PDA

View Full Version : Малко целулит...вода?

Girl-4e
08-15-2008, 08:10
До колкото разбрах като пиеш доста вода на ден,целулита малко по-малко се премахва..Нз доколко е вярно,но се надявам някой от вас да знае..Та въпросите ми са:
1.Истина ли е,че като пиеш мн вода се премахва целулита?
2.Ако ДА то по колко г/д трябва да пиеш?..1-2 литра??
3.За колко г/д време ще се премахне,ако е наистина малко-само като си стисна крака...
Ще се радвам,ако някой ми отг.. :)

VerryBerry
08-15-2008, 08:33
Единственото,което знам е ,че водата подпомага премахването на целулита,но не може да го отсрани напълно.Аз приемам много течности,включително и зелен чай,който също подпомага премахването на целулит.

TheOtherME
08-15-2008, 08:35
По принцип 2 литра на ден е нормалното за всеки човек, без да се отчита дали има целулит.Това ме навежда на мисълта, че за целулит трябва да се приемат над 3 литра течности дневно.Така и правя (и моят е лек) + мазане с кремчета и движение.

Girl-4e
08-15-2008, 08:56
Аха..мерци много..аз на ден най-много пиех полувин литът,че даже и по-малко..зат'ва 2 литра са ми много,но...
А да ми препоръчате някое кремче..и колко парички е г/д? :D

ElisaDay
08-15-2008, 09:18
Еми като целулитът ти е малко.. едва ли ще го премахнеш с вода и с някакви си кремчета.Просто всяка жена го има в малко количество, няма начин да се избавиш от него ! :) :-)

k1sS_mY_aSs
08-15-2008, 09:44
Еми като целулитът ти е малко.. едва ли ще го премахнеш с вода и с някакви си кремчета.Просто всяка жена го има в малко количество, няма начин да се избавиш от него ! :) :-)

Грешиш! Начини има и то много.
Пий много течности,а не само вода. Движи се много! И си вземи крем ;)

ElisaDay
08-15-2008, 13:13
Хубаво, може да има начини, но дай ми един пример за жена без целулит? :)

k1sS_mY_aSs
08-15-2008, 14:11
Сестра ми :)

BlackWings
08-16-2008, 11:53
Аз :) :)
Не е вярно че ВСИЧКИ имат , и не е вярно че никак не можеш да се избавиш от него - има начини хиляди , стига човек да има желание.

Pliok0019
08-16-2008, 13:53
Аз нямам.

g1rl4eto_
08-16-2008, 16:16
ПРОЧЕТИ И ЗАПОМНИ!

Да се прекалява с пиенето на течности, е също толкова вредно, колкото и ограничаването им до минимум. Големите количества вода в организма натоварват бъбреците. Събира се прекалено голямо количество течност в организма, а това е една от причините за напълняване. :!: :!: :!:

elena_k
08-16-2008, 16:40
Аз ходех на масаж всяка седмица и целулита ми вече е минало ...

fiama
08-16-2008, 16:48
Само с пиене на течности няма как да премахнеш целулита, но можеш да спомогнеш да изчезне. Единственият вариант е спорт + хранителен режим + крем с масаж + течности!

mistake
08-19-2008, 10:02
Никога не съм имала целулит и наднормено тегло. Режим на хранене нямам. Ям колкото ми душа иска. Просто карам колело, винаги съм в движение и поемам много течности.

silver_moon
08-19-2008, 10:28
ПРОЧЕТИ И ЗАПОМНИ!

Да се прекалява с пиенето на течности, е също толкова вредно, колкото и ограничаването им до минимум. Големите количества вода в организма натоварват бъбреците. Събира се прекалено голямо количество течност в организма, а това е една от причините за напълняване. :!: :!: :!:
ти луда ли си или да??? :-D
ми нормално, ако пиеш по три литра кола и "натурален" сок ще напънееш, та те са пълни със захар

ма много ми е странно как ше напълнееш от вода :lol: ...аз по тая логика трябваше да съм 1000кила, защото три литра на ден не ми стигат...може да се получи подуване, ако приемаш много сол, защото солта задържа вода...водата спомага за прочистване на организма и бъбреците, нали като се изпикаеш изкарваш от организма ти много отпадъчни продукти...не съм чула до сега да има напълнели от вода, ма ако чуя обещавам, че ще ти кажа...всички хората викат пийте вода, няква там вика не пийте и нея слушайте не се притеснявайте :D ...добре, ще още има хора кат тебе, че да ми е весело :lol: :lol: :lol: :D :D :D :lol: :lol: 8-)

моля те усведоми се малко :?

пп. до автораката:водата ще ти помогне да, но в комбинация с някакъв крем и хранителен режим...водата просто ще засили ефекта, ма не да пиеш по литър и половина и да викаш аз пия много вода, а да пиеш по около три литра, може и повече :)

the_slayer93
08-19-2008, 11:10
Три или повечели литра на ден? :shock:
Абе хора не се ли напикавате от толкова вода :D Шегата настрана.И аз забелязах ,че ми се е появил целулит .Малко е ,но все пак има :x И се мъча да пия по 3 литра на ден от скоро и да си кажа честно се измъчих.Не съм свикнала да пия вода до преди седмица не пиех по4ти вода от малка се наливам с газирани напитки(това вероятно е помогнало за появата на целулита).Та сега е мн странно с тая вода и постоянно ми е едно такова гадно в корема :( Цяло лято ходя да бягам всяка сутрин (не за отслабване аз съм си слаба ,а за стягане) и не виждам никакъв ефект ](*,) :-# Отчаях се вече...Колкото до храната ям каквото ми се прииска в каквото количество ми се прииска :oops:

gorska
08-19-2008, 11:12
ПРОЧЕТИ И ЗАПОМНИ!

ми нормално, ако пиеш по три литра кола и "натурален" сок ще напънееш, та те са пълни със захар

ма много ми е странно как ше напълнееш от вода :lol: ...аз по тая логика трябваше да съм 1000кила, защото три литра на ден не ми стигат...може да се получи подуване, ако приемаш много сол, защото солта задържа вода...водата спомага за прочистване на организма и бъбреците, нали като се изпикаеш изкарваш от организма ти много отпадъчни продукти...не съм чула до сега да има напълнели от вода, ма ако чуя обещавам, че ще ти кажа...всички хората викат пийте вода, няква там вика не пийте и нея слушайте не се притеснявайте :D ...добре, ще още има хора кат тебе, че да ми е весело :lol: :lol: :lol: :D :D :D :lol: :lol: 8-)

пп. до автораката:водата ще ти помогне да, но в комбинация с някакъв крем и хранителен режим...водата просто ще засили ефекта, ма не да пиеш по литър и половина и да викаш аз пия много вода, а да пиеш по около три литра, може и повече :)

напротив, може да си дебел само от задръжка на вода. мастната тъкан съдържа 73 процента мастни клетки и 27 % вода. И всеки литър задържана вода повишава телесното тегло с 1 кг.
Но тъканите които съдържат много вода са обикновено опънати, т.е. ако авторката няма този проблем (със задръжкат), водата ще й помогне, но определно има хора, които са пълни само заради водата, която не изпикават. И солта определно е доста вредна в това отношение, както и месото. Е за тва трябва да се ядат много картофи и тиквички и да не се прекалява с минералната вода, а да се редува с чешмяна.

the_slayer93
08-19-2008, 11:18
Да ,съгласна съм ,че задържането на вода може да доведе до надебеляване (във организма всичко е балансирано от задържането на вода баланса се нарушава следователно води до разни промени в слу4ая надебеляване)
Аз нямам този проблем даже точно обратното.Една глътка да пийна и тичам в тоалетната 8-) Дори и да не е те4нос примерно да изям една ябълка дори и чипс .Явно имам хипер бърз метаболизъм,ама и това не е хубаво де досадно е. :x

silver_moon
08-19-2008, 13:27
да де ма има разлика от това да задържаш вода и да си станал сланинест, мазен (с извинение) от това...за да не задържаш се ограничава солта до 4грама на ден максимум...аз сол приемам около 2-3 грама и проблем с водата нямам, само дет посещавам често тоалетната :D ...аз не се наливам, просто ми се допива, немога да изкарам половин час без да ожаднея...зимата пия по по-малко - около 2-2.5литра, но лятото поне 3литра изпивам :D :D :D

дам наистина не е хубаво само минерална, въпреки че аз само такава пия, защото чешмяната има вкус де да знам и аз на кво - на хлор най-много, а понякога е гарнирана и с кал и просто не ми понася да я пия, след една чаша почва да ме боли корема и мн рядко пия от нея :D

cooool
08-19-2008, 13:41
ПРОЧЕТИ И ЗАПОМНИ!

Ne se palnee s voda, no kletkite se naduvat ot vodata i se polu4ava na van6en vid kato palneene... zatova trqbva da se hrani 4ovek dobre i zdravoslovno... za6toto celulit se polu4ava i ot dieti!

Sry za latinicata.

Amy_Dumas_Lifestyle
08-19-2008, 14:37
Целулита е мазнина + вода.
Солта задържа вода в организма.
Абе общо взето ако не искаш целулит трябва да си промениш и начина на хранене до някъде, трябва тренировки, масажи и кремчета. Само по едно нещо не става.
Може да намали целулита, но не е и да го премахне.
И тва беше най-безсмисленото нещо, което съм чела от доста време 8-)

rachel_billson
08-19-2008, 21:09
masaji,hranitelen rejim i dosta technosti.Tova mu e maikata :)

rauwkost
02-09-2009, 21:29
Целулита е мазнина + вода.
Солта задържа вода в организма.
Абе общо взето ако не искаш целулит трябва да си промениш и начина на хранене до някъде, трябва тренировки, масажи и кремчета. Само по едно нещо не става.
Може да намали целулита, но не е и да го премахне.
И тва беше най-безсмисленото нещо, което съм чела от доста време 8-)
Мм да! Ама има и една подробност, с кремчетата НЕ трябва да се прекалява! Имаше един случай, дето една позната използваше такива кремчета, и когато спря, точно за 1 седмица краката и станаха на буци, сподели ти за какви кремове говориш, щото от крем до крем си има разлика :) :lol: Така че, ФИТНЕСА МУ Е МАЙКАТА :) Адски много помага, било то за целулит, стягане или сваляне на килограми :) Аз лично препоръчвам да ходиш на фитнес, или ако не поне тичай сутрин по 1 час в парка или на някое подходящо място и сама ще забележиш ефекта, целулита се изчиства, разбирасе трябва да се ограничаваш от доста храни, но при всички случаи не разчитай на водата :)

SoFarSoG00d
02-10-2009, 13:49
Целулитът се дължи на недостатъчно количество течности и липса на движение.Не знам дали може да се премахне-след като вече се е появил,това е зор работа,но за да спрещ разпространението и увеличаването му трябва да пиеш минимум 2 л течности,движение-каране на колело,упражнения за седалищните части.
Тази статия е адски полезна и обяснява всичко за целулита:
http://krasota.rozali.com/tialo/p388.html

mynichka
02-10-2009, 14:21
Не е вярно че ВСИЧКИ имат , и не е вярно че никак не можеш да се избавиш от него - има начини хиляди , стига човек да има желание.
и аз нямам :!:

TheNewReligion
02-10-2009, 14:57
Повечето от представителките на женския пол са ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ към появата на целулит. Но не всички имат. По темата: само с вода няма да стане. Има доста теми за целулита и, ако се интересуваш използвай търсачката.

varnen4e
02-10-2009, 15:18
Има ли ефект от тези кремове?
Иначе и аз чух, че водата помагала, затова гледам да пия по повече вода на ден.

SoFarSoG00d
02-10-2009, 16:24
Разбира се,че има жени без целулит,аз нямам,а е недопустимо за девойки до 18,ако имат,айде след тази възраст рискът расте,ама пред това си е жива мърлящина.

rauwkost
02-10-2009, 20:40
Разбира се,че има жени без целулит,аз нямам,а е недопустимо за девойки до 18,ако имат,айде след тази възраст рискът расте,ама пред това си е жива мърлящина.
ОМГ !!! Голяма професорка се извъди пък ти.. мърляВщина било ?! От какъв зор? Има адски много момичета, които си поддържат тялото и пак имат, така че не говори че било недопустимо :-x А и много зависи с какво се храниш, не мислиш ли ?!

Jesus
02-11-2009, 07:11
А знаете ли защо мъжете нямат целулит ?

SoFarSoG00d
02-11-2009, 11:01
ОМГ !!! Голяма професорка се извъди пък ти.. мърляВщина било ?! От какъв зор? Има адски много момичета, които си поддържат тялото и пак имат, така че не говори че било недопустимо :-x А и много зависи с какво се храниш, не мислиш ли ?!
Ами не,ако се скъсваш от спорт и си обръщаш внимание няма да имаш целулит,така аз съм на мнение,че се получава от заседнал живот,недопустимо е млади момичета да имат целулит!!!

varnen4e
02-11-2009, 12:42
90% от жените имат целулит. Какво толкова спорите..

rauwkost
02-11-2009, 17:29
Ами не,ако се скъсваш от спорт и си обръщаш внимание няма да имаш целулит,така аз съм на мнение,че се получава от заседнал живот,недопустимо е млади момичета да имат целулит!!!
хахаха точно човек, който има време да се скъсва от спорт води ба*хти застоялия живот :lol: Ти не предполагаш ли, че някой хора ходят на работа и на училище и се занимават с куп други по-важни работи, че да им остане пък и време накрая за скъсване от спорт.... :shock: Просто не си права да казваш, че било мърлявщина.. :? :booooomb:

SoFarSoG00d
02-11-2009, 17:32
хахаха точно човек, който има време да се скъсва от спорт води ба*хти застоялия живот :lol: Ти не предполагаш ли, че някой хора ходят на работа и на училище и се занимават с куп други по-важни работи, че да им остане пък и време накрая за скъсване от спорт.... :shock: Просто не си права да казваш, че било мърлявщина.. :? :booooomb:
Е!

rauwkost
02-11-2009, 17:36
Ехе? Сподели де, не е ли така!? Ако отречеш ще ми е интересно как ще ми обориш мнението :-o

SoFarSoG00d
02-11-2009, 17:41
Ехе? Сподели де, не е ли така!? Ако отречеш ще ми е интересно как ще ми обориш мнението :-o
Аз съм студентка,ходя на работа и имам време за спорт,не го пропускам от ежедневието си,успявам с всичко и нямам целулит,защото се храня здравословно и отделям време за собственото си тяло и кожа!

rauwkost
02-11-2009, 17:47
Аз съм студентка,ходя на работа и имам време за спорт,не го пропускам от ежедневието си,успявам с всичко и нямам целулит,защото се храня здравословно и отделям време за собственото си тяло и кожа!
Ами ЕВАЛА! Ама да са 5-10% жените, които имат възможност да отделят от времето си за да спортуват по 2-3 часа дневно /говорим за скъсване от спорт/ Максимум от всичките 90% :-o :)

TheNewReligion
02-11-2009, 17:51
Преди и аз мислех така, но вече се приема за нещо нормално.

Jesus
02-11-2009, 17:53
Стига правите по 1 страница цитати :-x

nickeyy97
02-27-2012, 16:46
2,5 - 3 литра вода + спорт + никакви тестени изделия+ никакви коли и т.н.. = почти никакъв целулит :) И не става за ден, два, иска се постоянство

cvetenceto15
02-28-2012, 19:08
Водата помага за по-лесното разграждане на мазнините и т.н.,така че пий си,обаче не се насилвай. Пий колкото ти се пие. За целулит не съм сигурна,но най-добре си вземи някое кремче и пробвай с него. :)

anonymous708973
02-29-2012, 12:46

С удоволствие ще ти оборя мнението.
Физическото развитие (спорт) е не по-малко важно от менталното (работа и училище). Едното не трябва да е за сметка на другото. И съвсем нямаш нужда от 2-3 часа. Час-час и половина всеки ден или два-три пъти седмично, щом си толкова ангажирана, е идеално.

Авторке, започни да пиеш повече вода и го превърни в начин на живот. Няма как да пиеш по 2 литра на ден в рамките на седмица, целулитът ти да се позаличи и после да спреш да пиеш вода.

ObreCheNa
03-02-2012, 16:58
SoFarSoG00d искам да ти кажа, че аз лично съм от момичетата, които не водят заседнал начин на живот, имам хубава фигура, ходя на фитнес 3 пъти в седмицата, отделно тичам събота и неделя, когато имам повече свободно време, храня се здравословно и смея да твърдя, че съм много поддържано момиче, но пък имам целулит и то не от НЕМЪРЛИВОСТ, а просто наследствено, майка ми и баба ми имат целулит, сестра ми също.. :) Не винаги избираш какъв да бъдеш.

ariimeri97
03-02-2012, 17:17
е само с вода няма да стане, трябва хранителен режим, тренировки и движение, кремове