PDA

View Full Version : Kaк да стане ....?!

xXxScreamxXx
08-14-2008, 12:03
Тааака айде ся малко помощ от тези които разбират от коси :-D
Искам да си направя косата като на Бил от Токио Хотел ( анти феновете да си траят :x ) .. оба4е въпросът е 4е нз как да стане :( :(

Ето снимка и ако някой знае да помага :)

http://st.blog.cz/m/maukys.blog.cz/obrazky/10233018.jpg

Meрси на тези които ще ми отговорят и пак казвам .. анти феновете да не ми обясняват какъв е Бил и какви cа Токио Хотел :P

Riot
08-14-2008, 12:05
питай някой фризьор

TheNewReligion
08-14-2008, 12:09
С много лак за коса и преса? :-o
Може би,но аз все имам чувството,че момчето е с перука... :neutral: Не съм му анти фенка,просто така ми изглежда.

xXxScreamxXx
08-14-2008, 12:14
С много лак за коса и преса? :-o
Може би,но аз все имам чувството,че момчето е с перука... :neutral: Не съм му анти фенка,просто така ми изглежда.

Туй за пресата и лака..
в4ера го пробвах ..ии нищо .. някакъф минимален ефект :? :?
даже днес само заради при4еската си купих нова преса :lol: ... а стара си беше готина ама ... :D

Относно тфа за перуката .. 1000000000000000 % съм убедена 4е не е :)

BaBy_bS
08-14-2008, 12:24
трябва ти професионален фризъор :) той най-добре ще ти я направи.смисъл-един път като видиш как става,после ще ти е много по-лесно да се справяш сама :) :) иначе според мен-много препарати за коса,от сорта на лакове,пяни,вакси и каквото там се сещаш,гребен и ... преса може би.но най-добре се консултирай с професионалист :)

LipSoFAnAnGel
08-14-2008, 12:25
Ако косата ти е къдрава я изправяш с преса. След това вземаш кичур коса пръскаш го с лак, вчесваш кичура на обратната страна и го сушиш със сешоар..Би трябвало да стане

haterkata
08-14-2008, 12:31
аз изглеждам като него всяка сутрин като стана от леглото 8-)

xXxScreamxXx
08-14-2008, 12:32
Да, косата ми е къдрава ... Изправям я редовно
Дори в понеделник като бях да се подстригвам попитах фризиорката ми и ми отговори , 4е не била способна да направи подобно нещо :x .. ебати .. А уж била една от най-добрите тук .. :?

pandelka
08-14-2008, 12:34
Ми според мен косата ти трябва да си бъде права по принцип ..пък ако фризиорите не м0гат да ти я направят едва ли има начин сама да си я направиш :?

Puky
08-14-2008, 12:36
Начи ... зимаш един лак за коса ама гледаш да е професионален .Топирваш корените бръскасх лак пак топираш корените после пръскасх навсякаде с лак и така ама хвашщаш по-големи кичури и щи тррбват поне две шишета лак.

Бтв и аз изглеждам като него като стана сутрин :? :? :?

s3xy
08-14-2008, 12:38
spored men ako iska6 da e kakto na snimkata trqbva da ti podstrijat kosata otgore po-kuso za da moje po-lesno da se izpravi i da stoi na gore, vmesto da pada. USPEX :)

Jumbie483
08-14-2008, 13:22
ооо ти си мой човек :grin: Иди в салон, ама си носи негова снимка. Там кажи, че искаш да те направят ТОЧНО така (т.е: като него) Мен са ме правили милион пъти, ама така и не се научих сама :smt102

Goddess
08-14-2008, 13:24
Като за начало:да ти е права,етажирана и не особено дълга.
И с повече топиране,може и да се получи нещо подобно...

MartyParty
08-14-2008, 13:36
Стеснах се..Не можа ли да я смалиш малко?
Иначе това при професионалист само може да стане и трябвада си сигурна в способностите му. :smt012

xXxScreamxXx
08-14-2008, 14:00
ооо ти си мой човек :grin: Иди в салон, ама си носи негова снимка. Там кажи, че искаш да те направят ТОЧНО така (т.е: като него) Мен са ме правили милион пъти, ама така и не се научих сама :smt102

хехехе и ти си мойй :D :grin:

тц .. много ли лак се изисква аз в4ера около 1 флакон4е изхар4их и .. горе долу нищо .. :D ама може би тфа се дължи на факта 4е косата ми не е достатъ4но къса .... :?
ама не ми стиска да се подстрижа толкоз късо :? :? :( :(

FlipY
08-14-2008, 14:16
ako ti e mnogo dulga kosata ne o4akwai da stane ...na momi4e taka kosa ne i hodi ama ..ti si reshawash

Liar
08-14-2008, 14:23
Както вече ти казаха трябва да имаш по-къси пластове най-отгоре.Може и на фризьор със снимка да отидеш.На Бил прическата и аз много я харесвам(и него си го харесвам) и съм се чудила как става,но нямам представа...Предполагам че след като я изправиш(използвай нещо за предпазване от пресата и не кристали) вдигаш кичура,топираш в корените и след това пръскаш много лак със силна фиксация.

xXxScreamxXx
08-14-2008, 14:33
ako ti e mnogo dulga kosata ne o4akwai da stane ...na momi4e taka kosa ne i hodi ama ..ti si reshawash

Тц не съм казала 4е ще ходя така всеки ден .. просто понякога а и искам ей така да пробвам от любопитство :) :)

babylove
08-14-2008, 17:57
mnogo gel+malko presa+lak za kosa-nakraq=pri4eska kato na bill. No ne sym sigurna,4e 6te se polu4i. Sega kato stoqh se setih,4e taka moje da stane, no...neznam. Ne garantiram efekt. Dano da se polu4i.

Izzy_
08-14-2008, 19:28
Според мен трябва да отидеш в някое студио за красота,а не в някой забутан фризиорски салон и да кажеш какво искаш.
ПП:Предчуствам обаче,че следващата тема ще е :Косата ми вече за нищо не става,pls help! ;(

crazy_lazy_girl
08-14-2008, 21:04
Ем тряа да ти е същата дължина. Аз на една фр (дет мтази токио хотел) без да искам докат я топирах й стана така .. :D Ии ся да ти кажа как: Кат тръгнеш да топираш, хващаш кичура ПРАВО на горе ии топираш яко ии след това пръскаш с лак.
Поне аз така го напраих. :D

xXxScreamxXx
08-15-2008, 07:20
Според мен трябва да отидеш в някое студио за красота,а не в някой забутан фризиорски салон и да кажеш какво искаш.
ПП:Предчуствам обаче,че следващата тема ще е :Косата ми вече за нищо не става,pls help! ;(

хАх от едно топиране не мисля 4е няя да става за нищо :? ?
А и сама мога да се оправям с изтощената коса ;)

fenkatakrisi952
08-15-2008, 07:30
Ура още един фен :-)
занм,че Бил я изправя с преса и после с лак нагоре.Успех :-) :-)

buns_
08-15-2008, 07:36
приший си кокошка за главата

Izzy_
08-15-2008, 12:31

хАх от едно топиране не мисля 4е няя да става за нищо :? ?
А и сама мога да се оправям с изтощената коса ;)
Е,от няколко пъти да,ама ако е постоянно..

ElinoOor
08-15-2008, 12:39
аа мацка недей аз пробвах и не можах..
братовчедката ме направи за 5 часа :D изгледахме 2 филма :lol:

но да ти кажа косата трябва да е малко под раменете за достовеност може и със спрей да си направиш кичури
следва бавната част аз съм с права коса но за всеки случай я изправихме после пяна за коса и лак ама мнооооого лак под много разбирай осем шишенца тафт черната серия след като изсъхна лака сложихме още малко и стана но от тогава се отказах прекалено сложно е :razz: все пак брат'чедка ми е е фризьор а я си представи сама :shock: дис ис инпасъбъл

sladko_teenche_v
08-15-2008, 12:40
Ако топиране,много лак за коса и преди това си изправи с преса за коса или сешоар или там каквото имаш

sladoranata88
08-15-2008, 16:35
Туко що изпробвах с един кичур - стана :grin:
Взимаш един кичур не много а малко, вдигаш го нагоре и топирваш (аз лично с четка за коса се топирах :-D ) после без никаква преса с лак за коса Intesa styling в корените напръсках и после нагоре и стана после още малко сложих и готово !
Моята коса не е права а е начупена ,но може да си я изправиш и после да направиш това ...
Ако не вярваш опитаи само с 1 кичур .. при мен стана надявам се и при теб да стане :-)
П.П. сега ми е малкоо ..даже трудно да се среша и да се оправя :( :D

MissitY
08-15-2008, 19:13
Топиране и мноооого лак за коса...Много ми е интересно как щом един фризиор не може да я направи...кой,по дяволите, му я прави.Тая прическа не е трудна,просто отнема време и средства.Както казаха преди мен топираш косата(има обяснение как се прави - обратно ресане :) ) и пръскаш много,много лак и оформяш на бодлички...Може и надолу с главата да пробваш :-D :-D

krisiiiiito
08-15-2008, 19:18
не мисля че ще можеш :x

xXxScreamxXx
08-15-2008, 20:50
приший си кокошка за главата

Баси ... ти си комплексирано дете знаеш ли ?! :x

не мисля че ще можеш :x

Мерси мн за дадения кураж :-x

foreverr
08-15-2008, 22:14
1 ПРАВИЛО:косата трябва да ти е подстригана като тази, която е на картинката.
2 ПРАВИЛО: после трябва да си изправиш кодата много хубаво.
3 ПРАВИЛО: дигаш един кичур и започваш яко да топирваш и да слагаш лак, докато не се получи така целия кичур на горе.
4 ПРАВИЛО: правиш така цялата коса, е само май най долният пласт не е щръкнал де.Най-долния пласт също леко го топирваш ама си го оставяш са си стои на долу а не да стърчи :)
Е мисля че така, че се получи, но значи, че ако ще си навредиш на косата.А ако и така не се получи значи работата е за фризьор!!

xxxSnowflakexxx
08-16-2008, 08:53
Otidi v drug salon obedena sam , 4e 6te nameri6 frizior koito da ti napravi takava pri4eska.

neocide
11-07-2008, 19:14

jeni92_abc
11-08-2008, 16:21
с мноооооооого лак

Reed
11-08-2008, 16:37
О,да,бе,сигурна съм,че,ако отидеш при фризьорката ще ти направи така косата,ама иначе казала,че не може..
За пари всичко може да ти направят.
Така че бягай на фризьор и гледай какво прави..

narkotikche
11-08-2008, 17:12
http://st.blog.cz/m/maukys.blog.cz/obrazky/10233018.jpg

Ахаха това да не е някое застрашено животно .. Бръкни в контакта и си същата :razz: :razz: :razz: :razz:

varnen4e
11-09-2008, 10:00
С топиране и лак.

dan4ety
11-09-2008, 10:05
Не е с топиране! С топиране става рошаво, а при него е някак... Перфектно щръкнала косата :-D
Става като първо си изправиш косата (дори да е права, трябва да се мине с преса, за да е идеално права), след това слагаш лак за коса, минаваш бавно с пресата, като задържаш повече. Така цялата коса и накрая пак с лак за коса :)

(Пробвала съм го на косата на една приятелка, която е по-къса от тази на Бил и стана :) )

soul1199
11-09-2008, 11:17
трябва ти професионален фризъор :) той най-добре ще ти я направи.смисъл-един път като видиш как става,после ще ти е много по-лесно да се справяш сама :) :) иначе според мен-много препарати за коса,от сорта на лакове,пяни,вакси и каквото там се сещаш,гребен и ... преса може би.но най-добре се консултирай с професионалист :)+1

PiruBloodz
11-09-2008, 11:21
БИЛ НА КАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

_mimi7y_
11-09-2008, 12:35
Да, косата ми е къдрава ... Изправям я редовно
Дори в понеделник като бях да се подстригвам попитах фризиорката ми и ми отговори , 4е не била способна да направи подобно нещо :x .. ебати .. А уж била една от най-добрите тук .. :?
въобще не се заяждам но ако научиш как да си направиш такава прическа би ли излязла така навън?

mimsiii
11-09-2008, 12:58
ееми .... преса , вакса , пяна , лак .... де да знам :? а пък .... може и с .. контакта .. бъркаш и си готова 8-) Кой по дяволите би излязъл така навън освен Били ?! ( не че съм някфа анти-фенка ама пет пари не давам кфи са тез 2та или 2те .. ) таааа мисля че само с вакса пяна и лак и преса би трябвало да стане .... пробвай .. нищо не губиш :-)

mimsiii
11-09-2008, 13:00
Не е с топиране! С топиране става рошаво, а при него е някак... Перфектно щръкнала косата :-D
Става като първо си изправиш косата (дори да е права, трябва да се мине с преса, за да е идеално права), след това слагаш лак за коса, минаваш бавно с пресата, като задържаш повече. Така цялата коса и накрая пак с лак за коса :)

(Пробвала съм го на косата на една приятелка, която е по-къса от тази на Бил и стана :) )

Глууупости .. как без топиране !!! :shock: от километри си личи как отгоре е като див храсталак :D топирано е 100% :)

BigFakeSmile
11-09-2008, 13:20
начиииии...аз съм се правила с леееко топиране ..на секи кичур..и после лак..и после пак леко минаваш надолу с гребена..ама така че да не си личи особено и става...и ест..накрая..много..много лак :grin: