View Full Version : Плажно масло ? Действие
september_kiss
08-12-2008, 11:32
Здравейте ! Ще ви помоля,да не ми се смеете.За първи път отивам на море и искам да попитам,дали ако се намажа с плажно масло,няма да хвана никакъв тен?До сега не съм използвала такъв продукт.Благодаря ви предварително :) :-)
bonbon4e1
08-12-2008, 12:03
Не се шашкай толкова първо!Плажното масло няма значение каква марка и какъв фактор е той предпазва кожата от рак,стареене и всякакви такива, не че няма да хванеш тен.Вземи се какъвто искаш но го използваи наистина е важно да се ползват такива продукти!Изкараи си супер и не се притесняваи ще почернееш!! :) :)
Разбира се, че ще хванеш тен! Просто няма да изгориш преди това.
Как може да не си използвала плажно масло до сега?!
Като се намажеш съвсем не означава, че слънцето няма вече действие върху теб (за съжаление), просто различните фактори предпазват от вредните лъчи за различен период от време.
Абсолютно задължително е да използваш такива продукти на плажа, много проблеми можеш да си създадеш, особено като се има предвид, че специално пред последните години слънцето е станало ужасно силно.
П.П. Сигурно не си ходила на море като малка? Защото ако си, родителите ти със сигурност са те мазали!
september_kiss
08-12-2008, 12:09
Благорая ви за мненията :) Ходила съм на басейн,но там не ползвах плажно масло.И до сега не съм ходила на море.Тази година ми е за 1 път :) :oops: :oops:
...Плажното масло няма значение каква марка и какъв фактор е...
Това съвсем не е вярно, и марката, и факторът имат огромно значение!
Ако не можеш да си позволиш по-скъпите масла (Piz Buin са много добри), Нивеа са най-популярните и добри като съотношение качество/цена. (10-15-20 фактор - 17-20 лева)
bonbon4e1
08-12-2008, 12:16
...Плажното масло няма значение каква марка и какъв фактор е...
Това съвсем не е вярно, и марката, и факторът имат огромно значение!
Ако не можеш да си позволиш по-скъпите масла (Piz Buin са много добри), Нивеа са най-популярните и добри като съотношение качество/цена. (10-15-20 фактор - 17-20 лева)Явно не си ме разбрала..имах предвид че дори и да ползва плажно масло няма знаение от видя пак ще си хване тен!А пък плажно масло трябва да имаш задължително! И аз съм доволна от Nivea! :)