View Full Version : Проблем с баща!
Та така въпроса ми е следния!Бащата Х се държи лошо с момичето У,става въпрос постоянно се заяжда за най-дребните неща и си го изкарва на нея.Някои го е нервирал изкарва си го на нея!Квото и да е подразнен си го изкарва на нея!Много често я бие и тн!Вечерния и час е 22:30 ако закъсне 4 мин 4 дни е без пари или 4 дни не излиза!Голем педал е тоя!Та искам да знам ако го пребият,ще се пречупи ли или ще се озлоби повече и ще се държи още по гадно с нея!
Давайте мнения!
Nen0RmalniK
08-10-2008, 23:25
vaprosnoto momi4e na kolko e godini? v 90 % ot slu4aite 6te zapo4ne da se darji po gadno...
На 17 е,догодина ще прави 18....с нетърпение го чака за да се премести да живее при мен!
SeaEatsShips
08-11-2008, 00:08
Хъм значи ако момичето е малтретирано може да се обади на горещите телефони (има една такава важна тема)
А бащата явно има проблем... влиза в критическата ли незнам ... зле е с нервите. Не съм добре запозната със ситуацията. Да бяга от него.. баба, дядо, леля, чичо.... :-o
Ако го пребият ще се озлоби според мен повече.
Най-добре момичето да страничи от баща си...
SeaEatsShips
08-11-2008, 00:09
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=121087 :)
Страх я е да поиска помощ не мисли че ще спре!Много пъти като и се кара и и казва събираи си багажа.... ;(
Jumbie483
08-12-2008, 17:08
Да говори с психотерапевт..без да казва на баща си. Да каже на роднини, като ги помоли бащата да не разбира. Или пък да иде някъде да живее за известно време (при баби, дядовци, лели, чичовци).
XaMcTePKa
08-12-2008, 17:17
Ами нещо от сорта на "Социални грижи" нали това им е работата, в такива случеи се отнемат родителски права, че и по-кофти неща!