View Full Version : Опишете се с няколко думи
Kajete 3 dobri ka4estva v vas ...dotuk lesny no po trudo e za nqkoi da kajat 3 lo6i ne6ta v tqh ...Zna4i ob6to 6 dumi4ki koity da vi opi6at:}uspeh
em po4vam s lo6ite razseqna,lesny se palq,be ponqkoga sam egoistka razdavam se samy za hora koity sa zaslujili
a dobrite mmm polojitelny nastroena ,mn sam direktna,jizneradostna
xXxScreamxXx
08-12-2008, 10:27
- Егоистка съм .. (доста често)
- Мн лесно се вбесявам и в следствие на това не се контролирам ......
- Заядлива съм
и ся хубавите ... не 4е има мн :D аз като цяло съм мн труден характер и .. не всеки може да ме понася :D
няма да пиша уж хубавите щот не мога да ги измисля :grin:
Irrepresible
08-12-2008, 10:53
-прекалено съм наивна,говоря прекалено много и често глупости,или повтарям едно и също,отвеяна,често се вманиачавам,мисля много повече за другите от колкото за себе си,,много станаха 8-) -добри нз.. мисля че съм точен човек и умея да помагам в трудни моменти,за хората които си струват и душата си мога да дам... за др не се сещам
лоши-завиждам на добри приятели понякога,случва ми се да говоря зад гърба,адски съм мързелива и като реша нещо никога не го правя
добри-не се заяждам за глупости и гледам да помагам на тези,с които се заяждат,мога да си говоря спокойно и за всичко с повечето хора и не се сещам за друго :D
nejnaDROGA
08-12-2008, 11:17
•Положителни качества:По принцип съм на мнение,че човек не може сам за себе си да прецени кои са положителните му качества...За тази цел трябва да се питат приятелите му...Но все пак се сещам за едно мое качество,което приятелите ми оценяват адски много:
-Готова съм на всичко за истинските ми приятели и винаги помагам както мога и с каквото мога :-),но тук се появява и един недостатък - доста често поставям себе си и собственото си щастие на заден план заради приятелите ми :(
•Отрицателни качества:Ми недостатъците ми са доста,но ето 3 от тях :):
-Много бързо се паля :o
-Понякога съм много доверчива :o
-Когато съм изнервена говоря и правя неща,за които после съжелявам
еми то положителните качестфа не са много :D бих дала всичко за приятелите си,винаги съм готова да помогна на човек в нужда и май е тфа :D
отрицателни - лесно се паля,понякога казвам неща за които съвалявам после,и ПОНЯКОГА съм голяма егоистка :-D
S_L_A_D_U_R_K_A
08-12-2008, 12:56
Отрицателни качества
-Понякога си повтарям грешките, търсейки нов резултат, което е много глупаво
-Ревнива съм, но когато ми дават повод и почвам да си вкарвам паранои
-Доверявам се на неподходящи хора, а не оценявам подходящите, или ако ги оценя става след дъжд качулка
И много други...
Добрите качества, както казаха преди мен другите трябва да кажат, но може би нещото, което харесвам у себе си, и виждам, че при повечето ми познати липсва е, че съм много организирана! Не закъснявам и въпреки, че на моменти нямам много време успявам да се оправя :)
TheGirlNextDoor
08-12-2008, 13:12
положителни- привързвам се към близките хора (приятели,семейство) ...и съм готова да направя всичко за тях :) ...но това понякога ми изиграва лоша шега,защото някой ме изпоузва :x
-весела съм :-D ..в смисъл положително настроена...забавна...мн рядко изпадам в такива състояния на депресия..или ако съм в лошо настроение не го показвам :)
-самокритична съм...знам какви са ми недостатъците и се шегувам със себе си :-P 8-)
отрицателни -доста често казвам неща,преди да помисля и след това съжалявам за това :(
-обсъждам хората...дори и в тяхно присъствие :( ..много си се дразня за това и вече се пооправям :( :( :(
-ревнива съм....ама кво да направя кой не е :?: :-| :-| :-|
м!sS wendy
08-12-2008, 13:44
Отрицателни:
- не допускам никой до себе си. Веднъж допуснах някой до себе си и той ме нарани и колкото и тъпо да е сега не мога да го направя отново.
- горда съм. Прекалено много. Даже когато знам че съм виновна пак не се извинявам.
- винаги, неволно, успявам да нараня хората който най много ме обичат.
Положителни:
- никога не говоря лошо за някой без да го познавам.
- правя абсолютно всичко за хората които обичам.
- винаги казвам това което мисля. И някой много често се обиждат. Но аз предпочитам така отколкото да говоря зад гърба на някой. 8-)
RagingOne
08-12-2008, 13:47
кви три думи бе, и 2 ми стигат: обичам пиячка.
adizitk1
08-12-2008, 14:05
Ето добрите-сантиментална,искрена,прия телка.
Ето и лошите-злопаметна,любопитна,недов ерчива.
Според мен не трябва да е трудно да кажеш лошите си страни-каквато съм си такава съм си! :-|
FuckiNg DreAm ' Dess <
08-12-2008, 14:10
- Егоистка съм .. (доста често)
- Мн лесно се вбесявам и в следствие на това не се контролирам ......
- Заядлива съм
и ся хубавите ... не 4е има мн :D аз като цяло съм мн труден характер и .. не всеки може да ме понася :D
няма да пиша уж хубавите щот не мога да ги измисля :grin:
Аз съм по абсолютно същия начин! :shock: :shock:
П.П.- Абе ние да не сме близначки и да не знаем... 8-)
MaRcHeLiTkAa
08-12-2008, 14:20
хубави-следвам до край целите си,борбена съм,защитавам своето
лоши...-гоолям ама наистина много голям инат съм,трудно признавам грешките си,трудно се доверявам
:D еми...накратко-аЗ 8-)
intt hora imalu v toq sait be radvam se 4e ne vi e trudnu da kajete lo6ite si ka4estva :grin: tva ozna4ava 4e se poznavate 6totuu mn horaa sa samovlubeni i si mislqt 4e sa idealni:}
XaMcTePKa
08-12-2008, 14:53
А пък аз ще опиша темата с 3 лоши - тъпа безмислена помия
Karin_Vall_Gabbriel
08-12-2008, 15:36
-lo6ite:
*mn 4esto si mal4a,za da im e dobre na drugite
*mn dover4iva
*razglezena :D
-hubavite:
*na vs sam gotova za nai-blizkite
*izkliu4itelno zabavna i vesela
*mn sam samokriti4na
PS: tova e samo spored men
Егоистична перфекционистка. 8)
divacheee
08-12-2008, 19:36
Ахахаха аз мога и с две ... ГОЛЯМ ИНАТ :-D
sodomicdream
08-12-2008, 19:42
отрицателни:
* понякога съм такъв инат, че не мога да се понасям
* саможива съм и това ми създава страшно много проблеми
* обожавам да критикувам!
положителни:
* мога да изслушам всеки един човек и всичко казано между нас си да не излезе от мен
* държа на думата си и обещая ли нещо гледам да го изпълня
* уважавам хората и ги приемам такива каквито са!
TheNewReligion
08-12-2008, 19:45
Ти една смислена тема да си пуснала ? :-o
Аз лично не мога да си направя реална самопреценка . 8)
pifiella
08-12-2008, 19:47
Добрите-държа на приятелите си,с чувство за хумор,умна,красива,добра,по ложител човек,винаги усмихната,директна,упорита ,винаги виждам нещата от добрата страна и не на последно място ГРАМОТНА!
Лошите-винаги трябва да командвам,лесно се ядосвам,леко...мързелива и може би доверчива,страшен инат и много обичам ШОКОЛАД :grin:
CandyCox
08-12-2008, 20:51
Отрицателни: -голям егоист съм
-голям инат съм
-обожавам да споря и лесно се паля
Положителни: -лесно се сприятелявам с хората
-винаги гледам положително на нещата
-мога да пазя тайна
loshite
-ponqkoga pravq neshta za koito sujalqvam (kakto vseki chovek)
-ponqkoga sum mnogo mulchaliva v kompaniq.. drug put govorq samo bezmislici .. :?
-3-4kg otgore
-prekaleno krotka
dobrite
-vinagi se usmihvam
-hubava sum (haha) v prevod - haresvam se ..za sebe si sum hubava. . pu pu
-imam semeistvo,grijlivi roditeli
-ne sum nahalna (mislq che e vajno,zashtoto otstrani vijdam kolko GROZNO e nqkoi da e nahalen)
-umna sum ii uchena :D (6,00) :P
-santimentalna (taka sa mi kazvali)
-umeq da vkarvam umestni shegi ;D
-realistka sum (vsichki daskalki mi go kazvat) :d
tova zasega
rozova_lady
08-12-2008, 21:43
Нагла и нахална :grin: :grin: :grin:
eveto_xx
08-12-2008, 21:53
Лоши:
-Расистка
-Двулична,когато се налага
-Интригантка, когато ми е скучно
-Непостоянна-с едно щракване на пръстите приключавм всичко изведнъж, и започвам ново...
-Много чувствителна
-Действам първосигнално
-Без Валериан не мога...
-Високо самочувствие (скромността в днешно време не е добродетел,нищо не се постига с нея...)
Добри :
-Жалостива,онзи ден се разстроих, защото имах буболечка в косата, и като я махнах и откъснах без да искам едното краче ;( още ми е болно заради това, сигурно е умряла :( ;( Не съм подминала възрастен човек , който има проблем с багаж или пресичане,защото просто ми се свива сърцето...
-Винаги отвръщам с добро, не мога да отмъщавам
-Не мога да завиждам
Егати темата, всеки проявява различни качества в азлични моменти...Всички до някъде сме двулични, гадняри, злобари...
psychopath
08-12-2008, 22:48
сЕкСаПиЛеН сЪЪъЪм :-)
пс- no idea не съм почитател на самооценките
Добрите: не съм фешанка,не съм чалгарка, не съм курва :lol:
Лоши:избухлива,злобна,мрач а :)
krisiiiiito
08-13-2008, 11:03
отрицателни
- голям инат 8-)
- в някой случай егоистка 8-)
- наивна :x
добри качества:
- винаги съм готова на всичко за родители приятели и близки
- държа на своето мнение
- амбициозна
:)
Отрицателни:
- не допускам никой до себе си. Веднъж допуснах някой до себе си и той ме нарани и колкото и тъпо да е сега не мога да го направя отново.
- горда съм. Прекалено много. Даже когато знам че съм виновна пак не се извинявам.
- винаги, неволно, успявам да нараня хората който най много ме обичат.
Абсолютно същите, колкото и странно да звучи.
А положителни не знам, може би наистина нямам. :)
лоши: егоистка, злобна, избухлива... нетърпелива, нервна...инат, наивна...расистка, интригантка..хейтърка ;д
добри: мм забавна, саркастична о.0, .. реалистка..
donkihot
08-13-2008, 23:24
лоши
-ревнива
-ревлива
-лесно ранима
добри
-оби4лива
-добра в танците
-общителна
sladkish_14
08-14-2008, 09:04
По лесно е да започна с лошите 8-) :
1. Адски наивна съм и много доверчива ..
2.Голяма егоистка съм :(
3.Много ревнувам (с поводи много ясно) ,но не бива да се вживявам чак толко :?
А и още едно много важно за мен ,отрицателно качество :
*Много лесно се привързвам и после трудно се откъсвам от това нещо,преживявам го много навътре и страдам - Чувствителна .. :-k
Положителни:
1.Готова съм абсолютно винаги да влезна в огъня заради приятел :o (което не знам ,лошо ли е или добро :( )
2.Много амбициозна и упорита , когато става въпрос за моите интереси и мечти ..
3.Искренна съм ... Приемам нещата (хората) такива каквито са !
* Голям реалист съм , НО това ми харесва , не понасям хората ,които не виждат нищо в света .. Слепотата е най-гадното .. Обичам да съм с отворени очи ..!
Бързо паля.. :-x
Лесно човек може да ме засегне :x
Страх ме да живея на макс :o
добри:
Упорита съм.. :razz:
Много съм шегувита :D
добродушна :-)
Добри:
1. Забавна
2. Лоялна
3. Умна
Лоши:
1. Отмъстителна
2. Злопаметна
3. Заядлива
TasteOfSin
08-18-2008, 09:54
Добрите не мога да ги преценя сама, но лошите си ги знам.
1.Много съм нетърпелива.Искам всичко сега на момента, а когато не го получа си го изкарвам на първия, който видят очите ми.
2.Голям инат.
3.Ревнива съм.
Forester
08-18-2008, 16:58
-прекалено съм наивна,говоря прекалено много и често глупости,или повтарям едно и също,отвеяна,често се вманиачавам,мисля много повече за другите от колкото за себе си,,много станаха 8-) -добри нз.. мисля че съм точен човек и умея да помагам в трудни моменти,за хората които си струват и душата си мога да дам... за др не се сещам
Абсолютно същото :)
chocoleptic
08-18-2008, 18:14
Отрицателни-Егоизъм и самовлюбеност.Друго не мога да измисля.
Иначе всички добри качества ги притежавам.
8-)
th3_unforgiv3n
08-27-2008, 12:37
егоистка съм
много съм нерешителна
невинаги защитавам принципите си
притеснителна съм
понякога съм твърде чувствителна
сладка, умна, забавна, упорита, старая се да се развивам
Лоши : много ревнива,мързелива,избухлив а
Добри:мила,добричка,сладка :-D ,забавна
lifelesscorpse
08-27-2008, 15:46
лоши:
1-лесно се ядосвам
2-голям инат(все пак съм овен :D )
3-прекалено доверчива
добри(според мнения на приятели):
1-винаги с чувството си за хумор
2-винаги готова за услуги и помощ
3-винаги организирана и точна 8-)
(май има много"винаги"в отговора ми :lol: )
айде това е от мен :-D
Sensuality
08-27-2008, 15:58
Лоши:
1.Мноооооооооооого голям инат съм.
2.Бързо се паля
3.В известна степен съм перфекционистка
4.Понякога съм егоистка
5.Много съм наивна,което супер ме дразни
6.Много често съм добра с хора,които не заслужават
Мисля да не изброявам добри,немога сама да преценя :)
значи положителни истински прятел честен човек и съм доста общителна :) а отрицателни ми често се сърдя прекалено горделива съм и съм заядлива понякога
glupacheE
08-30-2008, 17:36
недостатъци: понякога съм много избухлива; някога съм досадна и някак не мога да се отпусна пред всички хора- пред една компания съм душата й , а пред друга- може да съм неутрален участник; понкога наивна;
качества: многоо силна воля; амбициозна;целенасочена;до бър слушател и приятел; искрена и честна;
ExTaSy__BaBy <3
08-30-2008, 22:16
Положителни: искрена,мила,добра приятелка,умна (да някаде),хубава (горе-долу),може да се разчита на мен винаги,забавна съм и др..
Отрицателни: самовлюбена,склонна съм да изневерявам,голям мързел съм ,страшно безотговорна,срашно съркастична,понякога се държа тъпо 8-) и аз нз защо..ии има нещо гадно в мен..понякога се шегувам с недостатъците на хората но не го правя с лоша умисъл..просто без да искам xDD :D