqzala vednaga :x
аз бих си отмъстил..уж ще й простя, ще я накарам да се чувства ужасно един месец, а накрая ще направя същото, което и тя (не свирките, а изневярата 8-) )
N3fer7iti
08-10-2008, 17:31
off topic/ asasfdf sluchaino da si zodiq skorpion.... nishto lichno ama povecheto biha postupili taka xD...
on topic/ neznam ti po dobre preceni.. ako mislish che mojesh da zagurbish i da prostish, ako naistina obichash momicheto i mislish che tq si zaslujava opita, dai i shans... ako li ne obache nedei da si habish nervite po neq... =//
na men sushto mi izneveriha dokato bqhme vuv vruzka no momcheto go napravi tochno za tova koeto i asasfdf kaza (toi beshe skorpion, zatova i pitah) ... da i go vurne na neq.. az znaeh kakvo stava no ne znaeh za iznevqrata... no chestno kazano znaeh che moga da mu prostq zashtoto znaeh che ne znacheshe nishto za nego... ako i pri neq e bilo sushtoto i naistina se obichate.. dai i shans i neka tq se bori za tvoeto doverie pak.. ako li puk tq ne si skusa zadnika ot rabota za nego.. togava "u levo" ... ima mnogo riba v moreto :D
dreaml1nd_
08-10-2008, 17:39
ТИ ходиш (си ходил) с нея ... Ти я познаваш .. ти реши можеш ли да и се довериш или не ;):);):);):)
1.Не говори на Бай Тоя на "ти"!
2.Бай Тоя би я зарязал като
мръсно коте и би и вкарал тукатите
като Борката Георгиев на Олимпиадата.
3.Няма.
ti kak bi postupil ?!
Бих изчукал най-добрата и приятелка и да я зарежа!Братче няма да цепиш басма на никой!Ебахти наглата...ще ме извинявате путка!Такива курвета не си заслужават...Намери си някоя дето ще те уважава и няма да изпонаебе сички само щото сте се скарали за няква глупост... :? Ебеш и даваш напреде!
Neftochimic
08-10-2008, 18:56
Мале... тва е супер гадно...
Как вече ще целуваш това момиче, като си спониш, че е правила свирки на някъв друг? :shock:
PeopleAlwaysLeave
08-10-2008, 19:41
Донякъде я разбирам, защото ти постоянно си ий намеквал за изневери. Това много изнервя - някой все да те следи, да ти говори такива неща, едва ли не се съмнява в тебе и не ти вярва, че няма да го направниш - наистина е адски досадно и вбесяващо. Като ти е звъннала е било, защото е очаквала да чеу едно нещо, ти си направил съвсем друго и това като капак на съмненията ти от преди я е вбесило още повече.. Според мен го е направила, за да ти го върне в смисъл - дразнел си я със съмненията си, карали сте се, не си се извинил - един вид като назидание за тебе го е направила. Ти си решаваш дали да й простиш, защото когато има силни чувства изневярата не се прощава така лесно..
sasha_90
08-10-2008, 20:04
Не й прощавай!Нека си понесе последствията.
SabrinaAa
08-10-2008, 21:12
Ami...az sam za 'Vtoriq 6ans" Znam 4e e trydno da go preglatne6...no moje da ne te laje...a moje i da te...znam 4e ne pomagam mnogo no nz kakva e sityacqta!!!!! :? :? :?
Fallen`Angel
08-10-2008, 21:17
iznevqrata e kraqt
ti kak bi postupil ?!
Ето ти отговора ми
tedy_hi91
08-10-2008, 21:30
Аз съм била и съм и от двете страни на барикадата(ако ме разбираш)! От страната на изневеряващия:Ако те обича няма да се повтори.Мисля, че наистина есмятала, че сте скъсали и за това го е направила това.Пък и щом си се съмнявал в нея тя сие казала: " Той така и8 така се ъмнява в мен поне да има за какво!" (не 1е моят приятел се съмняваше в мен де . или поне единият не :D )
А от другата страна нещата далеч не стоят така.Много е гадно кгато ти изневери човека, който обичаш.Любовта прощава всичко или нищо.И само ти можеш да решиш дали да простиш ?Ако простиш трябва да знаеш, че може да не е за поледен път.Но ако не го направиш ... погубваш една връзка, на която според мен ти много държиш.Аз лично простих и сега мога само да се надявам да не се повтаря.(Аз го хванах на веднъж за много неща, а не едно по едно)
Според мен трябва да дадеш втори шанс на момичето ! На нея и на себе си.Обаче не бъдитолкова ревнив, че ... :?
Това е любовта - да обичаш и да прощаваш .. но си много прав особено от мъжка гледна точка не я чувам тази история за 1ви път и след като пишеш дори теми тук въе форума за любов - значи наистина я обичаш ... поставям ти се на мястото и разбирам колко си объркан и колко ти е сложно да вземеш решение но виж .. ти си човека който я познава от достатъчно предполагам дълго време да да прецени:
1.Дали е способна да го направи отново
2.Дали наистина съжалява и се разкайва за постъпката си или наистина е просто един вид извинение
3.До каква степен те обича, за да ти причини това, което изпитваш в момента
4.Дали самият ти ..дали твоето сърце е способно да прости грешката й ...
Знай че няма човек който да не прави грешки .. има хора които незаслужават повече шансове ..но след като го прави за 1 път .. моят съвет е да й дадеш един урок преди да й простиш ... но знай че направи ли го 2ри път .. 3тия ще е неизбежен ..
Успех, сладурче.Дано се справиш с проблема си :)
Виж,на нея не и е било по-лесно след всичките ти обвинения и подозрения,но е хубаво,че ти го осъзнаваш и ни най-малко не я оправдавам,не е трябвало толков абързо да се хвърля на врата на някой друг,но си много прав затова,че когато обичаш някой и той ти изневери не е толков алесно да кажеш "край" ...Да,боли много,но не мислиш ли,чеее ако се оправите ии отново сте щастливи малко или много ще преглътнеш изневярата .. Ако наистина я обичаш,моят съвет е да и прости..На мен ми се случи,простих иии сега с това момче сме заедно 2години иии сме мноого,безкрайно много щастливи заедно,връзката ни мога с ръка на сърцето да кажа,че е перфектна,затова съвета ми към теб е да и простиш :) :) :)
4есно казано да праиш свирки у кенефа на долнопробна дискотека е ебаси простията.. и то на някои дето си се запознал преди 1 4ас..
според мен това момиче нете засложава
да беши се изчукала с цялата дискотека да види дали я обичаш.. :shock:
Josefinne
08-11-2008, 09:50
Ами , ако все можеш да я целуваш, мислейки си какво е правила с устата си в оная тоалетна - това е истинска любов и вие можете отново да сте си заедно :D Сериозно, въпросът тук не е ли дали ти можеш да й простиш? Задавай го на себе си, не на нас!
ImmortalForever
08-11-2008, 10:14
Ми пич, вземи и ти й изневери бе , кфо седиш тука, колкото и съвети да ти даваме по-хубаво няма да стане..като ти прай на пук путката прави и ти... Върни се при нея след няколко дена и кръшни и й го кажи , за да й стане яко Всеки мъж би постъпил така!Успех!
Josefinne
08-11-2008, 10:22
Ами , ако все можеш да я целуваш, мислейки си какво е правила с устата си в оная тоалетна - това е истинска любов и вие можете отново да сте си заедно :D Сериозно, въпросът тук не е ли дали ти можеш да й простиш? Задавай го на себе си, не на нас!
Не мисля така....ако я целуне представяйки си това,което е правила в тоалетната значи е мнооооооооого много жалък :(
Прощавай, че не написах в скобички, че това е ирония, за да го зацепиш :oops: