View Full Version : Избързваме ли и как да се отпусна ?
Таа значи ето каква е работата....
Аз съм на 15 , приятеля ми е на 19 ... ходим от 12 дни ....с него ми е много готино , обаче сякаш не мога да се отпусна напълно ...
ммм... на 5я ден от както ходим бяхме в колата му на мноого забутано местенце вечерта (само да отбележа ,че съм детствена) ... таа бяхме на задната седалка на тииха музика ,той ми махна сутиена и блузката иии останах по дънки ... той се опита да го разкопчее обаче не му позволих ... та днес също искаше да сме в колата на задната седалка ама аз не се съгласих , щото ... мисля че не съм НАПЪЛНО готова ... :? обаче не съм му го казала ...
И сега той си мисли , чеее не се чуствам сигурна с него и че има някакъв проблем .... таа въпроса ми е ... Според вас много ли избързва илиии е напълно нормално да го направим сега ... а другия ми въпрос е как да се отпусна когато съм с него ПЛС помогнете ... :-# :-# :-# Сори за ... леко тъпите въпроси :( ама ми трябва съвет :cry:
Ами мисля че е още рано има време да се опознаете едва 12 дни ходите . . . ако не си готова просто му го кажи , иначе той трябва да те отпусне пробвайте френска но когато се чувсваш готова ако нямаш желание му обясни и готово . Успех :)
SabrinaAa
08-10-2008, 21:19
Em pohodete pove4ko(nqkolko meseca) togava 6te se otpusne6!!! :-P :-P :-P
LovelyGirl
08-10-2008, 21:21
Е напълно нормално е за 12 дни да не се чувстваш сигурна в него.А и още повече,че ще ти е първият.Според мен избързвате,просто му обясни,че ти трябва време,той трябва да разбере.
А как да се отпуснеш,това си идва постепенно,той трябва да те накара да се отпуснеш,а не ти да правиш нещо специално за това.
Impossible123
08-10-2008, 21:28
не не .. според мен той избързва .. не е ли много рано на 12 дена да иска такива неща от теб като имаме предвид че си на 15 [-(
а за отпускането .. аз специално по мен съм си забелязала че е много зависи от самото момче.. има някои дето още на първа среща се отпускам и съм си аз.. има някои дето даже след кат скъсаме иии пак не е ок .. Няма страшно всичко идва с времето си ,няма определена рецепта.Ии знай не прави неща за които не си готова само заради него колкото да не ти каже нещо щото после ще съжаляваш.. (тва е от личен опит)
TheGirlNextDoor
08-10-2008, 21:32
начи ти си на 15 при тва девствена(кат чета темата нз как си се опазила до сега но нама значение) ...и искаш да се чукаш с момче с което се познавате от 12 дена...е ква сигорност очакваш от него :? ....омг #-o ...ами повече от ясно е,че избързваш :!: :-o
Не бързаи!Като усетиш че тои е човека тогава!
Той бърза и иска твърде много от теб за тези 12 дена!
Поговори с него и му обясни,че ти трябва време за някой неща,а и ти си девствена - какво очаква да се наебете на 12-я ден? :?
Изчакай.. бъди сигурна,че го искаш и че можеш да му имаш доверие,а че не е с теб само заради ебането.. А ако започне да те притиска - недей му се връзва!
А относно отпускането.. с времето ще се поотпуснеш..все пак вие от скоро сте заедно.. А и той за някой неща би трябвало да те предразположи..
Умната! :)
той избързва или му е просто заради едното ...
ElinoOor
08-10-2008, 21:55
кажи му че искаш да изчакате още малко и... готово :)
In_my_dreams
08-10-2008, 22:00
определено трябва да изчакаш...та т'ва са си некви 12 дена :neutral: изчакай поне месец,за да се опознаете по-добре...то за това не си готова,щото явно почти не се познавате...така че не бързай..има време за всичко...а той ако е момче на място ше те разбере и ше почака колкото е нужно... :) :) :) :)
cinderella_gugutka
08-10-2008, 22:07
12 дни е малко време поне според мен,нормално е да не си готова и да неможеш да се отпуснеш още пове4е 4е не си го правила дося
mini_brutal_barbie
08-10-2008, 22:24
zdravei macko Smile zna4i az su6to sum na 15 i priqtelq mi e na 19 Smile bqh devstvena ,napravihme go sled 2 sedmici..ve4e 2 meseca sme si zaedno Smile 6tom vi e hubavo davai,no ako ne si gotova iz4akai..toi ako darji na teb 6te te razbere Smile az mislq 4e tova da si gotov i t.n. sa si kli6eta..posle se 4uvstva6 pak sebe si..nito po golqm nito po malak..ne si malka!izbora e tvoii Razz mislq 4e surceto ti 6te ti kaje kakvo da pravi6 Smile aide uspeh ii da pi6e6 :) :-)
angelcheeee_93
08-10-2008, 22:40
spored men izbarzva6 i lesno se potdava6 na izkt6eniqta da ti kaja na ena vazrast sme hodq s mom4e po-golqmo ot men s 5 godini,hodim ve4e 1 godina i 3 meseca s o6te ne sme pravili sex,za6to li?6toto mislq 4e sam malka +tova negotova i nesigurna v tova koeto pravq+tova posle nikoi nqma da iska da e smen ako znae 4e ve4e sa me minali+tova za6to da bazram imam cql jivot na razpolojenie+tovaparviqt pat se pomni cql jivot i neiskam daprovalqm tozi mig s 4ovek koito moje da me zaebe sled kat go napravim+tva az sam sdarjana i parvoto koeto ne bih oti6la v kolata my i to da se razsabli4am kakto ti.nqkoi moje da me smetne za zadrastena i da ospori mnenieto mi,no koito misli obratnoto na moeto qvno o6te ne e razbral za kvo stava vapros.i moje da sam po=malka no sam v 4as s ne6tata i znam 4e v toq skapan jivot vseki iska samo da te mine i da te zaebe.taka ,4e ne barzaite!!!!
купи си "Дуфелак" по едно блистерче 30мин преди да се видиш с гаджето и после мн ще те отпусне :grin:
мила извинявай, но той е на 19 ще ти го кажа директно : ЗА 12 ДЕНА ТОЙ ИСКА САМО ДА ТЕ ИЗЧУКА НА ЗАДНАТА СЕДАЛКА :-x
Ако държи на теб ще те изчака мн повече от 12 дена , не прави грешка за която ще съжаляваш :)
мила извинявай, но той е на 19 ще ти го кажа директно : ЗА 12 ДЕНА ТОЙ ИСКА САМО ДА ТЕ ИЗЧУКА НА ЗАДНАТА СЕДАЛКА :-x
Ако държи на теб ще те изчака мн повече от 12 дена , не прави грешка за която ще съжаляваш :)
Защо да е само да я изчука? Аз примерно мога да си намеря секс още при първата вечер. И едва ли само аз мога да го направя това.
"Няма жени, които не дават, има мъже които не знаят как да си го поискат" ...
12 дни са прекалено малък период .. Сама прецени какви са му намеренията след като на 5тия ден още ти е предложил или по-скоро е искал да те.. По-добре недей да избързваш за да не съжаляваш после :( приятелки съвет давам защото случаи като твоите са много ... След като самата ти не се чувстваш готова и сигурна.. да не говорим че изобщо не знам до каква степен имаш доверие на този човек за 1та седмица дето сте заедно ... а доверието е много важно.. пък да не говорим за любов.. Ако не си от тези, които го правят просто за да се отворят и да не са по-наазад от приятелките си ... изкавай 2 извода от ситуацията :
1. не си готова още
2.той най-вероятно не е най-подходящия...
Успех от мен :-)
GreenManalishi
08-11-2008, 02:43
Zashto parvo ne se nauchish kak se pishe "devstven" i posle da reshish, dali da pravish seks ?
krem4et0
08-11-2008, 06:21
Избързвате. За къде бързате? Нали се предполага, че няма да сте заедно 1 месец да речем, а повече. Ти сигурна ли си, че това е мъжът, на който искаш да отдадеш девствеността си? Та ти дори не знаеш как се пише тази дума...
Сексът трябва да дойде тогава, когато и ДВАМАТА го желаете. Ти не си готова, а той прибързва. Но какво да очакваш от 19 годишен, предполагам имал солиден опит зад гърба си? Да те чак с месеци ли? ти си прецени какво точно искаш, искаш ли да си интимна с него, сигурна ли си, че връзката ви си заслужава. нищо не пречи да почакате някоя и друга седмица. Опознайте се извън интимните ласки. Поговорете си, изживейте платоничната част от връзката си, когато трепериш при всяко невинно докосване. Тези неща няма да се върнат.
Лелеееее, много си зле, честно!!! :razz: :razz: :razz:
Ходели били от 12 дни и тя не можела да се отпусне!ТРАГЕДИЯ! Ае, ти нормална ли си? За какво отпускане ми говориш, а? Ако искаш да си го сложиш с някой, просто го направи и не ни занимавай с тъпотии. :smt021 :smt021 :smt021
FreeSpirit
08-11-2008, 06:48
Бързате....
Ако мое гадже реши да прави нещо подобно на 5-я ден, ще си помисля, че е с мен само заради секса....нямам какво друго да кажа :)
И ще бъдеш абсолютно права да си го мислиш, повярвай ми! :smt038
kalpazanka
08-11-2008, 07:46
Бързате....
Ако мое гадже реши да прави нещо подобно на 5-я ден, ще си помисля, че е с мен само заради секса....нямам какво друго да кажа :)
SpOrTs_GiRl
08-11-2008, 07:54
начи ти си на 15 при тва девствена(кат чета темата нз как си се опазила до сега но нама значение) ...и искаш да се чукаш с момче с което се познавате от 12 дена...е ква сигорност очакваш от него :? ....омг #-o ...ами повече от ясно е,че избързваш :!: :-o
Мда ... ти не го познаваш, ами искаш сигурност .. И какъв е тоя въпрос "да не би да избързваме?!" .. Извинявай, ходите от 12 дни, той на петия ти е налетял .... Мислиш ли, че няма да се възползва да те "разпори" и да те остави след това??!! А ти си пикла и му се връзваш ......... Не е достатъчно само "да ти е хубаво с него" .. Иска се много повече ..
Няма начин да се чувстваш готова с някой, който е познаваш ....... Кажи му, че не си готова и толкова. Ако държи на теб - ще те изчака, ако не - режи го и толкова!! Изобщо не си заслужава .. Като ясно се вижда, че му е само за едното чукане .. Няма смисъл да се занимаваш с такива .. Има мъжки, които са чакали и по една година и нищо не им е станало, твоя ти е налетял на 5-тия ден .. Малка си ..
Найш ли кво? Що не му предложиш даже да викнете и приятелите му и да ти скъсат трътката всички заедно...на задната седалка! Вие вече ходите от ЦЕЛИ 12!!!!!!! дни. Това е толкова много време :lol: :lol: :lol:
Защо да е само да я изчука? Аз примерно мога да си намеря секс още при първата вечер. И едва ли само аз мога да го направя това.
"Няма жени, които не дават, има мъже които не знаят как да си го поискат" ...
ми ако е насила или с някоя курва може,щото примерно аз НИКОГА не бих си легнала с някой на 1 среща , и мисля че има доста такива момичета,пък и при положение че е девствена и за 12 дена едва ли е толкова "ВЛЮБЕН" че да желае да и е първия и да си останат заедно до края на живота .......
12 дена, а той вече иска да ти събува гащите и да те чука..
да ти кажа струва ми се че не си готова...
за да си готова трябва да си по-уверена в него, а вие кво 12 дена.. и той бърза да го направите.. еми.. прави си изводите. :-D
не ... той не е за едното ебане ... сам ми го каза ... щот ако беше за едното ебане нямаше да ме чака и нямаше да се захване с 93 ;)
ХАхахахахаха и какво ти каза - Обичам те или какво??? Няма такова тъпо същество! Ми, че аз ако искам да те изчукам мога да ти кажа какво ли не и ти ще повярваш ли??? И освен това кое му е чакането бе - 12-те дена ли???? :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Ти наистина си много зле!!!
не ... той не е за едното ебане ... сам ми го каза ... щот ако беше за едното ебане нямаше да ме чака и нямаше да се захване с 93 ;)
миличка не искам да те отчайвам,но момчетата на 19 търсят кво да наебат и колкото по-бързо и колкото по малка и глупавичка е толкова по-добре... не се заблуждавай,може да ти сваля и цялато небе със звезди и пак ти казвам за 12 дена едва ли не мисли само как да те изчука след като още на 5 ден ти е налетял,ако беше пич на място щеше да те изчака.Преди време имаше една тема дето една мацка пак малка беше искала секс а приятеля и не и позволявал-понеже е малка и щял да я чака да порасне и тогава, а твоя на 12 ден и е готов за подвизи....
Пак ти казвам не избързвай,направи един тест-не му пускай ходете още до месец, два и ако не те зареже значи държи на теб,но ако ти бие шута ще разбереш че е било само заради секса...
i_love_you_baby____
08-11-2008, 09:12
Ами по приказките ти разбирам, че все още не си готова, и наистин 12 дена са си малко време. Поговори с него, и ако продължава да настоява, като знае, че не си готова, значи просто иска да те изчука.. Това ми се е случвало и го зарязах... ;)
i_love_you_baby____
08-11-2008, 09:15
Замисли се, че той може да каже много неща, за да те вкара в леглото, ама не всяка дума е чиста монета.. :? Ако държи на теб, ще изчака ако трябва и 12 месеца, не 12 дена..
kiksinka
08-11-2008, 09:37
Spored men vi e dosta rani4ko vse pak ste zaedno samo ot 12 dni horata ne uspqvat da se opoznaqt za meseci dori.Mislq 4e trqbva da pogovori6 s priqtelq si i da mu obqsni6 4e o6te ni si gotova za tova. :)
krem4et0
08-11-2008, 09:38
След като смяташ така, защо изобщо пускаш тема? Аз не помня да съм пускала тема дали да правя секс с приятеля си.....Сама си го реших. За 12 дни не може да опознаеш никой човек. Ти си преценяваш. Ние само те предупрждаваме. Да няма след 1 седмица тема в любов, че сте правили секс 2-3 пъти и той те е изоставил.
мхм мда ... мерси за отговорите (от тези които ме разбраха) , щото явно не съм се изразила много правилно и доста от Вас не ме разбраха ... та както и да е ... направо да се заключва темата :-)
krem4et0
08-11-2008, 09:50
Твоето желание ще се изпълни на мига. И умната!