View Full Version : Имам въпрос към вас:
Sisito941
08-13-2008, 11:51
ако в някой документ родителите ви пишат че са разведени или сами какво ще ви накарат да си помислите?става въпрос за това,че преди около 2 месеца майка ми в документ за детските надбавки е писала че е разведена,а аз като я попитах дали с баща ми са разведени тя само се усмихна и каза отивай в др стая.кажете си мнението :(
Sweet_Play_F
08-13-2008, 12:01
Ще ме накарат да мисля че са разведени,какво друго?! :-o
Edit:може просто да са написали така за детските.Попитай.А и така като ги гледаш сама можеш да прецениш дали още се обичат. ;)
hrisiiiiii
08-13-2008, 12:45
Не мисля, че нещо така сериозно като развода може да остане скрито, още повече от детето в семейството.. Ти би забелязала ако нещо се е променило. Живеете заедно все пак, не може да са разведени.. Разводът настъпва тогава, когато пламъкът в една връзка е изгаснал.. Ти най-добре можеш да определиш дали е така :}
stealthyGirl
08-13-2008, 13:06
Ааа, много глупав въпрос, защото е ненужен.. Та родителите ти са разведени, а ти си леко глупавичък/чка..
@hrisiiiiii Еми грешно мислиш (първото изречение само де), иначе си права, не изключвам и това, че може да не са разведени, ама автора толкова ли не може да прецени сам.. от държанието на майка му и баща му.. Дали живеят заедно... 'щото при мен стана, така че (ясно го помня) гледахме нещо в един шкаф, аз си мисля що баща ми не е у нас вече и викам "вие с тати да не сте разведени?" и тя "мън, мън, разведени сме..."
А сети ли се да си поговорите сериозно с нея.. не може да те изпраща така в другата стая, ти трябва да знаеш.
TheGirlNextDoor
08-13-2008, 13:37
..ми трабвало да са разведени :(
Sisito941
08-14-2008, 09:55
питам,защото те постоянно се карат за глупости и по този начин те нараняват мен и брат ми с виковете си :cry:
Kostadin_682
08-14-2008, 09:58
хмм... Може да са разведени, но да са заедно само заради теб и брат ти (поне аз така си мисля) :(
By Kostad!N_682®
може да въртят някакви далавери..самотна майка, тва-онова.питай я отново, какъв съвет очакваш..