Влез

View Full Version : Избързваме ли и как да се отпусна ?

mimsiii
08-10-2008, 21:08
Таа значи ето каква е работата....
Аз съм на 15 , приятеля ми е на 19 ... ходим от 12 дни ....с него ми е много готино , обаче сякаш не мога да се отпусна напълно ...
ммм... на 5я ден от както ходим бяхме в колата му на мноого забутано местенце вечерта (само да отбележа ,че съм детствена) ... таа бяхме на задната седалка на тииха музика ,той ми махна сутиена и блузката иии останах по дънки ... той се опита да го разкопчее обаче не му позволих ... та днес също искаше да сме в колата на задната седалка ама аз не се съгласих , щото ... мисля че не съм НАПЪЛНО готова ... :? обаче не съм му го казала ...
И сега той си мисли , чеее не се чуствам сигурна с него и че има някакъв проблем .... таа въпроса ми е ... Според вас много ли избързва илиии е напълно нормално да го направим сега ... а другия ми въпрос е как да се отпусна когато съм с него ПЛС помогнете ... :-# :-# :-# Сори за ... леко тъпите въпроси :( ама ми трябва съвет :cry:

Sofff
08-10-2008, 21:17
Ами мисля че е още рано има време да се опознаете едва 12 дни ходите . . . ако не си готова просто му го кажи , иначе той трябва да те отпусне пробвайте френска но когато се чувсваш готова ако нямаш желание му обясни и готово . Успех :)

SabrinaAa
08-10-2008, 21:19
Em pohodete pove4ko(nqkolko meseca) togava 6te se otpusne6!!! :-P :-P :-P

LovelyGirl
08-10-2008, 21:21
Е напълно нормално е за 12 дни да не се чувстваш сигурна в него.А и още повече,че ще ти е първият.Според мен избързвате,просто му обясни,че ти трябва време,той трябва да разбере.

А как да се отпуснеш,това си идва постепенно,той трябва да те накара да се отпуснеш,а не ти да правиш нещо специално за това.

Impossible123
08-10-2008, 21:28
не не .. според мен той избързва .. не е ли много рано на 12 дена да иска такива неща от теб като имаме предвид че си на 15 [-(
а за отпускането .. аз специално по мен съм си забелязала че е много зависи от самото момче.. има някои дето още на първа среща се отпускам и съм си аз.. има някои дето даже след кат скъсаме иии пак не е ок .. Няма страшно всичко идва с времето си ,няма определена рецепта.Ии знай не прави неща за които не си готова само заради него колкото да не ти каже нещо щото после ще съжаляваш.. (тва е от личен опит)

TheGirlNextDoor
08-10-2008, 21:32
начи ти си на 15 при тва девствена(кат чета темата нз как си се опазила до сега но нама значение) ...и искаш да се чукаш с момче с което се познавате от 12 дена...е ква сигорност очакваш от него :? ....омг #-o ...ами повече от ясно е,че избързваш :!: :-o

Amateur
08-10-2008, 21:32
Не бързаи!Като усетиш че тои е човека тогава!

anSsito
08-10-2008, 21:52
Той бърза и иска твърде много от теб за тези 12 дена!
Поговори с него и му обясни,че ти трябва време за някой неща,а и ти си девствена - какво очаква да се наебете на 12-я ден? :?
Изчакай.. бъди сигурна,че го искаш и че можеш да му имаш доверие,а че не е с теб само заради ебането.. А ако започне да те притиска - недей му се връзва!
А относно отпускането.. с времето ще се поотпуснеш..все пак вие от скоро сте заедно.. А и той за някой неща би трябвало да те предразположи..
Умната! :)

BaBy_bS
08-10-2008, 21:54
той избързва или му е просто заради едното ...

ElinoOor
08-10-2008, 21:55
кажи му че искаш да изчакате още малко и... готово :)

In_my_dreams
08-10-2008, 22:00
определено трябва да изчакаш...та т'ва са си некви 12 дена :neutral: изчакай поне месец,за да се опознаете по-добре...то за това не си готова,щото явно почти не се познавате...така че не бързай..има време за всичко...а той ако е момче на място ше те разбере и ше почака колкото е нужно... :) :) :) :)

cinderella_gugutka
08-10-2008, 22:07
12 дни е малко време поне според мен,нормално е да не си готова и да неможеш да се отпуснеш още пове4е 4е не си го правила дося

mini_brutal_barbie
08-10-2008, 22:24
zdravei macko Smile zna4i az su6to sum na 15 i priqtelq mi e na 19 Smile bqh devstvena ,napravihme go sled 2 sedmici..ve4e 2 meseca sme si zaedno Smile 6tom vi e hubavo davai,no ako ne si gotova iz4akai..toi ako darji na teb 6te te razbere Smile az mislq 4e tova da si gotov i t.n. sa si kli6eta..posle se 4uvstva6 pak sebe si..nito po golqm nito po malak..ne si malka!izbora e tvoii Razz mislq 4e surceto ti 6te ti kaje kakvo da pravi6 Smile aide uspeh ii da pi6e6 :) :-)

angelcheeee_93
08-10-2008, 22:40
spored men izbarzva6 i lesno se potdava6 na izkt6eniqta da ti kaja na ena vazrast sme hodq s mom4e po-golqmo ot men s 5 godini,hodim ve4e 1 godina i 3 meseca s o6te ne sme pravili sex,za6to li?6toto mislq 4e sam malka +tova negotova i nesigurna v tova koeto pravq+tova posle nikoi nqma da iska da e smen ako znae 4e ve4e sa me minali+tova za6to da bazram imam cql jivot na razpolojenie+tovaparviqt pat se pomni cql jivot i neiskam daprovalqm tozi mig s 4ovek koito moje da me zaebe sled kat go napravim+tva az sam sdarjana i parvoto koeto ne bih oti6la v kolata my i to da se razsabli4am kakto ti.nqkoi moje da me smetne za zadrastena i da ospori mnenieto mi,no koito misli obratnoto na moeto qvno o6te ne e razbral za kvo stava vapros.i moje da sam po=malka no sam v 4as s ne6tata i znam 4e v toq skapan jivot vseki iska samo da te mine i da te zaebe.taka ,4e ne barzaite!!!!

Pep1no
08-10-2008, 23:31
купи си "Дуфелак" по едно блистерче 30мин преди да се видиш с гаджето и после мн ще те отпусне :grin:

ELFIQ
08-10-2008, 23:36
мила извинявай, но той е на 19 ще ти го кажа директно : ЗА 12 ДЕНА ТОЙ ИСКА САМО ДА ТЕ ИЗЧУКА НА ЗАДНАТА СЕДАЛКА :-x
Ако държи на теб ще те изчака мн повече от 12 дена , не прави грешка за която ще съжаляваш :)

elfish
08-10-2008, 23:39
мила извинявай, но той е на 19 ще ти го кажа директно : ЗА 12 ДЕНА ТОЙ ИСКА САМО ДА ТЕ ИЗЧУКА НА ЗАДНАТА СЕДАЛКА :-x
Ако държи на теб ще те изчака мн повече от 12 дена , не прави грешка за която ще съжаляваш :)

Защо да е само да я изчука? Аз примерно мога да си намеря секс още при първата вечер. И едва ли само аз мога да го направя това.

"Няма жени, които не дават, има мъже които не знаят как да си го поискат" ...

Junona
08-11-2008, 00:12
12 дни са прекалено малък период .. Сама прецени какви са му намеренията след като на 5тия ден още ти е предложил или по-скоро е искал да те.. По-добре недей да избързваш за да не съжаляваш после :( приятелки съвет давам защото случаи като твоите са много ... След като самата ти не се чувстваш готова и сигурна.. да не говорим че изобщо не знам до каква степен имаш доверие на този човек за 1та седмица дето сте заедно ... а доверието е много важно.. пък да не говорим за любов.. Ако не си от тези, които го правят просто за да се отворят и да не са по-наазад от приятелките си ... изкавай 2 извода от ситуацията :
1. не си готова още
2.той най-вероятно не е най-подходящия...

Успех от мен :-)

GreenManalishi
08-11-2008, 02:43
Zashto parvo ne se nauchish kak se pishe "devstven" i posle da reshish, dali da pravish seks ?

krem4et0
08-11-2008, 06:21
Избързвате. За къде бързате? Нали се предполага, че няма да сте заедно 1 месец да речем, а повече. Ти сигурна ли си, че това е мъжът, на който искаш да отдадеш девствеността си? Та ти дори не знаеш как се пише тази дума...
Сексът трябва да дойде тогава, когато и ДВАМАТА го желаете. Ти не си готова, а той прибързва. Но какво да очакваш от 19 годишен, предполагам имал солиден опит зад гърба си? Да те чак с месеци ли? ти си прецени какво точно искаш, искаш ли да си интимна с него, сигурна ли си, че връзката ви си заслужава. нищо не пречи да почакате някоя и друга седмица. Опознайте се извън интимните ласки. Поговорете си, изживейте платоничната част от връзката си, когато трепериш при всяко невинно докосване. Тези неща няма да се върнат.

Slain
08-11-2008, 06:35
Лелеееее, много си зле, честно!!! :razz: :razz: :razz:
Ходели били от 12 дни и тя не можела да се отпусне!ТРАГЕДИЯ! Ае, ти нормална ли си? За какво отпускане ми говориш, а? Ако искаш да си го сложиш с някой, просто го направи и не ни занимавай с тъпотии. :smt021 :smt021 :smt021

FreeSpirit
08-11-2008, 06:48
Бързате....
Ако мое гадже реши да прави нещо подобно на 5-я ден, ще си помисля, че е с мен само заради секса....нямам какво друго да кажа :)

Slain
08-11-2008, 06:51
И ще бъдеш абсолютно права да си го мислиш, повярвай ми! :smt038

kalpazanka
08-11-2008, 07:46
Бързате....
Ако мое гадже реши да прави нещо подобно на 5-я ден, ще си помисля, че е с мен само заради секса....нямам какво друго да кажа :)

SpOrTs_GiRl
08-11-2008, 07:54
начи ти си на 15 при тва девствена(кат чета темата нз как си се опазила до сега но нама значение) ...и искаш да се чукаш с момче с което се познавате от 12 дена...е ква сигорност очакваш от него :? ....омг #-o ...ами повече от ясно е,че избързваш :!: :-o
Мда ... ти не го познаваш, ами искаш сигурност .. И какъв е тоя въпрос "да не би да избързваме?!" .. Извинявай, ходите от 12 дни, той на петия ти е налетял .... Мислиш ли, че няма да се възползва да те "разпори" и да те остави след това??!! А ти си пикла и му се връзваш ......... Не е достатъчно само "да ти е хубаво с него" .. Иска се много повече ..
Няма начин да се чувстваш готова с някой, който е познаваш ....... Кажи му, че не си готова и толкова. Ако държи на теб - ще те изчака, ако не - режи го и толкова!! Изобщо не си заслужава .. Като ясно се вижда, че му е само за едното чукане .. Няма смисъл да се занимаваш с такива .. Има мъжки, които са чакали и по една година и нищо не им е станало, твоя ти е налетял на 5-тия ден .. Малка си ..

Slain
08-11-2008, 07:57
Найш ли кво? Що не му предложиш даже да викнете и приятелите му и да ти скъсат трътката всички заедно...на задната седалка! Вие вече ходите от ЦЕЛИ 12!!!!!!! дни. Това е толкова много време :lol: :lol: :lol:

ELFIQ
08-11-2008, 08:10

Защо да е само да я изчука? Аз примерно мога да си намеря секс още при първата вечер. И едва ли само аз мога да го направя това.

"Няма жени, които не дават, има мъже които не знаят как да си го поискат" ...

ми ако е насила или с някоя курва може,щото примерно аз НИКОГА не бих си легнала с някой на 1 среща , и мисля че има доста такива момичета,пък и при положение че е девствена и за 12 дена едва ли е толкова "ВЛЮБЕН" че да желае да и е първия и да си останат заедно до края на живота .......

jghgh
08-11-2008, 08:18
12 дена, а той вече иска да ти събува гащите и да те чука..
да ти кажа струва ми се че не си готова...
за да си готова трябва да си по-уверена в него, а вие кво 12 дена.. и той бърза да го направите.. еми.. прави си изводите. :-D

mimsiii
08-11-2008, 08:29

не ... той не е за едното ебане ... сам ми го каза ... щот ако беше за едното ебане нямаше да ме чака и нямаше да се захване с 93 ;)

Slain
08-11-2008, 08:31
ХАхахахахаха и какво ти каза - Обичам те или какво??? Няма такова тъпо същество! Ми, че аз ако искам да те изчукам мога да ти кажа какво ли не и ти ще повярваш ли??? И освен това кое му е чакането бе - 12-те дена ли???? :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Ти наистина си много зле!!!

ELFIQ
08-11-2008, 08:55

не ... той не е за едното ебане ... сам ми го каза ... щот ако беше за едното ебане нямаше да ме чака и нямаше да се захване с 93 ;)

миличка не искам да те отчайвам,но момчетата на 19 търсят кво да наебат и колкото по-бързо и колкото по малка и глупавичка е толкова по-добре... не се заблуждавай,може да ти сваля и цялато небе със звезди и пак ти казвам за 12 дена едва ли не мисли само как да те изчука след като още на 5 ден ти е налетял,ако беше пич на място щеше да те изчака.Преди време имаше една тема дето една мацка пак малка беше искала секс а приятеля и не и позволявал-понеже е малка и щял да я чака да порасне и тогава, а твоя на 12 ден и е готов за подвизи....
Пак ти казвам не избързвай,направи един тест-не му пускай ходете още до месец, два и ако не те зареже значи държи на теб,но ако ти бие шута ще разбереш че е било само заради секса...

i_love_you_baby____
08-11-2008, 09:12
Ами по приказките ти разбирам, че все още не си готова, и наистин 12 дена са си малко време. Поговори с него, и ако продължава да настоява, като знае, че не си готова, значи просто иска да те изчука.. Това ми се е случвало и го зарязах... ;)

i_love_you_baby____
08-11-2008, 09:15

Замисли се, че той може да каже много неща, за да те вкара в леглото, ама не всяка дума е чиста монета.. :? Ако държи на теб, ще изчака ако трябва и 12 месеца, не 12 дена..

kiksinka
08-11-2008, 09:37
Spored men vi e dosta rani4ko vse pak ste zaedno samo ot 12 dni horata ne uspqvat da se opoznaqt za meseci dori.Mislq 4e trqbva da pogovori6 s priqtelq si i da mu obqsni6 4e o6te ni si gotova za tova. :)

krem4et0
08-11-2008, 09:38

След като смяташ така, защо изобщо пускаш тема? Аз не помня да съм пускала тема дали да правя секс с приятеля си.....Сама си го реших. За 12 дни не може да опознаеш никой човек. Ти си преценяваш. Ние само те предупрждаваме. Да няма след 1 седмица тема в любов, че сте правили секс 2-3 пъти и той те е изоставил.

mimsiii
08-11-2008, 09:48
мхм мда ... мерси за отговорите (от тези които ме разбраха) , щото явно не съм се изразила много правилно и доста от Вас не ме разбраха ... та както и да е ... направо да се заключва темата :-)

krem4et0
08-11-2008, 09:50
Твоето желание ще се изпълни на мига. И умната!