View Full Version : влюбих се в него. . . ;[ дайте съвет плс
vlubeno_momi4e***
08-12-2008, 22:15
здр. значи ето я и мойта история. . . на 14 съм и преди извесно време се запознах с едно момче от моя квартал...тръгнахме,но аз не го харесвах - поне тогава не! имаше и доста хора които просто не искаха да сме заедно и аз слушах другите какво ми говорят! бях много наивна както и той...ии така стана че се разделихме! вината за това беше най вече моя,просто незнам къде ми е бил акъла да слушам другите! след това станахме приятели с това момче! излизахме с още fr на кафе насам натам...миналото лято непрекъснато се засичахме или се мотаехме заедно... и ето тука идва горчивата истина---аз взех че се влюбих в него ;[ като не го виждам за по дълго време някак забравям за него...но да не го виждам?! това е невъзможно...ние сме в един град в един квартал...;[ това лято стана така че се засичаха дните ни на море...и преди това си писахме по скайпа ...разбрахме се да се видиме и нали видяхме се! беше ми много яко като бях с негоо няма да споменавам подробности защото е дълго! някак имах някво чувство че не е съвсем безразличен към мене поне тогава...! като се върнах от морето и като се видяхме--- краката ми омекнаха и незнаех къде се намирам... това започна да става всеки път когато го видех! ...нз такова нещо до сега не ми се беше случвало...! разбрах много неща които не са за похвала...знам че той не е перфектния... но се влюбих адски много в него...и сега незнам какво да права ;( всяка вечер не ми излиза от главата и от мислите...седя до късно и си мечтая за него! като си помисля че преди съм го имала и съв се държала толкова глупаво се сдухвам още повече! ;{ и двамата се променихме много за това време... ако му кажа предполагам че ще стане по лошо или незнам и аз какво ще направи---нямам си и напредстава...но ме е страх да му кажа че имам още някакви чувства към него..!! наистина незнам какво да правя... :cry: :cry: много е сложно всичко...и съм адски объркана...! надявам се някой да ме разбере. . . ще съм благодарна ако ми дадете някакъв съвет :[
cinderella_gugutka
08-12-2008, 22:31
според мен трябва да му кажеш-просто ако не му кажеш мн ще страдаш,не можеш да продължаваш така-кажи му!!
spored mene
trqbva da mu kaje6
i dori 6te tikaja kak
za da ne te e sram.
az taka pravq i imam uspehi.
NAPI6I MU SMS.tova e re6enieto
po tozi na4in az si hvanah gadje za 4 god.e vqrno na skoro se razdelihme,
no vremeto s nego be6e super
bIskwItkatA
08-13-2008, 06:48
хммм много кофти ситуация :( :( :( гадно е че 1во си го отрязала пък сега си се влубила в него донякаде те разбирам и според мен ще е добре да започенеш съвсем леко да му го манекваш това че имаш чувства към него, но трябва да си много внимателна защото тои може да не изпитва нищо към теб и тогава да се отдръпне и да го загубиш и като приятел :( :( :( затова според мен бъди внимателна и ако усетиш че тои започне да се птдръпва от теб по-добре спри зада не го загубиш и кати приятел :( , но ако видиш че и тои започва да се държи и да ти намеква че има некви чувста тогава .... ее то я ясно кво ще стане 8) емм това мисля аз незнам ти си реши и късмет 8-)
vlubeno_momi4e***
08-13-2008, 08:03
еми сега още размишлявам какво да правя.. :? наистина съм много объркана... ще се опитам да му кажа...някак ще трябва да стане... мерси много за съветите \:D/
RoCkSpOt
08-13-2008, 08:09
еми сега още размишлявам какво да правя.. :? наистина съм много объркана... ще се опитам да му кажа...някак ще трябва да стане... мерси много за съветите \:D/
Веднага му кажи сичко!!!Моя проблем е същия...ходех с 1 момиче миналата година скъсахме после приятелите ми говореха че не треа ала бала аз реших да й предложа но вече беше късно......... мн ревах мн е трудно..не чакай не прави моята грешка действаи успех
според мен трябва да му кажеш-просто ако не му кажеш мн ще страдаш,не можеш да продължаваш така-кажи му!!
Даааммм много съм съгласна с мнението на cinderella_gugutka 8)
SabrinaAa
08-13-2008, 21:19
spored mene
trqbva da mu kaje6
i dori 6te tikaja kak
za da ne te e sram.
+1 8)
xxxSnowflakexxx
08-14-2008, 11:57
Kaji mu kakvo 4uvstva6 kakto ti samata si napisala ima6 4uvstvoto 4e i toi ne e bezrazli4en kam teb taka 4e deistvai!!! :grin: :grin:
pandelka
08-14-2008, 12:02
Според мен е по-добре да му кажеш и да видиш какво ще стане отколкото да не му кажеш и винаги да се питаш ами какво ли щеше да стане ако му бях казала.Според мен и двамата доста сте се променили,пък и след като и той излиза с теб и ти си останала с впечатлението,че не си му безразлична защо не поговорите и не му кажеш че го обичаш оше :) Аз така бих направила ако не стане здраве да е ще го забравя и ше си останем приятели но ще знам че поне съм опитала а няма да стоя и да се чудя след време че сигурно ако сега му бях казала в момента можехме да сме заедно :) ЗА тва действай ;)
vlubeno_momi4e***
08-22-2008, 09:20
значи преди няколко дни му изпратих смс...на следващия ден като се засякохме той се държеше много добре...говореше си най нормално и само се закачаше...нз ама тогава незнаех къде се намирам :d беше ми адски странно и притеснено ... и така после си писахме нещо по скайпа и той ми вика абе що ми беше пратила на мене смс и го цитира обаче малко по по-различен начин от тоя който го бях написала :D и аз му казах че не съм му пращала такъв смс...и нали се разбрахме като се видиме да м го покаже...пфф после се засичахме обаче нз така и не ставаше дума за въпросния смс... а аз се влюбвам още повече в него ... той е мн странен и различен човек и не мога да го разбера...може ли нещо да се получи не може ли...? и сега вече наистина нз какво да права... :shock: :shock: :shock: обърках се тотално... :( оф дайте няква идея...някъв вариант..нз :neutral:
DeathRogue
08-22-2008, 09:37
spored mene
trqbva da mu kaje6
i dori 6te tikaja kak
za da ne te e sram.
+1 8)
+2 ;] kaji mu..nqma kakvo da gubi6
vlubeno_momi4e***
08-22-2008, 09:58
ее аз му казахх че не ми е безразличен и тн в смс -а ... и сега нз кво да права.. :D как да му привлека вниманието... :?: :smt039 :(
crazy_lazy_girl
08-22-2008, 10:16
хммм много кофти ситуация :( :( :( гадно е че 1во си го отрязала пък сега си се влубила в него донякаде те разбирам и според мен ще е добре да започенеш съвсем леко да му го манекваш това че имаш чувства към него, но трябва да си много внимателна защото тои може да не изпитва нищо към теб и тогава да се отдръпне и да го загубиш и като приятел :( :( :( затова според мен бъди внимателна и ако усетиш че тои започне да се птдръпва от теб по-добре спри зада не го загубиш и кати приятел :( , но ако видиш че и тои започва да се държи и да ти намеква че има некви чувста тогава .... ее то я ясно кво ще стане 8) емм това мисля аз незнам ти си реши и късмет 8-)
+1
girls_aloud_
08-22-2008, 10:26
защо слушаш какво говорят другите за него :( естествено че никой не е перфектен,но ако наистина го харесваш ще го приемаш такъв какъвто е и няма да му мислиш много :oops: сега най-добре е да му кажеш че имаш чувства към него и да се молиш да са споделени :P
SabrinaAa
08-22-2008, 14:50
+1 :P
Кажи му го .. кажи това което те тревожи .. и което изпитваш .. :wink:
Успех !
ANTIHUMAN
08-22-2008, 17:04
Според мен е по-добре да му кажеш и да видиш какво ще стане отколкото да не му кажеш и винаги да се питаш ами какво ли щеше да стане ако му бях казала.Според мен и двамата доста сте се променили,пък и след като и той излиза с теб и ти си останала с впечатлението,че не си му безразлична защо не поговорите и не му кажеш че го обичаш оше :) Аз така бих направила ако не стане здраве да е ще го забравя и ше си останем приятели но ще знам че поне съм опитала а няма да стоя и да се чудя след време че сигурно ако сега му бях казала в момента можехме да сме заедно :) ЗА тва действай ;)
+ Взе ми думичките от клавиатурата!
evelinka1122
08-22-2008, 18:52
кажи му, кажи му, кажи му, ка жиму, кажимуууууу..........
btw: ако тръгнете не се влияй от чужди приказки!! УСПЕХ ;]
vlubeno_momi4e***
08-22-2008, 20:06
мерси много за съветите :-)