View Full Version : Kaк да стане ....?!
xXxScreamxXx
08-14-2008, 12:03
Тааака айде ся малко помощ от тези които разбират от коси :-D
Искам да си направя косата като на Бил от Токио Хотел ( анти феновете да си траят :x ) .. оба4е въпросът е 4е нз как да стане :( :(
Ето снимка и ако някой знае да помага :)
http://st.blog.cz/m/maukys.blog.cz/obrazky/10233018.jpg
Meрси на тези които ще ми отговорят и пак казвам .. анти феновете да не ми обясняват какъв е Бил и какви cа Токио Хотел :P
TheNewReligion
08-14-2008, 12:09
С много лак за коса и преса? :-o
Може би,но аз все имам чувството,че момчето е с перука... :neutral: Не съм му анти фенка,просто така ми изглежда.
xXxScreamxXx
08-14-2008, 12:14
С много лак за коса и преса? :-o
Може би,но аз все имам чувството,че момчето е с перука... :neutral: Не съм му анти фенка,просто така ми изглежда.
Туй за пресата и лака..
в4ера го пробвах ..ии нищо .. някакъф минимален ефект :? :?
даже днес само заради при4еската си купих нова преса :lol: ... а стара си беше готина ама ... :D
Относно тфа за перуката .. 1000000000000000 % съм убедена 4е не е :)
трябва ти професионален фризъор :) той най-добре ще ти я направи.смисъл-един път като видиш как става,после ще ти е много по-лесно да се справяш сама :) :) иначе според мен-много препарати за коса,от сорта на лакове,пяни,вакси и каквото там се сещаш,гребен и ... преса може би.но най-добре се консултирай с професионалист :)
LipSoFAnAnGel
08-14-2008, 12:25
Ако косата ти е къдрава я изправяш с преса. След това вземаш кичур коса пръскаш го с лак, вчесваш кичура на обратната страна и го сушиш със сешоар..Би трябвало да стане
haterkata
08-14-2008, 12:31
аз изглеждам като него всяка сутрин като стана от леглото 8-)
xXxScreamxXx
08-14-2008, 12:32
Да, косата ми е къдрава ... Изправям я редовно
Дори в понеделник като бях да се подстригвам попитах фризиорката ми и ми отговори , 4е не била способна да направи подобно нещо :x .. ебати .. А уж била една от най-добрите тук .. :?
pandelka
08-14-2008, 12:34
Ми според мен косата ти трябва да си бъде права по принцип ..пък ако фризиорите не м0гат да ти я направят едва ли има начин сама да си я направиш :?
Начи ... зимаш един лак за коса ама гледаш да е професионален .Топирваш корените бръскасх лак пак топираш корените после пръскасх навсякаде с лак и така ама хвашщаш по-големи кичури и щи тррбват поне две шишета лак.
Бтв и аз изглеждам като него като стана сутрин :? :? :?
spored men ako iska6 da e kakto na snimkata trqbva da ti podstrijat kosata otgore po-kuso za da moje po-lesno da se izpravi i da stoi na gore, vmesto da pada. USPEX :)
Jumbie483
08-14-2008, 13:22
ооо ти си мой човек :grin: Иди в салон, ама си носи негова снимка. Там кажи, че искаш да те направят ТОЧНО така (т.е: като него) Мен са ме правили милион пъти, ама така и не се научих сама :smt102
Като за начало:да ти е права,етажирана и не особено дълга.
И с повече топиране,може и да се получи нещо подобно...
MartyParty
08-14-2008, 13:36
Стеснах се..Не можа ли да я смалиш малко?
Иначе това при професионалист само може да стане и трябвада си сигурна в способностите му. :smt012
xXxScreamxXx
08-14-2008, 14:00
ооо ти си мой човек :grin: Иди в салон, ама си носи негова снимка. Там кажи, че искаш да те направят ТОЧНО така (т.е: като него) Мен са ме правили милион пъти, ама така и не се научих сама :smt102
хехехе и ти си мойй :D :grin:
тц .. много ли лак се изисква аз в4ера около 1 флакон4е изхар4их и .. горе долу нищо .. :D ама може би тфа се дължи на факта 4е косата ми не е достатъ4но къса .... :?
ама не ми стиска да се подстрижа толкоз късо :? :? :( :(
ako ti e mnogo dulga kosata ne o4akwai da stane ...na momi4e taka kosa ne i hodi ama ..ti si reshawash
Както вече ти казаха трябва да имаш по-къси пластове най-отгоре.Може и на фризьор със снимка да отидеш.На Бил прическата и аз много я харесвам(и него си го харесвам) и съм се чудила как става,но нямам представа...Предполагам че след като я изправиш(използвай нещо за предпазване от пресата и не кристали) вдигаш кичура,топираш в корените и след това пръскаш много лак със силна фиксация.
xXxScreamxXx
08-14-2008, 14:33
ako ti e mnogo dulga kosata ne o4akwai da stane ...na momi4e taka kosa ne i hodi ama ..ti si reshawash
Тц не съм казала 4е ще ходя така всеки ден .. просто понякога а и искам ей така да пробвам от любопитство :) :)
babylove
08-14-2008, 17:57
mnogo gel+malko presa+lak za kosa-nakraq=pri4eska kato na bill. No ne sym sigurna,4e 6te se polu4i. Sega kato stoqh se setih,4e taka moje da stane, no...neznam. Ne garantiram efekt. Dano da se polu4i.
Според мен трябва да отидеш в някое студио за красота,а не в някой забутан фризиорски салон и да кажеш какво искаш.
ПП:Предчуствам обаче,че следващата тема ще е :Косата ми вече за нищо не става,pls help! ;(
crazy_lazy_girl
08-14-2008, 21:04
Ем тряа да ти е същата дължина. Аз на една фр (дет мтази токио хотел) без да искам докат я топирах й стана така .. :D Ии ся да ти кажа как: Кат тръгнеш да топираш, хващаш кичура ПРАВО на горе ии топираш яко ии след това пръскаш с лак.
Поне аз така го напраих. :D
xXxScreamxXx
08-15-2008, 07:20
Според мен трябва да отидеш в някое студио за красота,а не в някой забутан фризиорски салон и да кажеш какво искаш.
ПП:Предчуствам обаче,че следващата тема ще е :Косата ми вече за нищо не става,pls help! ;(
хАх от едно топиране не мисля 4е няя да става за нищо :? ?
А и сама мога да се оправям с изтощената коса ;)
fenkatakrisi952
08-15-2008, 07:30
Ура още един фен :-)
занм,че Бил я изправя с преса и после с лак нагоре.Успех :-) :-)
приший си кокошка за главата
хАх от едно топиране не мисля 4е няя да става за нищо :? ?
А и сама мога да се оправям с изтощената коса ;)
Е,от няколко пъти да,ама ако е постоянно..
ElinoOor
08-15-2008, 12:39
аа мацка недей аз пробвах и не можах..
братовчедката ме направи за 5 часа :D изгледахме 2 филма :lol:
но да ти кажа косата трябва да е малко под раменете за достовеност може и със спрей да си направиш кичури
следва бавната част аз съм с права коса но за всеки случай я изправихме после пяна за коса и лак ама мнооооого лак под много разбирай осем шишенца тафт черната серия след като изсъхна лака сложихме още малко и стана но от тогава се отказах прекалено сложно е :razz: все пак брат'чедка ми е е фризьор а я си представи сама :shock: дис ис инпасъбъл
sladko_teenche_v
08-15-2008, 12:40
Ако топиране,много лак за коса и преди това си изправи с преса за коса или сешоар или там каквото имаш
sladoranata88
08-15-2008, 16:35
Туко що изпробвах с един кичур - стана :grin:
Взимаш един кичур не много а малко, вдигаш го нагоре и топирваш (аз лично с четка за коса се топирах :-D ) после без никаква преса с лак за коса Intesa styling в корените напръсках и после нагоре и стана после още малко сложих и готово !
Моята коса не е права а е начупена ,но може да си я изправиш и после да направиш това ...
Ако не вярваш опитаи само с 1 кичур .. при мен стана надявам се и при теб да стане :-)
П.П. сега ми е малкоо ..даже трудно да се среша и да се оправя :( :D
Топиране и мноооого лак за коса...Много ми е интересно как щом един фризиор не може да я направи...кой,по дяволите, му я прави.Тая прическа не е трудна,просто отнема време и средства.Както казаха преди мен топираш косата(има обяснение как се прави - обратно ресане :) ) и пръскаш много,много лак и оформяш на бодлички...Може и надолу с главата да пробваш :-D :-D
krisiiiiito
08-15-2008, 19:18
не мисля че ще можеш :x
xXxScreamxXx
08-15-2008, 20:50
приший си кокошка за главата
Баси ... ти си комплексирано дете знаеш ли ?! :x
не мисля че ще можеш :x
Мерси мн за дадения кураж :-x
foreverr
08-15-2008, 22:14
1 ПРАВИЛО:косата трябва да ти е подстригана като тази, която е на картинката.
2 ПРАВИЛО: после трябва да си изправиш кодата много хубаво.
3 ПРАВИЛО: дигаш един кичур и започваш яко да топирваш и да слагаш лак, докато не се получи така целия кичур на горе.
4 ПРАВИЛО: правиш така цялата коса, е само май най долният пласт не е щръкнал де.Най-долния пласт също леко го топирваш ама си го оставяш са си стои на долу а не да стърчи :)
Е мисля че така, че се получи, но значи, че ако ще си навредиш на косата.А ако и така не се получи значи работата е за фризьор!!
xxxSnowflakexxx
08-16-2008, 08:53
Otidi v drug salon obedena sam , 4e 6te nameri6 frizior koito da ti napravi takava pri4eska.
jeni92_abc
11-08-2008, 16:21
с мноооооооого лак
О,да,бе,сигурна съм,че,ако отидеш при фризьорката ще ти направи така косата,ама иначе казала,че не може..
За пари всичко може да ти направят.
Така че бягай на фризьор и гледай какво прави..
narkotikche
11-08-2008, 17:12
http://st.blog.cz/m/maukys.blog.cz/obrazky/10233018.jpg
Ахаха това да не е някое застрашено животно .. Бръкни в контакта и си същата :razz: :razz: :razz: :razz:
varnen4e
11-09-2008, 10:00
С топиране и лак.
Не е с топиране! С топиране става рошаво, а при него е някак... Перфектно щръкнала косата :-D
Става като първо си изправиш косата (дори да е права, трябва да се мине с преса, за да е идеално права), след това слагаш лак за коса, минаваш бавно с пресата, като задържаш повече. Така цялата коса и накрая пак с лак за коса :)
(Пробвала съм го на косата на една приятелка, която е по-къса от тази на Бил и стана :) )
soul1199
11-09-2008, 11:17
трябва ти професионален фризъор :) той най-добре ще ти я направи.смисъл-един път като видиш как става,после ще ти е много по-лесно да се справяш сама :) :) иначе според мен-много препарати за коса,от сорта на лакове,пяни,вакси и каквото там се сещаш,гребен и ... преса може би.но най-добре се консултирай с професионалист :)+1
PiruBloodz
11-09-2008, 11:21
БИЛ НА КАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
_mimi7y_
11-09-2008, 12:35
Да, косата ми е къдрава ... Изправям я редовно
Дори в понеделник като бях да се подстригвам попитах фризиорката ми и ми отговори , 4е не била способна да направи подобно нещо :x .. ебати .. А уж била една от най-добрите тук .. :?
въобще не се заяждам но ако научиш как да си направиш такава прическа би ли излязла така навън?
ееми .... преса , вакса , пяна , лак .... де да знам :? а пък .... може и с .. контакта .. бъркаш и си готова 8-) Кой по дяволите би излязъл така навън освен Били ?! ( не че съм някфа анти-фенка ама пет пари не давам кфи са тез 2та или 2те .. ) таааа мисля че само с вакса пяна и лак и преса би трябвало да стане .... пробвай .. нищо не губиш :-)
Не е с топиране! С топиране става рошаво, а при него е някак... Перфектно щръкнала косата :-D
Става като първо си изправиш косата (дори да е права, трябва да се мине с преса, за да е идеално права), след това слагаш лак за коса, минаваш бавно с пресата, като задържаш повече. Така цялата коса и накрая пак с лак за коса :)
(Пробвала съм го на косата на една приятелка, която е по-къса от тази на Бил и стана :) )
Глууупости .. как без топиране !!! :shock: от километри си личи как отгоре е като див храсталак :D топирано е 100% :)
BigFakeSmile
11-09-2008, 13:20
начиииии...аз съм се правила с леееко топиране ..на секи кичур..и после лак..и после пак леко минаваш надолу с гребена..ама така че да не си личи особено и става...и ест..накрая..много..много лак :grin: