View Full Version : Баси прецаканото :D
Sladuranka :)
08-11-2008, 16:36
малко съм тъжна..моето момче се сби жестоко преди няколко дена и сега е в болница в един голям град..а и двамата сме за капак от различни населени места и той идва специално да ме вижда.. аз скоро заминавам на море за 10 дена а той няма май да се върне до тогава :( :( :( а и не става да отида в болницата щото ми е далечко..днес му се обадих да го чуя ама ми се намръщи и ми стана кофти..знам че му е трудно ама на мен си го изкарва..и няма да съм тук на рождения му ден..ужас..иии просто исках да споделя..нз ко да го правя..все му казвам да не прави глупости ама не слуша..а имахме планове да прекараме тези няколко дни заедно :( :( :(
Направи всичко възможно да го видиш!Както той може да идва така и ти можеш нали?Направи всичко възможно!
Направи всичко възможно да го видиш!Както той може да идва така и ти можеш нали?Направи всичко възможно!
+1 - аз ще добавя - Когато има желания, има и начини :)
h0t_lipS~anD_kisSes
08-11-2008, 16:47
+100.... :)
sasha_90
08-11-2008, 16:48
[quote=ma tian rui]
Когато има желания, има и начини :)
Вярно е!
малко съм тъжна..моето момче се сби жестоко преди няколко дена и сега е в болница в един голям град..а и двамата сме за капак от различни населени места и той идва специално да ме вижда.. аз скоро заминавам на море за 10 дена а той няма май да се върне до тогава :( :( :( а и не става да отида в болницата щото ми е далечко..днес му се обадих да го чуя ама ми се намръщи и ми стана кофти..знам че му е трудно ама на мен си го изкарва..и няма да съм тук на рождения му ден..ужас..иии просто исках да споделя..нз ко да го правя..все му казвам да не прави глупости ама не слуша..а имахме планове да прекараме тези няколко дни заедно :( :( :(
Каква е ролята на Бай Тоя в този филм?
8-)
devil_feel_f
08-11-2008, 16:56
Наистина много прецакана ситуация.Но щом толкова много искаш да го видиш, защо не отидеш при него в болницата?Много ще го зарадваш, ако го посетиш там.А и сама каза, че скоро заминаваш на море и няма да можете да се видите.Освен това, ако държиш много на него, няма да си търсиш оправдания, за да не отидеш при него.
r3872reni
08-11-2008, 17:05
mislq 4e razbiram 4e situaciqta e slojna no ako ima na4in da ne hodi6 na more 6te e po-dobre da ostane6 s nego 8)
OpenedSky
08-11-2008, 17:09
Ам тръгвай към болницата !!! Изненадата ще е приятна :?
neshtopotaka
08-11-2008, 20:59
Ам тръгвай към болницата !!! Изненадата ще е приятна :?
+1 :)
SabrinaAa
08-11-2008, 21:04
saglasna sam :) :) :)
+100.... :)+
Бих се отказал от всичко стига да си видя бившото Мило!
Love0nlyMyself
08-11-2008, 21:25
има ли желание има и начин , няма ли желание намираме оправдание :)
dreaml1nd_
08-11-2008, 21:57
+100.... :)+
++++++++++++++ ;)
NaNa_SladuRana
08-11-2008, 22:23
той е в друг град,а не на друга планета,виж го!