PDA

View Full Version : Как да я убедя за кученцата?

taffy
08-11-2008, 16:05
Ами историята ми е такава..От малки и двамата с брат ми искаме кученце..Проблема е, че мама не разрешава..Не и се чистело след тях..Абсолютно винаги е била против, въпреки, че с брат ми много сме я молили..Преди 2-3 дни брат мии буквално е спасил 2 съмвем мънички..Някфи момчета са искали да ги пребият (както обикновено правят с малки животинчета) ии той ги е взел и ги е скрил..Мама реши да вземем едното за село, и не иска другото! Опитах да я убедя да вземем и двете, щото те са съвсем малки и немогат едно без друго.. Сега съм ги барикадирала на терасата в едно кашонче..Тя е на работа и каза, че само като ги изкъпем може да влизат в апартамента..Иначе в мазето.. Разбрахме се да ги водим на ветеринар..Така де, само едното.. Ии после ще го закараме на село..Плс, помогнете!! Как да я убедя да вземем и двете?!

П.П. Sorry за тъпата тема!

VerryBerry
08-11-2008, 16:10
Еми кажете й пак,а ако не стане-намери собственик на другото кученце сред приятелите си.Попринцип за тия работи майките вече са предубедени и е трудно да ги склониш за друго,затова с мъка може да я разубедите.А може да и се е сторило че едното е по-здраво и затова..различават ли се някак?

taffy
08-11-2008, 16:41
Ами едното е бяло, другото е чернично..Иначе и двете изглеждат напълно здрави.. Вече търся собственик за другото кученце..като резервен вариант... Тази вечер ще опитам за последно..ако не стане... дано поне да намеря свестен човек за кученцето.. :)

VerryBerry
08-11-2008, 19:18
Бих се радвала ако можех аз да го взема,но бас държа,че сме дооста далеч..Иначе,успех с преговорите ;) и в краен случай-за дом на другото кученце

taffy
08-11-2008, 20:11
Мии май е така..ще търся нов дом за едното.. :cry: Еегати и двете са ми толкова сладкии... :cry:

elena333
08-17-2008, 18:09
Ами историята ми е такава..От малки и двамата с брат ми искаме кученце..Проблема е, че мама не разрешава..Не и се чистело след тях..Абсолютно винаги е била против, въпреки, че с брат ми много сме я молили..Преди 2-3 дни брат мии буквално е спасил 2 съмвем мънички..Някфи момчета са искали да ги пребият (както обикновено правят с малки животинчета) ии той ги е взел и ги е скрил..Мама реши да вземем едното за село, и не иска другото! Опитах да я убедя да вземем и двете, щото те са съвсем малки и немогат едно без друго.. Сега съм ги барикадирала на терасата в едно кашонче..Тя е на работа и каза, че само като ги изкъпем може да влизат в апартамента..Иначе в мазето.. Разбрахме се да ги водим на ветеринар..Така де, само едното.. Ии после ще го закараме на село..Плс, помогнете!! Как да я убедя да вземем и двете?!

П.П. Sorry за тъпата тема!
Как темата ще е тъпа?????????????????????????? :?
Майка ти не знае ли, че, ако ги изкъпете ще се разболеят-нямат имунитет!!!:-x Заведете и ДВЕТЕ на вет. лекар!!! НЕ ГИ ОСТАВЯЙ НА СЕЛО, А ИМ ПОТЪРСИ НАДЕЖДЕН ДОМ!!! Ако няма кой да ги вземе ще ми ги дадеш ли, докато им намериш дом за постоянно?
П.П Онези, които са искали да ги бият са за затвора :-x :x :( !!!!!!!!!!

elena333
08-17-2008, 18:16
Току що намерих едно сем, които могат да ги вземат! :) Но и те са от София, заради това трябва да ги докарате/ме в София!