View Full Version : Смучене на боцка със обица
Какво мислите за това ? Дали е яко да смучеш женска боцка която има обица?
Хайде че правя анкета
Xrisenceto
08-10-2008, 12:19
боцка :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
malka_sladkka
08-10-2008, 12:35
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Хубаво е,само да не се отплеснеш и да я захапеш и да скъсаш обецата!
the_legend_of_one_love
08-11-2008, 07:22
omfg..."bocka" :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
БОЦКА?!?!?!!?!?!?!?! :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Bellatrix
08-11-2008, 07:44
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :smt067
Боцка...тва не са животни бе! :-D
SpOrTs_GiRl
08-11-2008, 07:56
Егати отношението към женските гърди .. :?
оф ти па кво се възмущаваш.. :-D
иначе думата ми е рядко смешна, ама кво се впрягаш, уеее...
пак като не е казал "ВИМЕ" :shock: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
the_legend_of_one_love
08-11-2008, 08:45
tolkova li ne moje6 da kaje6 cici ili gardi we nie da ne jiveem v na4aloto na minaliq vek ili pak da ne sme nqkvi jivotni 4e da ni vika6 na gardite bocki :? :D :D :D
Ами животни сте, след като не знаете защо правите дадено нещо... :razz: :razz: :razz:
the_legend_of_one_love
08-11-2008, 08:58
Ами животни сте, след като не знаете защо правите дадено нещо... :razz: :razz: :razz:
offf bojee nie sme bili jivotni ,mi vie mom4etata kvi ste we vie ste nai golemite praseta na toq svqt :-x .. ii v kav smisal nz 6to praim dadeno ne6to :D
Че кой е казал, че ние не сме? Ама хайде да помислим - вие ни лапате патките, пък после ние сме били най-големите животни :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Освен това, предлагането е според търсенето - жените си търсят тъпаци и олигофрени - получават ги! Мъжете си търсят курволяци - и те си ги получават. И за да може всеки да намаже повече, все повече момчета стават олигофрение (защото те са интересни и се харесват повече) и все повече момичета стават курвентии (поради същите причини). Елементарно!!!
the_legend_of_one_love
08-11-2008, 09:06
Че кой е казал, че ние не сме? Ама хайде да помислим - вие ни лапате патките, пък после ние сме били най-големите животни :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Освен това, предлагането е според търсенето - жените си търсят тъпаци и олигофрени - получават ги! Мъжете си търсят курволяци - и те си ги получават. И за да може всеки да намаже повече, все повече момчета стават олигофрение (защото те са интересни и се харесват повече) и все повече момичета стават курвентии (поради същите причини). Елементарно!!!
ne slagai horata pod edin znamenatel 6tot ne vsi4ki sa takiva kakvito gi opisa vqrno ima i kurvi ama ima i mn svestni momi4eta kakto ima i nqkvi kurvari i oligofreni ama ima i mn to4ni mom4eta :-x
LadySunshine
08-11-2008, 09:10
айдеее избийти съ... :lol:
ама Slain е прав де.. поне от моя гледна точка. Изключения винаги ще има, но друго бие на очи и това са точно курвентиите и техните мъжки варианти.
the_legend_of_one_love
08-11-2008, 09:13
ne mislq 4e sa 4ak tolkova mn ,moje bi za6toto samata az ne poznavam mn takiva ..ne mi e trqbva.. no opredeleno mi pravi vpe4atlenie 4e se navadiha mn majki kurvi,broikadjii i t.n.
LadySunshine
08-11-2008, 09:17
абе секви ги има вече тъй че спорове по темата са излишни. Докато ги има едните, ще ги има и другите! => няма надежда за нас! :lol:
the_legend_of_one_love
08-11-2008, 09:32
ee ima nqkva nadejda za svestnite hora :)
LadySunshine
08-11-2008, 09:39
аз не съм оптимист по този въпрос.
но пък го погледнете от веселата страна-ако ги нямаше сичките тея идиотщини щяхме да имаме едно извънредно глупаво и скучно ежедневие... точно от тук идва майтапа, тъй че няма смисъл да се нервим :wink:
the_legend_of_one_love
08-11-2008, 09:42
аз не съм оптимист по този въпрос.
но пък го погледнете от веселата страна-ако ги нямаше сичките тея идиотщини щяхме да имаме едно извънредно глупаво и скучно ежедневие... точно от тук идва майтапа, тъй че няма смисъл да се нервим :wink:
6to we trqa da sme optimisti ..kvo iska6 da kaje6 4e sled vreme absoliutno vsi4ki 6te sa nqkvi kurvi ii... majki kurvi li :-o
LadySunshine
08-11-2008, 10:15
не, глупости, и по-горе казах че изключения ВИНАГИ ще има.
проблема е, че вместо курвентиите да са изключения сред свестните, свестните са изключения сред курвентиите :?
the_legend_of_one_love
08-11-2008, 10:21
ne mislq taka..offf vse taq :(
SpOrTs_GiRl
08-11-2008, 12:46
Оф аз па кво се възмущавам .. :x
Да не сме 6-ти клас!?!? .. Ок, ще викам на "мъжкия му полов орган" - чурка!!
Оф аз па кво се възмущавам .. :x
Да не сме 6-ти клас!?!? .. Ок, ще викам на "мъжкия му полов орган" - чурка!!
човека според мен си прави гавра, или е от по-малък град, кво се възмущаваш толкова :-D
на мен пък боцка ми звучи много миличко, ахаха, и същевременно смешно ..
иначе далеч над 6ти клас сме ;)