View Full Version : Имам Голям Проблем
Здравейте ето го и проблемът ми.
На скоро правих секс с едно момиче.
любовната игра мина добре, до тук всичко е O.K.
Но както винаги има едно много голямо НО!
когато започнахме вече и аз започнах да си вкарвам пениса стана така, че не тсигнах и до средата на пениса и веднага го изкарах и свърших.
Ако някой може да ми даде някакъв савет какво да правя моля кажете
Благодаря предварително
VerryBerry
08-10-2008, 11:20
Може да се случи ако не си правил секс дълго време.Трябваше да сложиш 2ри презерватив и да продължиш ;)
zavinagi_lubov
08-10-2008, 11:22
Лелеее,незнам какво да те посъветвам,освен когато си сам в къщи и се самозадоволяваш да се пробваш да задържаш колкото може повече еякулацията!
Xrisenceto
08-10-2008, 12:21
:shock:
Еми мии се сменяи презерватива и продължаваи!
Bellatrix
08-10-2008, 14:01
Kato i go vkarva6 misli za ne6to razseiva6to kato futbol, basketbol ili nqkoe tam hobi koeto ima6. Taka ima 6ans da se razsee6 i da ne svar6i6 mn barzo... :shock: :? :? :shock:
SpOrTs_GiRl
08-10-2008, 14:36
Абстрахирай се от голото тяло пред себе си .. :D
(By Чичко_Полицай : ) ) :D
didi_baby
08-10-2008, 14:49
За пръв път чувам за такъв проблем.Мен приятеля ми за 1 тек буквално ме разчеква после да не мога да си събера краката...не знам и аз какво да те посъветвам
BurningDesire
08-10-2008, 15:54
http://bg-sexologia.info/site/index.php?option=com_content&task=view&id=314&Itemid=29
Дано да ти свърши работа ;)
terminatorа
08-10-2008, 16:01
За пръв път чувам за такъв проблем.Мен приятеля ми за 1 тек буквално ме разчеква после да не мога да си събера краката...не знам и аз какво да те посъветвам
Приятеля ти е пич отвсякъде. Кажи му че му стискам ръката
А ти питащия, кат го ръгаш, си мисли да кажам за къци вапцаров, ма не много дълго че ше спадне. Ша си повтараш наум "неееееееееееееееееееееева дааааааааааа, имаме участник, познал, тооочните килограмииииии" и го мушкаш
Есенен_Ден
08-10-2008, 16:34
Води редовен полов живот 8-)
Води редовен полов живот 8-)
Най-добрият съвет.
SlYn4iCe
08-10-2008, 17:34
Kato i go vkarva6 misli za ne6to razseiva6to kato futbol, basketbol ili nqkoe tam hobi koeto ima6. Taka ima 6ans da se razsee6 i da ne svar6i6 mn barzo... :shock: :? :? :shock:
Ехее голо момиче пред него пък да мисли за разни други неща :o Едва ли ще се получи.. :lol:
hitru6ata
08-10-2008, 17:39
Хора бъдете реалисти,ако му е за 1-ви път в нормално,но ако не е незнам трябва да потренира малко у тях на сухо!Няма страшно това е нормално не се притеснявай всеки е минал през това дори и да не си го признава! 8)
terminatorа
08-10-2008, 17:40
Хора бъдете реалисти,ако му е за 1-ви път в нормално,но ако не е незнам трябва да потренира малко у тях на сухо!Няма страшно това е нормално не се притеснявай всеки е минал през това дори и да не си го признава! 8)
Бе ако путката си е заслужавала клецането нямаше да му спадне
hitru6ata
08-10-2008, 17:42
Ако си тук за да се заяждаш , не си оцелил саита идиот такъв!!!Вместо да му помогнем остоумничиш , много си тактичен.И този коментар точно с какво ще му помогне умнико?! :-x
terminatorа
08-10-2008, 17:49
Ако си тук за да се заяждаш , не си оцелил саита идиот такъв!!!Вместо да му помогнем остоумничиш , много си тактичен.И този коментар точно с какво ще му помогне умнико?! :-x
Много моля, имам повече стаж в сайта така че не си уцелил/а на кой да даваш акъл
DevilWish
08-10-2008, 18:01
МммМм не е така ;) Моя му бях първата ,задържа бая :) повече от колкото очаквах :)
SabrinaAa
08-10-2008, 21:31
Може да се случи ако не си правил секс дълго време.Трябваше да сложиш 2ри презерватив и да продължиш ;) :grin: :grin: :grin: :grin:
anonim4o
08-10-2008, 23:06
Значи аз съм човек изживял същото ама абсолютно ... самоче тва ми се случи на 2рия път ... (първия бях поркан на кирка и си се получи щото хич не ми пукаше)
Обаче 2рият ми път (бях с момиче което наистина харесвам и съм влюбен в нея - все още) се получи абсолютно същият гаф ..
Сички ме съветваха абе мисли за друго - е да ама как ше мислиш за друго като пред теб има гола мацка която се раздава с цел да те изпразни а ??
Е както и да вече (след 10-15 път) нещата според мен са си добре , 20-30 мин първи тек ... и после има повторения :D
Помоли я да се постарае да всършиш преди да започнеш да я .. така има някаква вероятност да задържиш по-дълго ... повече от секунда.. продто удоволствието ти е било голямо ... а и предполагам ти е било за 1 път
Чикиите са му майката!!! :razz: :razz: :razz:
Пробвай преди да я ръгаш да си удариш някоя злобарка, ей така само за да пробваш, ако и тогава пак стане така - търси медикаменти!