View Full Version : Противозачатъчни и пушене
Здравейте! :) От вчера започнах да пия ОК,ест прочетох и листовката преди да започна и там е споменато,че не е хубаво да се пуши,ако се приемат хапчетата.Аз по принцип не пуша,но имам наргиле и го разпалвам доста често..Та ми стана интересно дали то може да има някакъв ефект върху действието на хапчетата,или върху мен :-o .Как мислите вие?
Предполагам тези противозачатъчни са ти предписани от гинеколог..?
Да,разбира се.Но не се сетих да го питам дали ще има някакъв такъв проблем.
Е, според мен, няма да вреди.. Не знам, не съм толкова запозната, но в умерени количества, предполагам, че всичко ще е ок :)
krem4et0
08-12-2008, 09:51
Не знам колко никотин има в тютюна на наргилето. Аз лично съм пушила 1-2 пъти и съм била на ОК. Има опасност от тромбози. Пази се и не прекалявай с наргилето. 1 път седмично едва ли ще навреди, но повече....
Ако наргилето е за няколко пъти в месеца - няма проблем. Ако пушиш повече се консултирай с гинеколога си.
Ами никотина е малко по-малко от този в цигарите.Ами ще намаля употребата му за всеки случай.Благодаря за мненията :)
Ми, не е много препоръчително да се пуши. Да не кажем направо, че си е доста кофти да пиеш хапчета и да пафкаш....ама малко го спазват - ако можеш гледай да не пушиш! Все пак си мисля, че за по едно наргиле от време на време едва ли ще е такъв сериозен проблем :smt023
Leviathan
08-13-2008, 06:38
Не е добре да пушиш, пише си го в листовката. То пушенето си е вредно тъй или иначе. А на тютюна за наргиле си пише колко е никотина. По-малко е катранът, защото дима преминава през вода.
rozova_lady
08-13-2008, 07:09
Прочети внимателно листовката и ако не си достатъчно наясно
тогава иди и се консултирай с лекаря,но аз мисля че няма да навреди нещо.
kalpazanka
08-13-2008, 08:05
Тютюнопушене + ОК = повишен риск от рак на гърдата!