Влез

View Full Version : Милата ми майка....

sladko_teenche_v
08-14-2008, 10:28
Хм,ето го моя проблем...на 15 съм и с баща ми се разбирам добре,но с майка ми...... :-x просто имам чувството че вече я мраза....точно преди излизане тя или ще ми каже измий чиниите,изчисти си стаята,дай да ти видя сметката за телефона,лъжеш че ще излизаш с еди кой си :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: направо ме побърква!Нарочно ми заключва вратата за да не мога да излезна!Постоянно ми прави сметка за парите които харча-дават ми 5-6 лева на ден!
Хм....оооо....и как така аз ще си купувам дрехи сама,по мой вкус....имам пре достатъчно летни дънки=1 чифт под коляното и едни до коляното точно!Я да видим.....2 сутиена са ми достатъчни-то те вече станаха на гъз от пране...но какво пък...никой не ти гледа сутие...кво като се чувстваш гадно....има и още много....какво да правя...какво...не я понасям....ако не ми беше майка какъв бой щеше да яде...просто :shock: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :o :o :o :o :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb:

BaBy_bS
08-14-2008, 11:21
говори с баща ти за това

WaterLilly
08-14-2008, 11:33
Съжалявам, ама се държиш като лигла за някои от нещата! И аз бих се притеснила, ако съм майка и давам на детето ми по 5-6 лв на ден и то ги харчи. Всеки нормален родител, който е загрижен за детето си прави сметка какви пари харчи, за да е сигурен дали не е за нещо лошо (цигари, трева и т.н.), интересува се с кой се събира, защото може да е някой много неподходящ. Тя има право да те кара да си миеш чиниите и да си чистиш стаята, живееш под нейния покрив и тя ти дава пари - значи ще спазваш нейните правила! За дрехите - щом ти дават по 5 лв на ден, за три дена ще си събереш пари за едни хубави дънки, пък за седмица - да не говорим. Просто отиваш сама и си купуваш каквото искаш, тя няма как да те спре. Може да не иска да ти купи сутиени, защото я е срам или й е неудобно от теб или продавачката. Това, че те заключва е лошо, можеш да си направиш копие на ключа или да поговориш с нея, да опиташ да я убедиш, че може да ти има доверие.

VerryBerry
08-14-2008, 14:08
Съжалявам, ама се държиш като лигла за някои от нещата! И аз бих се притеснила, ако съм майка и давам на детето ми по 5-6 лв на ден и то ги харчи. Всеки нормален родител, който е загрижен за детето си прави сметка какви пари харчи, за да е сигурен дали не е за нещо лошо (цигари, трева и т.н.), интересува се с кой се събира, защото може да е някой много неподходящ. Тя има право да те кара да си миеш чиниите и да си чистиш стаята, живееш под нейния покрив и тя ти дава пари - значи ще спазваш нейните правила! За дрехите - щом ти дават по 5 лв на ден, за три дена ще си събереш пари за едни хубави дънки, пък за седмица - да не говорим. Просто отиваш сама и си купуваш каквото искаш, тя няма как да те спре. Може да не иска да ти купи сутиени, защото я е срам или й е неудобно от теб или продавачката. Това, че те заключва е лошо, можеш да си направиш копие на ключа или да поговориш с нея, да опиташ да я убедиш, че може да ти има доверие.

+1