View Full Version : Свирката изневяра ли е?
ednookiq
08-11-2008, 22:56
kakvo 6te kajete po vuprosa :P
т.7
krem4et0
Chaos_Knigh7
08-11-2008, 22:58
Ще цитирам една приятелка - свирките са за ****и. 100% ИЗНЕВЯРА!
Напълно съм съгласен, така че изобщо не си правете труда да ми се нахвърляте :P
Изневяра е мн ясно!
Свирка,целувка,секс,флирт и малко на селски "СВЕ!"
ednookiq
08-11-2008, 23:04
i az taka si misleh :) interesno mi be6e vuzmojnite otgovori koi kvo 6te kaje :-P :P
SabrinaAa
08-11-2008, 23:46
E mnogo qsno 4e e iznevqraaa :-x :-x :-x
love_shu
08-11-2008, 23:55
Има ли смисъл изобщо да питаш? Разбира се, че е изневяра...
Sunny_stz
08-12-2008, 00:20
Ами за мен френската любов е по-интимна дори и от секса ,така че изневяра си е!!
SeaEatsShips
08-12-2008, 00:45
абе вие свирката вече за нищо не я имате.. а?
angel_love_
08-12-2008, 00:54
За мен поне е ... лично мнение :o
Vikitooo
08-12-2008, 03:54
За мене Е :)
PLuScHeTo
08-12-2008, 05:19
;-)
bulgarche
08-12-2008, 05:34
Зависи от гледната точка. Стига да не го правиш перманентно и умисъл може и да не се приеме така. Просто задоволяване на чисто човешки нужни. Все пак си е изневяра.
krem4et0
08-12-2008, 05:37
Ами за мен френската любов е по-интимна дори и от секса ,така че изневяра си е!!
И за мен е така. Даже съм казала на мъжа да изневерява, ама без орална любов. По-бих понесла праосто да се съвукопли с някоя, отколкот да си опипват половите органи с уста и език.
gergana_sweet
08-12-2008, 06:48
Изневяра е!
mn qsno 4e e
:-x :-x :-x :-x :-x nqkoi dr da my lapa
xXxScreamxXx
08-12-2008, 07:18
Изневяра е !!!!!!!!!!!!!! ;)
MakeMeLaugh
08-12-2008, 20:51
ДА :smt021
Civilizationruller
08-12-2008, 20:56
за мен и целувка с език е изневяра па камоли духачката :\
huligankata
08-12-2008, 20:57
Изневяра е много ясно.
Neftochimic
08-12-2008, 21:25
е*ати тъпия въпрос...
ПП: ти да не си правил на някой свирки, и сега да питаш дали тва е изневяра спрямо гаджето ти? :razz: :lol:
баси тъпата тема..
изневярата не е да правиш секс.. да ти правят свирки.. или да правиш свирки на някой..
дори и да си спал с човек, който не обичаш пак не е изневяра.. изневярата е предателство спрямо чувствата на другия и твоите собствени. т.е. дори и да не си правил секс с някой.. но да го желаеш, докато имаш връзка с друг човек.. това е изневяра. по-голяма изневяра е да си влюбен в някой.. да правиш секс с него.. и да лъжеш официалния си партньор, че обичах само него..
изяснете си понятията..
гласувах с "не", но по принцип може и да е изневяеа - ако към тази която ти я прави (или този на когото я правиш) изпитваш силни чувства.
иначе си е някакъв механичен процес.. защото ако я смятате за инзевяра - какъвто и да е механичен секс (без значение оралнен, нормален.. анален.. и т.н.) без чувства.. то по същата логика означава, че и мастурбирането е изневяра.. че даже и ходенето до тоалетна..
изневярата е нещо много по-страшно от това дали си се напил и си легнал с някоя (някой) - просто за "спорта"...
SpOrTs_GiRl
08-12-2008, 21:36
Има ли смисъл изобщо да питаш? Разбира се, че е изневяра...
Съгласявам се с моята любов .. :-)
изневяра са много ясно!!! : (
не е секс, не е целувка, но пак е нещо :(
SpOrTs_GiRl
08-12-2008, 21:37
изневяра са много ясно!!! : (
не е секс, не е целувка, но пак е нещо :(
Е то е много повече от целувка .. :lol:
VerryBerry
08-12-2008, 21:45
не го приемам за изневяра,но това не значи,че духам на всеки срешнат..просто свирка..(ако никой не разбере изобщо не го броя за нищо)
ednookiq
08-13-2008, 05:49
gafove nqma, prosto iskah da 4uq mneniqta , za sega samo 3 vidqh dobre izkazani , blagodarq vse pak :)
margo_93
08-13-2008, 06:25
Разбира се,че е !!!
mn qsno 4e e
:-x :-x :-x :-x :-x nqkoi dr da my lapa
+1 Много точно кратко и ясно! :-D
Xrisenceto
08-14-2008, 21:14
Estestveno 4e e.Nqkoq druga she mu lapa i toi nqa mi e izneveril.da da.Ujas :-x :-x :-x
deadly_ff
08-14-2008, 21:27
Изневяра е!
да лапаш кура на некой може да не звучи кой знае как, ама си е изневяра
Абе аз се си мисля,че не е! :D
Абе аз се си мисля,че не е! :D
Въпрос на гледна точка ! 8-)
poolparty
08-14-2008, 21:36
Абе като си представя некой си да се изпразни в на приятелката ми устата... чиста изневяра си е...
Абе като си представя некой си да се изпразни в на приятелката ми устата... чиста изневяра си е...
Ааа чакай са..приятелката ми да духа - ДА ТОВА Е ИЗНЕВЯРА!Ама на мене да ми духат...абе не е изневяра!! :grin:
Бъзикам се естествено,че е изневяра...независимо кой на кой...изневяра си е!!! 8-)
Ааа чакай са..приятелката ми да духа - ДА ТОВА Е ИЗНЕВЯРА!Ама на мене да ми духат...абе не е изневяра!! :grin:
Бъзикам се естествено,че е изневяра...независимо кой на кой...изневяра си е!!! 8-)
да бе ама нещо просто не ти се ще да е.........
sweeetmaniche
08-14-2008, 21:46
Да ,изневяра е ! И целувка да е пак е изневяра :)
Еми да на кой не му се иска да има опция "Дълго кафе със сви*ка!" :D
Примерно :-D
изневяра е само за тоя дет са му изневерили :D
Tokio_Hotelkata
08-14-2008, 23:05
Изневяра си е
баси тъпата тема..
изневярата не е да правиш секс.. да ти правят свирки.. или да правиш свирки на някой..
дори и да си спал с човек, който не обичаш пак не е изневяра.. изневярата е предателство спрямо чувствата на другия и твоите собствени. т.е. дори и да не си правил секс с някой.. но да го желаеш, докато имаш връзка с друг човек.. това е изневяра. по-голяма изневяра е да си влюбен в някой.. да правиш секс с него.. и да лъжеш официалния си партньор, че обичах само него..
изяснете си понятията..
гласувах с "не", но по принцип може и да е изневяеа - ако към тази която ти я прави (или този на когото я правиш) изпитваш силни чувства.
иначе си е някакъв механичен процес.. защото ако я смятате за инзевяра - какъвто и да е механичен секс (без значение оралнен, нормален.. анален.. и т.н.) без чувства.. то по същата логика означава, че и мастурбирането е изневяра.. че даже и ходенето до тоалетна..
изневярата е нещо много по-страшно от това дали си се напил и си легнал с някоя (някой) - просто за "спорта"...
Еми тогава,да ходим да си го слагаме със всеки ей така за спорта,щом не е изневяра...
Всъщност има разлика между изневяра и лъжа...,но определено секса,дори и без чувства си е изневяра...поне според мен де...Но може и аз да съм в грешка знам ли...
Ferjancz
08-15-2008, 07:31
баси тъпата тема..
изяснете си понятията..
Ей разгеле, най-накрая едно смислено мнение! И аз съм на мнение, че свирката не е изневяра. В повечето случаи подобно разбиране за вечната дилема "изневяра или не е свирката" е плод на едно, как да кажа, консервативно мислене, както и 90% от тиинейджърите:) . TH33N много добре го казва , по тази логика и маструбирането е изевяра и то сериозна:) Но в крайна сметка никой никого не може да съди заради позицията, която е заел или да убеждава в противното, всичко си е въпрос на гледна точка и мироглед. Почти съм сигурен, че на част от "анатемосващите" свирата, след време ще им се промени мнението 8)
Поздрави!
Ferjancz
jujulinkaa
09-05-2008, 13:07
за мен само целувката е изневяра камоли една свирка ... :shock: 8-)
ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ Е !!! :-x дори мисълта да го направиш на друг е изневяра :booooomb:
Black Tears
09-05-2008, 13:31
Да
Лично за мен си е изневеря!!!
Щом си с един човек,то ти си с него за да си се отдавате взаимно и напълно.. И в такъв случей не трябва да ходиш и да търсиш удоволствието при другите.. Всяко по-интимно отношение си е изневяра,защото така предаваш половинката си и я караш да страда и бла бла.. Казано чесно и една проста целувка за мен си е изневяра.. Все пак си има граница с кой какво да правиш...
kakvo 6te kajete po vuprosa :P
т.7
krem4et0
да много ясно :lol: :lol:
Love0nlyMyself
09-05-2008, 16:13
да
Именно :)
(S) AINT
09-05-2008, 21:24
mda
CuteBaby
09-05-2008, 21:29
Лично за мен си е изневеря!!!
Щом си с един човек,то ти си с него за да си се отдавате взаимно и напълно.. И в такъв случей не трябва да ходиш и да търсиш удоволствието при другите.. Всяко по-интимно отношение си е изневяра,защото така предаваш половинката си и я караш да страда и бла бла.. Казано чесно и една проста целувка за мен си е изневяра.. Все пак си има граница с кой какво да правиш...
+1
Rebirthing
09-05-2008, 21:32
баси тъпата тема..
изяснете си понятията..
Браво за коментара :)
pepita87
09-06-2008, 09:44
:lol: :lol: :lol: Ako gadjeto ti pravi "frenska"na nqkoi ot protivopolojniq mu pol,6te go pri4isli6 li kum iznevqra?Sigurno ne? :lol:
amatorium
09-06-2008, 19:58
Shte ti go obqsnq po sledniq nachin. Predstavi si, che celuvash priatelkata si malko sled kato nichii hui e bil v ustata i. Kak bi go priel?
sladkata_bebz
09-06-2008, 20:07
Естествено,че е изневяра...
Ами за мен френската любов е по-интимна дори и от секса
are be 1 svirka kvo tolkova :D :D
vaseto0o
09-06-2008, 20:13
Тая тема я имаше в импулса и един приятел (който е на 23) такива доводи извади че свирката не е изневяра че всички го гледахме тъй :shock: Ако ви дръпне и една лекция, ще си промените и вие мнението, и подозирам че от скоро и той има рег тука!
idvam i vi preebavaam temata :oops:
:oops:
vaseto0o
09-06-2008, 20:15
idvam i vi preebavaam temata :oops:
:oops:
Хах ама ти наистина ни я преебаваш с това местоживеене :lol: :razz:
DarkTemplar
01-05-2012, 09:28
Като се замисля не бих отказал някоя девойка да ми направи, и без това няма на кого да изневерявам. :D
Изневяра е разбира се.То сигурно и аналния няма да е щото е в друга дупка :D :D :D :D
:lol: :lol:
и аз мисля, че е изневяра.
cashmoney
01-05-2012, 17:22
Що за въпрос... :o
Stella_SN
01-05-2012, 18:26
Изневяра е мн ясно!
Свирка,целувка,секс,флирт и малко на селски "СВЕ!"
!!!! +1 :)
DarkTemplar
01-05-2012, 18:27
Све е по-скоро малко на сръбски, ама както и да е. ;)
Всякаква интимна дейност, когато си обвързан, е някакъв вид изневяра.
SisiStrange
01-05-2012, 19:22
За мен е изневяра.
Мисля си, че хората, за които не е, просто не са влюбени в половинките си.
Малко категорично прозвуча, но това си е моето мнение.
Concussion
01-05-2012, 19:25
Такова нещо като изневяра НЕ съществува.