View Full Version : Meнзис - море, ала бала
cherinka
08-13-2008, 11:19
Добро утро на всички. :-)
Значи, тия дни трябва да заминаваме за морето, но една приятелка днес ми сервира, че днес й е дошъл мензиса и отсече, че не искала да идва наморе, защото няма да й е комфортно.
ИСкам да ви попитам дали знаете някакъв продукт, с който ще може да й "изтече" по-бързо мензиса??
След малко ще отскочим до аптеката да говорим с аптекарката ако знае нещо с какво може да ни помогне и се обърнах към вас и вие ако имате някаква информация.
В най-лошия вариант може да отложим морето с няколко дни. :)
westggirl
08-13-2008, 11:26
тампони бе нема да имате ядове
Няма такъв продукт. Да ползва тампони.
blackfate
08-13-2008, 11:27
Да и изтече по бързо едва ли ... Пробвала съм с витамин Ц и тече по малко ... В комбинация с тампони ще се чувства все едно не е в цикъл... Само за това се сещам ... дано да помогна
rozova_lady
08-13-2008, 11:30
Когато аз съм в цикъл и пия витамин C по 2 хапчета сутрин,обед и вечер
и действително ми помага и ми свършва за кратко време 3-4 дена
а и тампоните вършат работа,ако не е девствена ще и е по-комфортно
въпреки че сега са създали и тампони за девствени :)
SpOrTs_GiRl
08-13-2008, 11:30
С витамин Ц спира, но е трябвало да започне да пие по 6-7 хапчета на ден няколко дни преди цикъла. :?
Иначе разпитайте в аптеката .. Може пък да намерите нещо ..
i az bqh v su6tata sitoaciq mi kazaha da piq 7-8 vitamin C.az izpih 10 i mi sprq za 3 dni.probvaite i vie :)
cherinka
08-13-2008, 11:32
С витамин Ц спира, но е трябвало да започне да пие по 6-7 хапчета на ден няколко дни преди цикъла. :?
Да, и аз знам, че е по-добре преди да й дойде да започне да ги пие, ама то кой да знае, че днес точно ще й цъфне, и по-скоро - два дни преди морето. :( :( :(
SpOrTs_GiRl
08-13-2008, 11:35
Да, и аз знам, че е по-добре преди да й дойде да започне да ги пие, ама то кой да знае, че днес точно ще й цъфне, и по-скоро - два дни преди морето. :( :( :(
Ами ако изпие 9-10 хапчета ще й спре, предполагам .. Но после е много кофти, изобщо не се знае кога ще й дойде .. А да не говорим, че не е и полезно ..
Щом е два дни преди морето .. Ако не й е токова дълъг цикъла ще издържи 2-3 дни на тампони, знам ли ..
Ако пък сте на море за няколко дни само, ако имате възможност отложете го с няколко дни като не иска .. :( :(
Jumbie483
08-13-2008, 12:16
Тампони. С тях няма да има нито грижи, нито ядове :---)
Az p1k s1m 4uvala 4e ne e hubavo da se predozira vitamin C
cherinka
08-13-2008, 12:28
Foksi-to, права си.
За всички други - наистина с тампони няма да има проблеми, но твърди, че няма да може да се отпусне, както и да е..
Купи си някакви хапчета от аптеката и не са й останали пари за витамин Ц , пък е на работа след мъничко и ме помоли да й взема едно блистерче и да й го занеса до работата.
Мерси на всички отзовали се, стискайте палци да стане врътката с хапчетата. :)
тампон е решението, в подобни случаи когато съм с тампон нямам никакви грижи и проблеми
Това с Витамин Ц-то не е от най-добрите решения! Дори да не казвам, че хич не е полезно!! Все ще остиска 2-3 дни да не ходи на плаж, като ще й е толкова дискомфортно с тампон. :?
КурвиВашСъм
08-13-2008, 13:34
6ans
zaiobaio
08-13-2008, 16:52
оф и аз съм в това положение. заминаваме събота а ще ми дойде вторник. заредила съм се с витамин ц (за да не тече много) и тампони и господ да ми е на помощ. 8-) не ме притеснява толкова плажа колкото настроението ми (ужасна съм като съм в цикъл). :?