PDA

View Full Version : Аз съм най-жалкият

kalioo
08-12-2008, 10:51
Не за друго,а защото наранявам едно момиче...Момичето...Скъсахме по нейно желание преди 4 месеца,обади ми се да ме покани на рождения си ден преди 2 дена...аз толко много се зарадвах...Мислех си че пак ще се получи нещо,че съм се променил...Тя ме предопреди след рождения ден,да няма сълзливи смс-и и тн и тн...На празника й не се получи нищо,вижда се че не изпитва нищо към мен...Попаднах в магията на несподелените чуства...Тя страда повече от мен,защото аз не спирам да я търся с надеждата да чуя че иска да се видим,че иска да се чуем...Със Сигурност се чуства ужасно...И знаейки че тя не изпитва нищо към мен днес аз пак й звъннах,говорехме си до момента в който я поканих да излезем някъде....Нз когато чуя "Не" от нейната уста и ми става нещо и постоянно започвам да казвам "аре де аре де аре де ,ама защо,моля те..."И накрая пак познатата нервност от моя страна...пожелах и някой който да не иска нищо от нея...Тя ми благодари тъжно и затвори...а аз звъня ли звъня
Тя просто каза:Ето го проблема с твоето...."Искам"...На 21съм а тя ми е единствената сериозна приятелка досега.Жалък съм и защото вместо да си намеря друга приятелка,вечер заспивам с мисълта за нея,за невъзможната любов...Просто не мога да приема нещо за спомен...за минало.ПРОСТО ИСКАМ ДА Я ГУШНА И ДА НЕ МИСЛЯ ЗА НИЩО :( Защо в живота няма логика ;(

Sweet__Dream
08-12-2008, 11:04
В живота винаги има смисъл.Не случайно хората казват,че когато една врата се затваря,друга се отваря.Сигурно в момента ти е гадно и не се чувстваш добре,но бих ти дала съвет да спреш да я търсиш да се огледаш за нови възможности.Времето лекува всичко.А и след като тя не те иска,каквото и да правиш нищо няма да се получи.Късмет от мен и си дай малко време. :wink: :)

MaRiYa_86
08-12-2008, 11:09
Ами незнам какво да ти кажа...Преди 4-5 месеца приключих 5 години и половина връзка и още съм във филма понякога....Нормално е да имаш такива мисли и чувства,но времето лекува.Важното е просто да не изпадаш в такива депресии и да се примириш.

gPa3HuTeJl
08-12-2008, 11:12
Правилно :!:

pandelka
08-12-2008, 11:15
Иииииии кво кат я нараняваш...а тебе кат те нараняват помисли си ти как се чувстваш тогава...всичко трябва да се връща...но бих поспорила аз съм по-жалка :razz:

MostHated
08-12-2008, 11:18
Докато ти четох простотиите, си мислех е нищо на всяко хлапе се случва това. Когато прочетох че си на 21... :shock: :-o човек, наистина си жалък!
Стегни се малко! :x

MaRiYa_86
08-12-2008, 11:23
Между другото.... Много си се загрижил за това,че я нараняваш. А да ти кажа ли нещо? Тя те е поканила там само,за да види колко си "жалък" ,за да чуе всичките ти жалки молби и си вдига самочувствието с теб.
Много жени биха ти го казали....от личен опит.

sasha_90
08-12-2008, 11:31
Я се стегни.Все пак си на 21,а не някакво лапе на 14.Остави момичето да диша и да си живее живота.А ти гледай своя.

kalioo
08-12-2008, 11:33
Между другото.... Много си се загрижил за това,че я нараняваш. А да ти кажа ли нещо? Тя те е поканила там само,за да види колко си "жалък" ,за да чуе всичките ти жалки молби и си вдига самочувствието с теб.
Много жени биха ти го казали....от личен опит.
Чета подписа ти...да просто съм достатъчно голям за да осъзнавам и сам грешките си...Всичко,което правя е грешка.Знам,но го правя...наранявам я с това че и звъня с надеждата да ми вдигне....4 месеца....не ден или 2...УЖасно от моя страна...И тъкмо бе започнала да ми вдига телефона...Изцепих че искам да излезем и тя като каза че не иска аз се изцепих нервно "да си намери някой който нищо да не иска от нея"..И сега пак не вдига.Бях започнал да вярвам че ще успея да я върна при себе си.

pet_14
08-12-2008, 11:38
Докато ти четох простотиите, си мислех е нищо на всяко хлапе се случва това. Когато прочетох че си на 21... :shock: :-o човек, наистина си жалък!
Ти до сега обичал ли си?Имал ли си приятелка? И защо трябва да му се присмиваш или нещо от тоя род...Не го познавам и не вярвам ,че жалък,човека мисли не за себе си а поставя на първо място момчието което обича ,а след това себе си..Изглежда ,че ти си жалък защото се подиграваш на хората.... :-x

sexy_eJlz
08-12-2008, 11:42
Да, гадно е, но щом ти е казала, че не те иска - тряа се примириш. Остави я да си живее спокойно, пък ти ше си намериш друга.
Знам, трудно е, но такъв е живота. Трябва да продължиш напред. Не нито първата, нито последната! Само се огледай малко около теб и ще разбереш колко много момичета те харесват. Пробай с някоя от тях. Може да излезе нещо.
Айде успех! :)

malone
08-12-2008, 11:43
Хаха така както описваш историята ми е до болка позната-няма смисъл да се хабиш тя е взела своето решение.Хъм преодолей факта че не е с теб и се огледай за друга така е най добре и за теб и за нея.

MaRiYa_86
08-12-2008, 11:44
Никога не гледай назад!Тъжно е,знам.Тежко е,знам,но щом се е случило така да се разделите,значи така е трябвало да стане.Не го мисли толкова...В крайна сметка нали знаеш лафа "На човек,ако му е писано да се обеси,няма да се удави" ,т.е. ако ти е писано да си с нея,ще бъдеш пък дори и да не искаш :) Бъди силен и просто запази хубавите спомени от това момиче и продължи напред.Тази дълга драма от раздялата най-много да убие хубавите неща,които някога сте имали...безсмислено е.

Dreammy
08-12-2008, 11:46
Досаждаш и.Престани.Ще намериш друга, макар че сега сигурно не ти се вярва.Животът е пред теб, остави и момичето да изживее своя.

Erica
08-12-2008, 11:48
Каква е идеята на темата,да те убедим че не си жалък...?

kalioo
08-12-2008, 11:48
Хаха така както описваш историята ми е до болка позната-няма смисъл да се хабиш тя е взела своето решение.Хъм преодолей факта че не е с теб и се огледай за друга така е най добре и за теб и за нея.
Тъкмо 4-5 месеца минаха,бях започнал да не мисля за нея с болка,звънях и от време на време...започна да ми вдига телефона,хлътнах по друго момиче...Точно 2 часа преди да се обадя да се видим,ми се обади Тя за да ме покани на рд.Сърцето ми е при нея,избрах да отида,сега отново съм 5 месеца назад,не ми се занимава с другото момиче,защото тя замина в Пловдив,а и не искам да наранявам и нея,да я прегръщам неискрено.. а да мисля за другата...

MostHated
08-12-2008, 12:24
Ти до сега обичал ли си?Имал ли си приятелка? И защо трябва да му се присмиваш или нещо от тоя род...Не го познавам и не вярвам ,че жалък,човека мисли не за себе си а поставя на първо място момчието което обича ,а след това себе си..Изглежда ,че ти си жалък защото се подиграваш на хората.... :-x

Пешо не ми се прави на интересен, на мен ми е далеко до жалък... пък и човека сам си го каза че е такъв. Какво очаква, целия форум да ревне, и да му казват че не е жалък... Успех... Какво очаква, тя го има за парцал. Той е на 21 и не може да направи нищо. ЖАЛЪК Е!

Ти го защитаваш, обвиняваш че не съм имал приятелка, въпреки че не ме познаваш! И колкото и да харесвам 1 момиче, а всъщност има такава, аз няма да се унижавам да и се моля за среща. Ако иска ще излезем, ако не... какво да плача ли!
абе на кратко И ТИ СИ ЖАЛЪК! :-x :-x :-x :-x

ма ядосахте ве! :booooomb:

kofti_nick
08-12-2008, 12:40
Не за друго,а защото наранявам едно момиче...Момичето...Скъсахме по нейно желание преди 4 месеца,обади ми се да ме покани на рождения си ден преди 2 дена...аз толко много се зарадвах...Мислех си че пак ще се получи нещо,че съм се променил...Тя ме предопреди след рождения ден,да няма сълзливи смс-и и тн и тн...На празника й не се получи нищо,вижда се че не изпитва нищо към мен...Попаднах в магията на несподелените чуства...Тя страда повече от мен,защото аз не спирам да я търся с надеждата да чуя че иска да се видим,че иска да се чуем...Със Сигурност се чуства ужасно...И знаейки че тя не изпитва нищо към мен днес аз пак й звъннах,говорехме си до момента в който я поканих да излезем някъде....Нз когато чуя "Не" от нейната уста и ми става нещо и постоянно започвам да казвам "аре де аре де аре де ,ама защо,моля те..."И накрая пак познатата нервност от моя страна...пожелах и някой който да не иска нищо от нея...Тя ми благодари тъжно и затвори...а аз звъня ли звъня
Тя просто каза:Ето го проблема с твоето...."Искам"...На 21съм а тя ми е единствената сериозна приятелка досега.Жалък съм и защото вместо да си намеря друга приятелка,вечер заспивам с мисълта за нея,за невъзможната любов...Просто не мога да приема нещо за спомен...за минало.ПРОСТО ИСКАМ ДА Я ГУШНА И ДА НЕ МИСЛЯ ЗА НИЩО :( Защо в живота няма логика ;(

В нищо нема логика ! :?

S_L_A_D_U_R_K_A
08-12-2008, 12:48
Не се самосъжалявай и имай достойнството, след като не иска престани да е търсиш, колкото и да ти е трудно :)

Samotno_Angel4e
08-12-2008, 13:01
Не се самосъжалявай и имай достойнството, след като не иска престани да е търсиш, колкото и да ти е трудно :)
+1 Чисто и просто преодолей я...Колкото и трудно да е всичко с времето ще се оправи...Повярвай ми знам го от личен опит...Успех за напред... :-)

asasfdf
08-12-2008, 14:12
офф топик - Samotno_Angel4e, не сме от един град, но момичето от аватара ти ми е страшно познато :P

он топик - ем пич, не си жалък..щеше да си жалък ако вместо се обаждаше, ти ходеше до тях и крещеше мъртво пиян колко я обичаш, не се хранеше и псуваше всичките си приятели по скайп..
тъпо е било от нейна страна да те покани, може би не е съзнавала в какво състояние си (което ме съмнява, щом си й се обаждал) а може и просто да е искала да види колко си "жалък", както каза някой преди мен..

keep_smiling
08-12-2008, 14:38
И аз ще се намеся... Момиче съм и имах подобен случей, виждах се известно време с един (беше на 21 тогава), за мене нещата не бяха както трябва, а големия проблем се състоеше в това, че той не го осъзнаваше... когато се опитах да му обясня, че няма смисъл да се виждаме и всичко ще стане по- зле отново не срещнах очакваното разбиране. Не престана да ми звъни в продължение на около 3- 4 месеца, затварях му, много рядко вдигах и всеки път му отказвах да се видим... Може би е било гадно или грубо, но съм такава! Бах си взела своето решение поради ред причини! Нямаше да си изгубим приятелските отношения ако не беше толкова настоятелен, честно казано именно самия звън на телефона ме караше да изтръпвам и да се притеснявам този път какво да му кажа! Знам, че е супер неприятно и от двете страни, но такъв е живота, някои неща колкото и кофти да са просто се случват. Силно се надявам да се отърсиш от мисълта за нея, може би след време нещата ще изглеждат различно. Престави си, че си намери друг... ами ти?
Много успех и още повече усмивки за напред ;)

cinderella_gugutka
08-12-2008, 14:51
следващия път гледай да не нараняваш поне тези които оби4аш-ето ти я логиката на живота

ludo_momiche
08-12-2008, 15:17
Какво да ти кажа?!! Да,наистина си малко жалък,но поне си го осъзнал,сега се поспри. Защо толкова силно търсиш и искаш нещо, което вече явно е приключило? (поне от нейна страна) Предполагам нямаш точен отговор,но се опитай да намериш.
Не ставай още по-жалък! Спри до тук!

dunda123
08-12-2008, 17:44
Pravi sa!spri apak ako tq moje i da osaznae kakvo e izpusnala i tq sama da iska da se varne-vijdala sam go s o4ite si :)

Love0nlyMyself
08-12-2008, 17:59
Я се стегни.Все пак си на 21,а не някакво лапе на 14.Остави момичето да диша и да си живее живота.А ти гледай своя.

+1

BaiToq
08-12-2008, 18:03
Не си жалък,тъп си! :grin:
И неграмотен.

buffalo88
08-12-2008, 18:16
Стига се филмира ами земи си намери нова ;]

OpenedSky
08-12-2008, 19:51
В живота винаги има смисъл.Не случайно хората казват,че когато една врата се затваря,друга се отваря.Сигурно в момента ти е гадно и не се чувстваш добре,но бих ти дала съвет да спреш да я търсиш да се огледаш за нови възможности.Времето лекува всичко.А и след като тя не те иска,каквото и да правиш нищо няма да се получи.Късмет от мен и си дай малко време. :wink: :)

+ 1

krisiiiiito
08-12-2008, 19:56
човек намери си другаа.. не е лесно ама ще я забравиш казвам ти по-малка съм от теб но със сигурност един ден няма да изпитваш нищо към нея а до този ден ще страдаш [ух това прозвуча зловещо 8-) ] всмисъл... не ме разбирай погрешно... ще трябва да поживееш малко с мисълта за нея но след време изобщо няма да ти е в главата :)