Влез

View Full Version : Отново хлътване по бившия..а дали и той към мен?

Castaway
08-10-2008, 23:29
Здравейте на всички..

За първи път ще пиша в какъвто и да е форум за МОМЧЕ и ще споделям с непознати нещо ... което според мен няма особено как да помогнете,но все пак.. имам нужда ...

Та значи на кратка - Ходех с едно момче зимата.Разделихме се.Такас е сетекоха обстоятелствата.Останахме приятели.. не се бяхме виждали доста време,той си имаше някоя..аз някой .. и така..до тука супер окей...

Но в града ми,на скоро откриха ново задедение.И един ден с приятелки отидохме.Оказа се, четой работи там като барман :-) .. и отидох,заговорихме се.. Почнахме да посещаваме кафето редовно, (още повече когато знаех че той е на работа) .. специално сядахме на такива маси,че да го наблюдавам..

забелязвам,че и той ме гледа.Говорим си когато отида на бара, преди да си тръгнем отивам при него да му пожелая лека работа.. някой път ме вики при него на бара.. Онзи ден бяхме заедно на кафе (извън работата му) .. аз, той и двама общи приятели.. Общи приказки си говорим по принцип..

Още зимата знаех,че това момче е много за мен.. Просто е всичко,което някога съм искала..и до сега, не съм срещнала друг като него..

Но забелязвам,че още имам нещо към него... писахме си днес,казах му че искам да ми каже, че всичко между нас е приключило още тогава и сега сме просто приятели,защото под сазнанието ми .. не иска да го проумее, хора..не иска! Просто още съм влюбена в него.. а наистина ценя приятелството ни!за това ако чуя от него,че сме само приятели и че останалото е в миналото,ще мирясам..

Обаче той започна да овърта 'защо искаш да ти го кажа това..виж сега съм много уморен..може ли да поговорим за това утре.. не очаквах че искаш за това да говорим.. нужно ли е да ти го казвам.. уморен съм..не мога в момента да мисля за това...'

идеята ми я..защо го увърта така и както да правя..дали и той има нещо все още към мен .. :-) :-) :-) :P :lol:

мнения .. какво мислите за всичко това?

P.S. ще поговоря с него, но искам и др мнения не само на приятелките си, за това за първи път се обръщам към вас, Форумци.. :-P :-P :-P

мерси предварително :-)

Amateur
08-11-2008, 00:01
Еми мойто мнение е че не ти трябва бивш!Ако тои е съсипал връзката ви,мислиш ли че няма да го направи пак?Бъди на принципа "НИЩО БИВШЕ НЕ ВАЖИ" няма смисъл да тръгваш с бивш!Гледаи напред има още много момчета!

Виж аз съм изключение!

BaiToq
08-11-2008, 05:09
Бай Тоя смята,че старата
любов ръжда не хваща.
Особено,ако е взаимна.
Но по принцип Бай Тоя с
бивши не тръгва.

AnzaRe
08-11-2008, 06:15
Хипотетично.Явно ще ходите ще има http://img.zamunda.net/pic/smilies/arrow.gif http://img.zamunda.net/pic/smilies/cupidhit.gif http://img.zamunda.net/pic/smilies/lovers.gif
http://img.zamunda.net/pic/smilies/huglove.gif

.JuSt.SunShiNe.
08-11-2008, 07:37
Според мен 100% има чувства към теб, щом увърта така... Личи си.Пък и ако и двамата сте влюбени още един в друг ... защо не !?

h0t_lipS~anD_kisSes
08-11-2008, 07:45
Според мен 100% има чувства към теб, щом увърта така... Личи си.Пък и ако и двамата сте влюбени още един в друг ... защо не !?

+100....

Love0nlyMyself
08-11-2008, 07:50
още чувства нещо към теб

sasha_90
08-11-2008, 11:54
Щом увърта,явно не си му безразлична.Но на твое място не бих възлагала много надежди на него.

LaDy_DaQnA
08-11-2008, 12:50
Щом увърта,явно не си му безразлична.Но на твое място не бих възлагала много надежди на него.

мхм

SabrinaAa
08-11-2008, 13:47
Biv6i ne ti trqbvat...gledai samo napred! :P :P :P

Castaway
08-11-2008, 14:01
Амии .. значи довечера ще ходя пак към там кадето той работи, но едва ли ще е на работа ..

Според мен трябва да поговоря с него лично .. дет' се вика FACE TO FACE .. и де да знам, да се види .. кой какво защо.. пък може и да успея да го убедя да ми каже че всичко е свършило още тогава, защото не мога да мирясам .. :o

Valkyrie
08-11-2008, 14:21
Амии .. значи довечера ще ходя пак към там кадето той работи, но едва ли ще е на работа ..

Според мен трябва да поговоря с него лично .. дет' се вика FACE TO FACE .. и де да знам, да се види .. кой какво защо.. пък може и да успея да го убедя да ми каже че всичко е свършило още тогава, защото не мога да мирясам .. :o

По-добре не го занимавай с такива неща, докато е на работа. Може да е зает, може да не може да ти обърне внимание, може да те слуша с половин ухо... може просто да не иска да го занимаваш с такива неща в работно време и да се изнерви. Остави това за кафето утре сутринта, примерно.
Защо трябва да го убеждаваш да ти каже каквото и да било? Накарай го да ти каже това, което чувства, това, което иска от теб. И на мен ми се струва, че не е съвсем безразличен към теб, но това е само представа, изградена на базата на твоите думи. Много често ние виждаме това, което искаме да видим у един човек, независимо дали то е добро или лошо.
Най-добрият вариант е да си честна. В случая нямаш какво да губиш, така че ако смяташ, че има защо да говориш с него по тоя въпрос, тогава действай. Но му кажи ти какво изпитваш, какво мислиш, дори какво би искала да се случи. Но не го принуждавай и не го притискай. Ако той има какво да ти каже, след като ти му признаеш тия неща, ще ти го каже, повярвай ми. А пък и винаги бихте могли да бъдете само приятели.

Castaway
08-11-2008, 21:58
Valkyrie, мерси за съвета ;)

ня'а го занимавам кат' е на работа.. Днес ми беше писал по скайпа, но тогава не съм била на Компа и не сме се засекли .. пък и е на работа сега нощна.. тъй че най вероятно утре ще се видим и поговоорим,тъй че хора .. стискайте палци

dreaml1nd_
08-11-2008, 22:03
:grin: обичайте се

renesanZ
08-12-2008, 10:36
Лоша идея е да тръгваш с бивш :? От личен опит знам...Според мен недей да се занимаваш с него.

Dreammy
08-12-2008, 10:50
По принцип наистина не е добра идеята да се занимаваш с бивш...Не знам,зависи защо сте скъсали.Умният човек не повтаря грешките си. :?

september_kiss
08-12-2008, 11:47
Както каза Amateur -"Нищо бивше не важи!".След като веднъж сте се разделили,значи е имало някаква причина...Следователно,защо отново искаш да сте заедно?Мислиш ли,че като се е минало известно време,нещата са се променили.А като гледам,как го овърта,едва ли иска да сте отново заедно.Иначе би направил нещо,по въпроса нали?Гледай напред.Не можеш да върнеш течащата вода назад...