Влез

View Full Version : Искам да съм русо :)

Ice_Queen_
08-11-2008, 08:08
Бейбита,
шладки малки и т.н... хах

накарах една сладка съфорумка да ме образова,насърчи и даде душевна подкрепа за тази важна стъпка към оглупяването - русото.
Сама опитах да се изруся - нищичко освен руси корени и ..мн мн останало черно.

Я някоя девойка да ме светне - колко би излязло като пари изрусяването на една..дълга коса.., ще се налага ли да ми режат/понеже една фр ми каза че се изтощавали крайщата и било НЕОБХОДИМО/,хубав салон?

`*`MaLkA SlAdUrKa`*`
08-11-2008, 08:11
Ходи в някои фризьорски салон и там си я изруси! Няма да ти излезна много ефтино ако косата ти е дълга, но поне ще стане хубаво русо а не както когато се боядисваш сама!

mil4eto_
08-11-2008, 08:12
Преди това се се боядисала черна ли? :-o

Ice_Queen_
08-11-2008, 08:17
Ачш...
да опитах сама да се изруса - видях че няма да стане.
да черна съм от 3 години - къна и 2 пъти боя...
колко би ми излязло?

Nadelina
08-11-2008, 08:18
Ne moga da ti kaja kolko tochno shte ti izleze, no az predi 2 dni bqh da se izrusq, zaedno s koeto da se postrija, da se postrije i sestra mi i da ni izduha kosite. Obshto za vsichko ni vze 45 lv.

mil4eto_
08-11-2008, 08:21
Само с боя няма да стане....Никакъв шанс да станеш русо от първия път щом имаш два пъти кана и черна боя.
Трябва или да се обезцветиш,или да се боядисаш няколко пъти преди да постигнеш желания цвят.

На мен боядисване+подстригване+се шоар ми излиза около 100 лева.

Ice_Queen_
08-11-2008, 08:25
Само с боя няма да стане....Никакъв шанс да станеш русо от първия път щом имаш два пъти кана и черна боя.
Трябва или да се обезцветиш,или да се боядисаш няколко пъти преди да постигнеш желания цвят.

Шушко,с къна се боядисвам от 3 години и за бала и след него съм сложила боя . А един фр ми казва че имал позната,която щрак и единия ден била черна,щрак и 2рия била руса..

Nadelina
08-11-2008, 08:26
A nie daje bqhme 2 :-D Ima golemi razliki v cenite qvno.

Nadelina
08-11-2008, 08:27

Шушко,с къна се боядисвам от 3 години и за бала и след него съм сложила боя . А един фр ми казва че имал позната,която щрак и единия ден била черна,щрак и 2рия била руса..
Tova stava s perhidrol. Az taka se izrusih. Probvah pyrvo samo s boq, ama sled 2-3 pyti stavashe vse po-rijavo, a ne ruso.

mil4eto_
08-11-2008, 08:27

Обезцветяване. :D
Ако искаш давай,изтощава косата,но не е фатално.
Ти какво точно русо искаш?

Romance
08-11-2008, 08:29
:-#
С черна коса беше прекраснаа ..

mil4eto_
08-11-2008, 08:33

Tova stava s perhidrol. Az taka se izrusih. Probvah pyrvo samo s boq, ama sled 2-3 pyti stavashe vse po-rijavo, a ne ruso.
Аз се си постигнах цвета без перхидрол. :)

Ice_Queen_
08-11-2008, 08:43

:oops: аз и с руса ще съм шладка.пък и мога бързо да го върна.. 8) /черното/

ами искам платинено русо,не жълто..няма да ставам такси все пак

mil4eto_
08-11-2008, 08:46
:-D
моето русо е много странно..нещо средно е май... :lol:

Nadelina
08-11-2008, 08:48

:oops: аз и с руса ще съм шладка.пък и мога бързо да го върна.. 8) /черното/

ами искам платинено русо,не жълто..няма да ставам такси все пак
Bash samo s perhidrol shte postignesh toq efekt. Inache samo s boq baq vreme shte se ozorish dokato stane platineno.

Ice_Queen_
08-11-2008, 08:49
И все пак още ми е интересно дали да си готвя 100 лв за тва. :x

mil4eto_
08-11-2008, 08:50
Nadelina,може ли снимки на косата ти? :)
Моята е доста светла....Аз исках само да не е жълта или бяла. :-D

hahavteen
08-11-2008, 09:18
Изобщо не мога да си те представя с руса коса! :shock: С черна си като Снежанка и ти отива толкова много :)
Искам снимка след като се боядисаш! :-)

GbSy
08-11-2008, 09:25
Аз пък не съм те виждала и не мога да преценя... Ще пуснеш ли снимка?

Ice_Queen_
08-11-2008, 09:32
Няма нужда от снимки.
Е,време е Снежанка да си даде отпуска до Коледа,и тя е човеки все пак..
ще пусна,стига да остана с коса 8-)

Nadelina
08-11-2008, 11:09
Nadelina,може ли снимки на косата ти? :)
Моята е доста светла....Аз исках само да не е жълта или бяла. :-D
Postnah moi snimki predi nqkolko chasa v temata za snimki bez grim.

BoRe
08-11-2008, 16:16
хаха
ако нямате пари за фризьор отворете банкова сметка
преди половин година когато бях с 1 см коса накарах фризьора ми да ми нкара платинено рус цвят
ама в последния момент се отказах
има време кът реша да си режа косата пак