View Full Version : Пиерсинг и татуировки
bebitooo___
08-13-2008, 20:44
Здр приятели! ИЗвинявам се предварително ако темата се повтаря, да си призная честно не съм проверявала дали има други такива.. Но четейки из форума се натъквам с всеки изминал ден на все повече "детски" мнения на тема Пиерсинг и Татуировки.. Та мисълта ми е нека всеки от вас сподели как приема тези неща.. За мен например пиерсинга и татуировките са нещо много лично.. Те са изкуство и чрез тях човека може да покаже същността си, но и да демонстрира много неща.. Според мен на не всеки биха му утивали.. :-) :)
Сегаа нека всеки от вас да изкаже мнението си в подкрепа или отхвърляне на пиерсинга и татосите и да обоснови отговора си като поясни какво значат те за него... :grin:
TinkyWinky
08-13-2008, 20:56
последните години пиърсингът и татуировките са станали мода, някой вижда някаква татуировка на улицата или в интернет и решава да си направи такава, защото е модерно...
според мен това трябва да издава нещо за човека, особено татуировката, защото е рисунка на нещо любимо...
но ги приемам за нещо нормално, нямам нищо против тях, но те не правят човека, дори да е направил нещо с тялото той е все същият отвътре... :)
`*`MaLkA SlAdUrKa`*`
08-13-2008, 20:56
Ами за мен са нещо нормално! Напоследък все повече хора си правят татуировки, пиърсинг не чак толкова, почечето на обичаините места - уши и пъпче! До някъде съм съгласна с теб! Една татуировка може да покаже до някъде същноста на един човек! Примерно ако са някакви йероглифи-значението им до голяма степен може да разкрие ценностите на притежателя им! Но до пиърсинга - не мисля че един пиърсинг може да разкрие каквато и да било част от характера и същността ти!
nejnaDROGA
08-13-2008, 20:59
Обожавам и пиърсингите и татосите,но за жалост пиърсинг няма как да си направя,защото имам непоносимост към всякакви видове метали (медицинска стомана,сребро,платина,тен кийки и т.н. ...) ](*,) с изключение на златото,което за сметка на това МРАЗЯ!!!А татос мисля да си правя към февруари (подарак за рожденния ден :D ).
Харесвам и 2-те,но да са в умерени количества :D (така да се каже),а не като някои с по 10-тина татоса и още толкова обеци :smt078
Кефя се на татосите на кръста,по гръбнака,на врата и на глезена :) и да са малки и нежни (това за момичетата естествено :D )Мразя цветните татоси :o
За пиерсинга ... Мразя тия тип "Мерилин" :o Кефят ме на езика,на пъпа,на веждата и под долната устна в средата (но не бих си сложила там)
Миии мисля,че по изчерпателна не мога да бъда :D
TinkyWinky
08-13-2008, 21:01
е то е доста относително, има пиърсинги, с които най-вече бунтарите искат да се изразят...
а също и емотата (или имота, не знам) изразяват по някакъв начин част от себе си с пиърсинги, въпреки че на мен това пак ми се вижда като мода... :?
haterkata
08-13-2008, 21:39
Обожавам и пиърсингите и татосите,но за жалост пиърсинг няма как да си направя,защото имам непоносимост към всякакви видове метали (медицинска стомана,сребро,платина,тен кийки и т.н. ...) ](*,) с изключение на златото,което за сметка на това МРАЗЯ!!!А татос мисля да си правя към февруари (подарак за рожденния ден :D ).
Харесвам и 2-те,но да са в умерени количества :D (така да се каже),а не като някои с по 10-тина татоса и още толкова обеци :smt078
Кефя се на татосите на кръста,по гръбнака,на врата и на глезена :) и да са малки и нежни (това за момичетата естествено :D )Мразя цветните татоси :o
За пиерсинга ... Мразя тия тип "Мерилин" :o Кефят ме на езика,на пъпа,на веждата и под долната устна в средата (но не бих си сложила там)
подкрепям,като поясня че аз няма да си правя татос през февруари 8-) иначе съм на същото мнение
Тип Мерилин вика :lol:
Аз всичките пиърси си ги обичам аааааадски много и ми е бая трудно като се наложи да се разделя с някой от тях. Те са ми като дечица, ебати, толкова съм си мечтала за тях и толкова съм се грижила за тях... любов е.
Татуси нямам, но съм измислила перфектния от доста време и живот и здраве на есен ще си го направя, само парите са ми проблем, защото си е скъпо удоволствие за един мизерен мързеливец като мен 8-)
`*`MaLkA SlAdUrKa`*`
08-13-2008, 21:55
Наричат се "Монро" пиърсинг! Изглеждат ето така!
http://prikachi.com/files/291662s.jpg
Някой татуси, които са направени добре ме кефят.
Мисля да си правя есента. Кефи ме нещо като крила така на гърба, ама едва ли ще се престраша толкова голяма да си направя...
А пиърсинг - на определени места е яко. Има хора, дето въобще не им ходи ама те си слагат...
bebitooo___
08-14-2008, 06:48
Ясно аз имах в предвид, че не ги приемам най вече като мода.. според мен е глупаво нещо такова да се приема по такъв начин и затова се дразня на някакви хлапета, които още не са се отделили от майчиното легло и решават, че това е много модерно и те трябва да са в час с модата.. нищо лично просто моето мнение.. за мен са нещо повече от мода.. :grin:
Loshotia
08-14-2008, 06:53
Монро и на мен не ми харесва. Индъстриала ми харесва и под долната устна също. За жалост засега имам само по две на ушите, но има време.
Татус съм си направила моделче, но още събирам кураж.
Не мисля, че правят някого специален- това е въпрос на вкус и субкултура
Jamalska
08-14-2008, 08:03
Най-мразя дядо ми да каже "за кфо ги прайш тия пиърсинги като то вече не е модерно" :razz:
nejnaDROGA
08-14-2008, 08:06
Наричат се "Монро" пиърсинг! Изглеждат ето така!
http://prikachi.com/files/291662s.jpg
ЕеЕеЕе оки де :D Не беше кръстен на малкото й име,а с фамилията й :D Важното е,че ме разбрахте и че е грозно!!!
future_butterfly
08-14-2008, 20:21
И аз не приемам това като мода, а по-скоро като начин на изразяване. Друго е, че голяма част от хората, които си правят пиърсинг или татус го правят главно заради тази цел, но след месец-два никой няма да обръща внимание на това, защото ще е станало част от ежедневието, ще му е минала модата, но хората, които са ги избрали не заради модата, а заради себе си, ще им се радват дълго след като са изминали няколкоте месеца, защото ще знаят, че това е заради тях, а не заради другите :)
От всичко, което в момента се предлага, от моделите пиърсинг най-много ми харесват тези на веждата, някъде дори бях гледала вместо оригиналните барбели да се слагат такива с формата на зарове и очите ми останаха там...а от моделите татус ми допадат малки пеперуди и звезди :-)
И естествено, преди да забравя искам да спомена, че това не е работа за всеки, защото трябва да се полагат доста грижи....
В момента по себе си нямам нито пиърсинг, нито татус (тук е момента да спомена, че съм на 13 :lol: ), а и не се представям в следващите няколко години с...просто смятам, че на такава възраст няма да ми ходи...
crazy_lazy_girl
08-14-2008, 20:58
Оо .. мен лично много ме кефят, ноо за това дали изразяват нещоо .. нз ... може, амаа понеже за мен е само част от модата ии не им обръщам внимание ... :) Амм на мен ми се иска татус, ама не ми дават .. :(
sladkish_14
08-14-2008, 21:02
Така .. почвам 8-) 1-во :
последните години пиърсингът и татуировките са станали мода, някой вижда някаква татуировка на улицата или в интернет и решава да си направи такава, защото е модерно...
На същото мнение съм , пример моя приятел , днеска ми измрънка (защото аз не давам) "Ще си правя татус" ... Попитах го "Добре де ,кажи ми закакво ти е ?" ..Отговора му "Ми всички имат,Пешката,Радо и т.н ... Как аз няма да имам" ..Моя отговор .. "Е добре де и сега какво,ти да не изостанеш от модата така ли,затова ще си сложиш татус ,които ще ти седи докато умреш"...Той "Мрън,мрън" Скарахме се 8-) ...Адски глупаво е всеки да го прави не за нещо друго,а защото всички го имат , при това той иска татус някакъв на ероглифи,които дори няма да знае какво пише на него :? ...Така започна и да пуши и пие - от МОДА :? ..Или си го правиш с някаква цел,да покажеш нещо да изразиш нещо или не го правиш!
2.Харесват ми обаче 8-) ,хубаво е когато не е пресилено,когато е нещо нежно ,приятно да го показваш и гледаш,нещо мъничко на подходящото място!!! .. Татуса е хубав ,когато е само един или два , а не по 100 на тялото (така мисля,аз ..)
3.Относно пиърсинг-а и за него мисля така ... Няма място на което да не ми харесва (май) , сега не ми се мисли толкова много ... Харесва ми,но не и когато имаш повече обеци по тялото отколкото пръсти .. 8-) ..Нещо пак мъчничко и сладко ... Дрън-дрън ... Това е от мен 8-) Отчетох се 8-) Общо взето мнението ми е като на He}|{Ha_Dpo|` и tinky_winky
marin4itu
06-05-2012, 17:43
2008 година...