Влез

View Full Version : Плц хелп

miMI9191
08-14-2008, 15:49
Попаднах в задънена улица и измъкване няма.Преди около 3-4 месеца тръгнах с едно страхотно момче.Всичко между нас е като по мед и масло. Приличаме си по много неща ,можем да си говорим с часове....имаме общи приятели.Всъщност именно в приятелите е нашия проблем.Някъде още в началото на нашата връзка...съвсем курвенски (осъзнавам го) започнах една заигравка с най-добрия му приятел.То е нещо съвсем невинно....само сме се целували един два пъти.Проблема е че аз го приех малко повече насериозно и и зглежда хлънах по него.В смисъл...не спирам да мисля за него,да го сънувам и тн.И това продължава.От там с приятеля ми връзката ни съвсем изпадна във физическо отношение.Не мога да го целуна когато приятеля му е там и ми е гадно да го прегърна.Знам че така до никъде няма да стигнем...но не искам да късаме.Аз знам че много ще го нараня....пък и няма да виждам приятеля му.Обаче ми е много трудно.Вече е късно да бъда с другия....а ме е и страх че пак ще се поддам на изкушението да съм с него за 1 вечер.Помогнете ми....какво да правя

pandelka
08-14-2008, 15:51
Абе по-добри избери тоя дет искаш да си с него една вечер..и кажи на приятеля си истината 8) 8)

Shu7teR
08-14-2008, 15:52
Ако аз съм на мястото на първото споменато момче...забрави за мен повече...

CucuTy
08-14-2008, 15:57

Не ставай жесток!! ; )

Shu7teR
08-14-2008, 16:06

Не ставай жесток!! ; )

Жесток ли? Ти как би се почувствала ако гаджето ти се понацелува с някоя и после вземе че се влюби.Щом се поддава на искушението ще го прави винаги...

_InSaNe_
08-14-2008, 16:08
ми.. тфа дето си напрайла е наистина мн мн гадно.. ако наистина държеше на приятеля си нямаше да го напрайш тфа.... :?

aHeJlua
08-14-2008, 16:34
ми.. тфа дето си напрайла е наистина мн мн гадно.. ако наистина държеше на приятеля си нямаше да го напрайш тфа.... :?

+1

BaiToq
08-14-2008, 16:38
"Късно е,либе,за китка"...
Бай Тоя обича да цитира Славейков 8)

Love0nlyMyself
08-14-2008, 17:50
Абе по-добри избери тоя дет искаш да си с него една вечер..и кажи на приятеля си истината 8) 8)

+1

AFT
08-14-2008, 17:55
Остави ги и двамата, защото ако избереш вторият, ще развалиш приятелството им, а ако избереш първия, ще го нараниш ужасно много (пък и неговия приятел също). Най-добре е да скъсаш с гаджето и да не се занимаваш нито с него, нито с приятеля му, защото нищо хубаво няма да излезе.

devil_feel_f
08-14-2008, 18:01
Кажи истината на гаджето си, пък нека той да реши дали да е с теб.И ако не иска, забрави за него.а щом нямаш вече шанс да си с приятеля му, намери си друг.

zaraaa
08-14-2008, 18:44
Щом не изпитваш чувства към приятеля си, му кажи и се разделете, няма смисъл да го лъжеш, гадно е, а щом знаеш, че не може да стане нищо с другото момче и от него се откажи :)

evelinka1122
08-14-2008, 18:47
не лъжи приятеля си, рано или късно той ще разбере цялата истина.... знаеш го... по-добре сложи енда с него и се отдай на този който сънуваш УСПЕХ! послушай ме няма да съжаляваш.....само внимавай от двата стола накрая да не се озовеш на земята!!!

{P}{ViK$s$}{P}
08-14-2008, 19:27
Остави ги и двамата, защото ако избереш вторият, ще развалиш приятелството им, а ако избереш първия, ще го нараниш ужасно много (пък и неговия приятел също). Най-добре е да скъсаш с гаджето и да не се занимаваш нито с него, нито с приятеля му, защото нищо хубаво няма да излезе.
napalno sam sglasna =D>

krisiiiiito
08-14-2008, 19:45

+1

+ :? :?

iiirish
08-14-2008, 20:01
Не затъвай по две момчета. Ако искаш нищо да не се разбере и да излезеш с достойнство от ситуацията, по-добре се оттегли и от двамата

sexy&crazy
08-14-2008, 20:49
+2

Whyniser
08-14-2008, 21:38
Ех значи прилича на 98776554345566 тема :razz: . Най-добре си извърши "курвенското хлътване" и кажи на приятела си и се оттегли от тях за малко

BWald0rf
08-14-2008, 21:44
Никой не ти е виновен,че си поредната неориентирана пикла! Съжалявам за директните думи,но е така!
Разделяш двама приятели само защото си толкова сбъркана,че няма накъде.Да си мислила малко!
Единственото правилно нещо,което можеш да направиш е да кажеш на приятеля си и да забравиш и за двамата.И порастни малко!

Bubles
08-14-2008, 22:28
охх малее и искаш да ти помогнем с завършека на курвенаската ти история?!? мила на тебе и господ не може да ти помогне щот акъла не се налива с фуния в главата :?

cinderella_gugutka
08-15-2008, 00:55
кажи истината на приятеля си-тъпо е да го лъжеш и то с най добрия му пр

t1n4e7o
08-15-2008, 05:27
Моят съвет е или да оставиш и двамата, или да си продължиш със сегашния ти приятел, защото да не мислиш, че ще предадат приятелството си заради едно момиче? И аз съм имала такива изкушения, но като се замисля какво момче имам до себе си и просто немога.. А ти ако го обичаше найстина нямаше да си мислиш за приятеля му, но в крайна сметка, ако не го обичаш, защо трябва да измъчваш и двама ви. Помисли си добре, дай си време и тогава реши какво ще е най- добре да направиш. Успех!

koalka
08-15-2008, 07:25
Нито ти имаш някакви по-сериозни чувства, нито приятелят му е истински приятел.Гадно е да бъдеш предаден...
По-добре се разделете, защото така поне ще спреш да го лъжеш, че си му вярна, и че имаш нещо към него.Това твоето се нарича двойна игра.Хем не искаш да се разделяш с него, хем пък мислиш за най-добрия му приятел и искаш да го виждаш.Нямам думи...

sladkish_14
08-15-2008, 11:02
Не мога да разбера , защо всеки път когато имате идеалната връзка , идеалния партньор , когато ви се дава толкова много любов - искренна и чиста , когато всичко е наред .. Вие намирате тия мимолетни закачки за нещо много по - важно от човека до себе си ? Защо ? Всички мечтаем за една такава любов търсим я , а тези които я имат решават , че ще наранят човека до себе си по -толкова долен начин (с най - добрия му приятел) само , защото си втъпляват , че искат да са с другия :? :? :? .. Пък после пишат теми от сорта "Нараних го , признавам .. но го обичам , искам да съм с него .. сгреших .. ля ля ля дрън -дрън :-x :-x :-x " ... Спри се имаш всичко от което се нуждаеш ! Закакво са ти тези проблеми , няма да си с другото момче , то в момента ти е фикс идея и само това , ще бъдеш с него за вечер и ще ти е безразличен , но за тази вечер ще изгубиш както него , така и истинския си приятел , този които наистина те обича и дава всичко за теб ..На всичкото отгоре ще скараш и тях... :? :o

Съвет: .. НЕ прецаквай всичко заради някаква прищявка .. Преглътни тия лиготийки и прищявки ..

Josefinne
08-15-2008, 11:34
Бий си два шамара и виж какво искаш, а не питай нас какво искаш. Просто се чудиш къде да шаваш и не ти се седи само в едни гащи.

SabrinaAa
08-15-2008, 15:58
Kakvi sa tezi raboti..hodi6 s edin haresva6 dr tupa istorq.....i ti samata neznae6 kakvo iska6 a dokto e taka nqma da si 6tatsliva!!!!! :? :? :?