PDA

View Full Version : слънцезащитен лосион

one_love
08-12-2008, 12:47
Хора, искам хем да ми е защитена кожата от вредните слънчеви лъчи, хем да имам тен.Лосион с колко SPF трябва да си взема според вас?

lost_in_candyland
08-12-2008, 13:18
Можеш 10мин преди да тръгнеш на плаж, у вас да се намазваш със слъцезщитно мляко около 20-25 фактор (за защита) а след това на плажа като отидеш да си слагаш олио (за тен) без значение от фактора. :)

BlackWings
08-12-2008, 15:53
За това какъв фактор е най подходящ за теб зависи от степента на чувствителността на кожата ти , колко е тъмна , колко бързо се зачервява след излагане на слънце , имаш ли повечко бенки по тялото и т.н. Ако е по чувствителна ти трябва по висок фактор , може би над 30 , но иначе като средно аз използвам 25 -30 . Иначе за постигане и на тен може да използваш олио - то е хем за предпазване , хем за почерняване - само е малко мазничко ...

`*`MaLkA SlAdUrKa`*`
08-12-2008, 16:48
Еее много такива теми, сигурно в 4та вече пиша!
Ми аз исползвам слънцезащитен лосион на Eucerin и съм адски доволна! Почернявам а не изгарам! Много са хубави! Продават се в аптеките! То си е цяла серия, питай и там ще ти предложат! Няма да съжаляваш ако си вземеш! Ето ти и снимка да знаеш как изглеждат :)!!!
http://www.euceyourbrain.se/UserFiles/1/image/eucerin_flaskor_klar.jpg

6emet4e
08-12-2008, 18:41
Еее много такива теми, сигурно в 4та вече пиша!
Ми аз исползвам слънцезащитен лосион на Eucerin и съм адски доволна! Почернявам а не изгарам! Много са хубави! Продават се в аптеките! То си е цяла серия, питай и там ще ти предложат! Няма да съжаляваш ако си вземеш! Ето ти и снимка да знаеш как изглеждат :)!!!
http://www.euceyourbrain.se/UserFiles/1/image/eucerin_flaskor_klar.jpg

ти па си няква ходеща реклама :lol:

иначе фактор трябва да си вземеш в зависимост от това колко си черна и колко ти е чувствителна кожата...ако си много бяла с по-малко от 30 недей! вече след като почернееш малко поне можеш да си вземеш и с по нисък фактор...

`*`MaLkA SlAdUrKa`*`
08-12-2008, 18:59

И защо да е така? Просто казвам какво исползвам! Това си е скъпа козметика и наистина е качествена! Това, че трябва да си избере слънцезащитен лосион според тена на кожата всеки го знае, няма нужда да и го казваш! Тя иска да и препоръчаме и аз това правя за разлика от теб! :?

6emet4e
08-12-2008, 19:06

И защо да е така? Просто казвам какво исползвам! Това си е скъпа козметика и наистина е качествена! Това, че трябва да си избере слънцезащитен лосион според тена на кожата всеки го знае, няма нужда да и го казваш! Тя иска да и препоръчаме и аз това правя за разлика от теб! :?
1.че го казах на ебавка
2. не ме нападай и не се прави на 2 и половина... кой го интересува колко ти е скъпа козметиката :lol:
и 3. тя не иска да и препоръчаш марка,а пита за фактор...
така че стой тиха и не се изказвай неподготвена :)

`*`MaLkA SlAdUrKa`*`
08-12-2008, 19:47
Хора, искам хем да ми е защитена кожата от вредните слънчеви лъчи, хем да имам тен.

Препоръчах лосион, който защитава и не се изгаря а се почернява, а за фактора - ние не можем да и кажем какъв да си вземе, защото не знаем каква е кожата и!! Е... сега доволна ли си 6emet4e???

6emet4e
08-12-2008, 20:05
Лосион с колко SPF трябва да си взема според вас?
еми не не съм доволна
и да ти кажа 90% от лосионите защитават и все пак се почернява от тях и всичко зависи от фактора!
както вече казах по-добре замълчи,за да не усираме темата на момичето :)